theLotter Sverige är seriös

På theLotter Sverige hittar du ett stort utbud av internationella lotterier. I utbudet finns bland annat US Powerball, världens största lotto. Om du ännu inte använt våra tjänster kan du vara säker på att vi är en trygg, säker och seriös lottobettingtjänst. Här nedan förklarar vi vad theLotter Sverige är och vad vi erbjuder.Innehåll:

Vad är theLotter Sverige?

theLotter Sverige är en seriös, säker och oberoende lottobettingtjänst som tillhandahåller betting på dragningsresultaten i internationella lotterier. Vi har svensk spellicens och det betyder att vi följer spelinspektionens regler och förordningar. I användarvillkoren står också om vår service och vi lever upp till det vi lovar där.

Är theLotter Sverige trygg och säker?

geotrust
geotrust
geotrust geotrust

Ja, theLotter Sverige är en trygg och säker lottobettingtjänst. Dina personuppgifter och betalningsuppgifter krypteras enligt Geotrust 128 SSL och ditt konto är endast tillgängligt med ett användarnamn och lösenord. All trafik mellan din webbläsare och vår hemsida är helt säker och du behöver inte tveka att göra insättningar eller uttag på theLotter Sverige. Du kan se Secure Socket Layers låssymbol i adressfältet högst upp på webbsidan. Alla tänkbara säkerhetsåtgärder har vidtagits för att du ska kunna spela lotto online utan att behöva oroa dig för säkerheten.

Stöder theLotter Sverige ansvarsfullt spelande?

Ja, theLotter Sverige hjälper dig att spela ansvarsfullt. Det är viktigt för en webbplats som erbjuder lottospel att hjälpa dig att spela på ett sätt som inte orsakar dig skada. På theLotter Sverige förklarar vi hur du kan spela ansvarsfullt, råd om att känna igen problematiskt spelbeteende, källor för stöd och hjälp, och specialfunktioner som syftar till att kontrollera hur mycket tid och pengar du spenderar på dina lottospel. Dessa funktioner är påminnelser, insättningsgräns, spenderingsgräns, speltidsbegränsning, time-out och självavstängning.

Varför tar theLotter Sverige ut en serviceavgift?

theLotter Sverige är en oberoende lottobettingtjänst där du kan betta på officiella lotteriers dragningsresultat. En serviceavgift läggs på vid köp av lottospel och den används för att täcka våra kostnader, bland annat för att upprätthålla kundtjänsten och drift av webbplatsen. När du har betalat för dina bets tillkommer inga ytterligare kostnader eller avgifter. Om du vinner tar vi inte ut någon kommission utan det du vinner är ditt. Läs mer om hur vår tjänst för lottobetting fungerar!

Är theLotter Sverige transparent?

Fullständig information om oss och om vår tjänst publiceras på vår hemsida. Alla aspekter av bettingprocessen förklaras och allt vi gör för din räkning visas tydligt på ditt theLotter Sverigekonto. Vi strävar efter att göra varje aspekt av vår verksamhet så öppen som möjligt så att du ska känna att theLotter Sverige är en seriös och pålitlig lottobettingtjänst.

Kan jag se mina lagda bets?

Efter att ha betalat för dina bets kan du se dem på ditt spelkonto. Där står all relevant information, t ex. ditt valda lotto, dina valda nummer, dragningsdatum och spelkostnaden.

Finns pengarna-tillbaka-garanti?

Absolut finns det det. Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med vår service får du pengarna tillbaka på ditt första köp.

Betalas alla vinster ut?

Naturligtvis betalas alla vinsterna ut. Lottoresultaten publiceras för att alla ska kunna se dem och vi har förbundit oss genom kontrakt att betala ut dina vinster så fort som möjligt. En mindre vinst sätter vi in på ditt spelkonto efter dragningen medan en jackpott tar längre tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Kan theLotter Sverige ta mina vinster?

Vi har ingen laglig rätt till dina vinster och inte ett enda klagomål har gjorts som tyder på något annat. Vi är måna om vårt rykte som en världsledande och seriös lottobettingtjänst online. Vi betalar ut spelarnas vinster så snabbt som möjligt. Vi har svensk spellicens och vi garanterar att vi följer Spelinspektionens regler och förordningar. Du kan vara helt lugn, theLotter Sverige är en seriös, säker och trygg lottobettingtjänst.

Tyvärr cirkulerar bedrägeribrev om påstådda vinster och om du har fått ett brev eller ett meddelande om en vinst så kan du alltid kontrollera det på ditt spelkonto. Om det visar sig att brevets/meddelandets innehåll inte överensstämmer med uppgifterna på kontot, vänligen polisanmäl bedrägeriförsöket.

I användarvillkoren står närmare om våra åtaganden och då detta är ett lagligt dokument är vi bundna till de regler och paragrafer som står där.

Kan jag ta ut mina pengar när jag vill?

Du kan när som helst ta ut dina pengar. Ditt aktuella saldo står på ditt spelkonto och du kan använda pengarna till att antingen fortsätta betta eller ta ut dem. Uttag görs till de betalningsmetoder som anges på ditt konto och/eller via banköverföring. Om du har fått ett välkomstbonus kan du bara använda det till att köpa bets och de är giltiga i sex månader om inte annat anges.

Vart vänder jag mig med frågor?

Fundersamma

Om du har frågor eller funderingar, kontakta vår kundtjänst. Vi har även en omfattande FAQ-sida där du kan hitta svar på de vanligast ställda frågorna.

Webbplatsen drivs av Lotto Direct Limited, registrerat företag på Malta (registreringsnummer: C77583), med huvudkontor i Vision Exchange Building, Level 1, Triq it-Territorjals, Zone 1, Central Business Disctrict, CBD 1070, Birkirkara, Malta. Lotto Direct Limited är licenserad och reglerad av Spelinspektionen (licens: 18Li12438, utgiven 08/06/2020).