Lotteritjänsten theLotter är säker!

Om du inte känner till theLotter Sverige eller ännu inte använt våra tjänster, kan du vara säker på att vi är en säker och seriös lotteritjänst. Här nedan förklarar vi vad theLotter är och vad vi erbjuder.

theLotter is safe

Vad är theLotter?

theLotter Sverige är en säker och oberoende lotteriservice som tillhandahåller vadslagning på lotteriers utfall och i vårt utbud finns lotterier från hela världen. Vi har svensk spellicens och det betyder att vi följer spelinspektionens regler och lagar. I Användarvillkoren står också om vår service och vi lever upp till det vi lovar där.Är theLotter säker?

geotrust
geotrust
geotrust geotrust

Ja, theLotter är säker. Dina personuppgifter och betalningsuppgifter krypteras enligt Geotrust 128 SSL och är endast tillgängliga med ett användarnamn och lösenord. All trafik mellan din webbläsare och vår hemsida är helt säker och du behöver inte tveka att göra insättningar eller uttag på theLotter. Du kan se Secure Socket Layers låssymbol i adressfältet högst upp på webbsidan. Alla tänkbara säkerhetsåtgärder har vidtagits för att du ska kunna spela lotto online utan att behöva oroa dig för säkerheten.

Varför tar theLotter ut en serviceavgift?

theLotter Sverige är en oberoende lotteritjänst som förmedlar vadhållning på olika lotteriers slutresultat. Vår serviceavgift är den enda summan som läggs på vid köp av lottospel och den används för att täcka våra kostnader, bland annat för att upprätthålla kundtjänst och drift av webbplatsen. När du har betalat för dina bets tillkommer inga ytterligare kostnader eller avgifter och när du vinner ett pris tillkommer inga kommissioner på det. Läs mer om hur vår tjänst för lottobetting fungerar.

Är theLotter transparent?

Fullständig information om oss och om vår tjänst publiceras på vår hemsida. Alla aspekter av bettingprocessen förklaras och allt vi gör för din räkning visas tydligt på ditt theLotter Sverige konto, inklusive transaktioner. Vi strävar efter att göra varje aspekt av vår verksamhet så öppen som möjligt för att du ska känna att theLotter är säker och pålitlig.

Kan jag se mina bets?

Efter att ha betalat för dina bets på vår hemsida kan du se det på Mitt konto. Där står all relevant information, t ex. ditt valda lotteri, dina valda nummer, dragningsdatum och kostnaden.Finns det någon pengarna tillbaka garanti?

Absolut finns det det. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med vår service får du pengarna tillbaka på ditt första köp.

Om jag vinner, kommer mitt pris att betalas ut?

Naturligtvis batalas alla priserna ut. Lotteriresultaten publiceras för alla att se och vi har förbundit oss genom kontrakt att kreditera dig med dina priser så fort som möjligt. Mindre priser sätter vi in på ditt theLotter Sverigekonto efter dragningen medan en jackpottvinst tar längre tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Vad stoppar theLotter Sverige från att ta mina priser?

Vi har ingen laglig rättighet till dina priser och inte ett enda klagomål har gjorts som tyder på något annat. Vi är måna om vårt rykte som en världsledande online vadhållningstjänst av lotteriresultat. Vi betalar ut spelarnas priser så snabbt som möjligt. Vi har svensk spellicens och vi garanterar att vi följer Spelinspektionens regler och förordningar. Du kan vara helt lugn, theLotter är en säker lotteritjänst.

Tyvärr cirkulerar scambrev om påstådda vinster och om du har fått ett brev eller ett meddelande om ett pris så kan du alltid kontrollera det på ditt onlinekonto hos oss. Om det visar sig att brevets/meddelandets innehåll inte överensstämmer med uppgifterna på kontot, vänligen polisanmäl scamförsöket.

I användarvillkoren står närmare om våra åtaganden och då detta är ett lagligt dokument är vi bundna till de regler och paragrafer som står där.

Kan jag ta ut mina pengar när jag vill?

Du kan när som helst ta ut dina pengar. Ditt aktuella saldo står på ditt theLotter Sverige-konto och du kan använda det antingen för att köpa ytterligare deltaganden eller för att göra ett uttag. Uttag görs till de betalningsmetoder som anges på ditt konto och/eller via banköverföring. Om du har krediterats med bonuspengar, kan du bara använda dem till att köpa deltaganden. Bonuspengar är giltiga i sex månader om inte annat anges.

Vart vänder jag mig med frågor?

Om du har några frågor eller funderingar, kontakta vår kundtjänst. Vi har även en omfattande FAQ-sida där du kan hitta svar på de vanligast ställda frågorna.

Webbplatsen drivs av Lotto Direct Limited, registrerat företag på Malta (registreringsnummer: C77583), med huvudkontor i Vision Exchange Building, Level 1, Triq it-Territorjals, Zone 1, Central Business Disctrict, CBD 1070, Birkirkara, Malta. Lotto Direct Limited är licenserad och reglerad av Spelinspektionen (licens: 18Li12438, utgiven 08/06/2020).