Allt om lotterier

Lotteriguider


Upptäck världens största lotterier med hjälp av våra guider!

US Powerball - den ultimata lotteriguiden

Powerball är världens största lotteri och har delat ut den största rekordjackpotten i historien. I guiden finns intressant statistik, historik och fakta om jackpottar.
Läs mer

Mega Millions - guiden är fylld med lottoinformation

Amerikanska MegaMillions lotteriet lämnar ingen oberörd. Jackpottarna är enorma och rekordet är på över 1,5 miljarder $ och vanns av en spelare.
Läs mer

EuroMillions - lotteriguide med allt du behöver veta

EuroMillions, Europas största lotteri, har jackpottar som räknas i tiotals miljoner euro. Tack vare överrullningar kan jackpotten växa till 200 miljoner €.
Läs mer

EuroMillions Superdragning - en guide med allt det viktiga

En garanterad startjackpott på minst 100 miljoner € och ett jackpottak på 200 miljoner € gör europeiska EuroMillions Superdragning till ett populärt lotteri.

Läs mer

SuperEnalotto - en heltäckande guide

I den här guiden hittar du allt du behöver veta om Italiens kändaste och populäraste lotteri. Här finns spelregler, statistik, skatteregler och mycket mer.
Läs mer

Australiska lotterier - guide med massor av information

Lotterifans vill nog veta att oddsen att vinna är mycket bättre i Australien, så lotterierna är definitivt värda att spela och priserna är skattefria.
Läs mer

Spanska lotterier - den kompletta guiden

Spanien har många spännande lotterier med fina priser. Läs vår guide och lär dig allt som är värt att veta om de spanska lotterierna!
Läs mer

Sydafrikanska lotterier - guide full med intressant fakta

Här finns allt du behöver veta om att spela sydafrikanska lotterierna online, inklusive dragningsdatum, skatter och vinstodds.
Läs mer

Nya Zeelands Powerball - faktaspäckad lottoguide

Nya Zeelands Powerball är ett av de mest spännande lotterierna på södra halvklotet. Läs vår lottoguide för mer information.
Läs mer

Lottoartiklar


  Förbättra dina vinstodds och läs om vinnare som lyckades slå oddsen!

Vilket lotteri har de bästa oddsen?

Lotterijackpottar är olika stora. Hur ser vinnaroddsen ut för lotterier med höga jackpottar och för de med lägre jackpottar? Läs mer om oddsen här!
Läs mer

11 sätt att öka vinnaroddsen på lotteri

I den här artikeln får du 11 tips på hur du kan öka dina chanser att vinna på lotterier. Med oddsen på din sida kanske du vinner en jackpott!
Läs mer

Lotteribedrägerier: theLotter Sverige är säkert

Ett gott rykte, miljontals kronor i vinst, otaliga vinnare och ett säkert och tryggt sätt att betta på lotteriers utfall bevisar att theLotter.se inte är en bluff.
Läs mer

Vinnarna av 1,58 miljarder $ US Powerballjackpotten

Läs om tre vinnarpar som delade på Powerballs otroliga jackpottpris på 1,58 miljarder $ och hur ett av paren försvann spårlöst.
Läs mer

Vann US Powerball jackpott på 758,7 miljoner $

Mavis Wanczyk vann Powerballs jackpott på 758,7 miljoner $. Priset är ett av de största i lotterihistorien. Läs hennes fantastiska berättelse!
Läs mer

Några av världens största lotteribolagsvinnare

Lotteribolagsspelare har vunnit några av världens största jackpottar. Vinnarnas beslut att spela i grupp har lönade sig - idag är de förmögna!
Läs mer

Kan du vinna en lottojackpott anonymt?

Finns det sätt att förhindra journalister, förlorade familjemedlemmar och vänner och diverse representanter för olika organisationer att dyka upp på din tröskel?
Läs mer

Vilka är de nio EuroMillions länderna?

Läs om EuroMillions lotteriets lokala skillnader länder emellan, reglerna som gäller i varje land och om jackpottarna. Här har du all info som du behöver.
Läs mer

Öka dina US Powerball-priser med Power Play!

Gör dina amerikanska Powerball-priser ännu bättre genom att använda Power Play-multiplikatorn! I den här guiden hittar du allt om Power Play-funktionen.
Läs mer

Lotterihistorier


Inom lotterivärlden finns många roliga, otroliga, sorgliga och intressanta historier.

Kända lotterimyter - är de trovärdiga?

Det florerar många myter om lotterier, men ska man verkligen lita på allt man hör? Vi går till botten med några av de mest kända lotterimyterna.
Läs mer

Trodde att de hade vunnit på lotteri

De flesta av oss drömmer om att vinna ett stort jackpottpris på lotteri, men för dessa tre spelare blev drömmen verkligen en mardröm.
Läs mer

Glömda lottokuponger - förlorade priser

Det finns alla slags lotterispelare: de som glömmer att hämta ut sina storpriser, de som inte lämnar in sina rader för att sedan se sina nummer dyka upp.
Läs mer

Svenska lotterivinnare efter storvinst

Hur ställer sig majoriteten av svenskarna till att forstätta arbeta efter storvinst? Läs den här intressanta artikeln om hur svenska lotterivinnare väljer att spendera sina vinstpengar.
Läs mer

Konstiga lotterihistorier - var är kupongen?

Lottovinnare har ibland kupongerna på de mest konstigaste ställen. Vinnare har haft sina kuponger i behån, tvättmaskinen och i papperskorgen. Ett under att kupongerna hittades!
Läs mer

7 sätt att slösa bort sin lotterivinst

Sju saker du inte ska göra om du vill njuta av din lottovinst för resten av ditt liv. Sju berättelser om lottovinnare som vann stort, men som i slutändan hamnade på bar backe.
Läs mer

13 roliga lotterihistorier från hela världen

Lotterier skapar mycket drama och spänning och några historier om jackpottvinster är svåra att tro. Dessa roliga lotterianekdoter kommer helt att enkelt att förvåna dig.
Läs mer

Vann en stor jackpott - åkte i fängelse

Efter 5 års sökande, efter vinnaren till jackpotten på 14,3 milj. $, fann man honom. Istället för att njuta av pengarna får han njuta av det "ljuva livet" i fängelset.
Läs mer

Kan en synsk person vinna på lotteri?

Hur kommer det sig att man aldrig kan se en rubrik som "Synsk vann jackpott på lotteri" på löpsedlar? Ska inte synska kunna se framtiden?
Läs mer

Annorlunda lotterier i världen

Det finns många egendomliga lotterier i världen. Vad sägs om att vinna bacon för 20 år? Eller att plocka upp hundbajs och vinna guld på lotteri. Läs om 7 udda lotterier!
Läs mer

Skrockfyllda fredag 13

Fredag den 13 lämnar ingen oberörd. Varifrån kommer vidskepelserna? Är det en olycksdag eller en turdag? Kan man spela lotto på denna dag?
Läs mer

Vilka bilar köper lotterivinnare?

Tre nationella lotterier undersökte tusentals lotterivinnare för att få reda på vilka lyxbilar de hade köpt. Vänta lite! Köpte alla verkligen en lyxbil?
Läs mer