Lottoreklam från olika delar av världen

Många av oss tänker på reklam som irriterande när de avbryter våra favoritprogram, men ibland dyker det faktiskt upp en och annan reklamsnutt som är för bra för att missa och en del av dem minns vi åratal senare. Här har vi samlat lottoreklam från olika länder och vissa av dem får oss att le stort medan andra får oss att ta fram näsduken.

Håller du inte med om att reklamen för SuperEnalotto får dig på glatt humör?Innehåll:

Nya Zeelands Powerball - Ta fram näsduken!

I Nya Zeelands Powerball-reklam har människans bästa vän hunden huvudrollen. En trogen foxterrier börjar sin vandring hemåt efter att ha kommit ifrån sin husse i en storm. Utan att tappa lottokupongen utstår han både hetta, regn och faror, men väl hemma får den uttröttade och tilltufsade hunden sitt livs chock.

Den här reklamen berörde tittarnas hjärtan och 2011 utsågs den till årets bästa reklamfilm (People’s Choice Awards) på Fair Go Best Ads.

Se videon här!

Blev du nyfiken på lottot vars kupong hunden kämpade så hårt för att få hem? Hos oss på lottobettingtjänsten theLotter Sverige kan du spela Nya Zeelands Powerball genom att betta på det officiella resultatet.

SuperEnalotto - En riktig vinnarlåt

I den här medryckande reklamen om italienska SuperEnalotto sjunger folk om sina lottodrömmar. När reklamen kom ut tog det inte lång tid innan var och varannan gnolade på låten. Att filmsnutten blev en succé var mycket tack vare låten och att alla kunde känna igen sig i lottodrömmarna; att få syssla med det man vill och att kunna ge nära och kära en tryggad framtid.

Se videon här!

theLotter Sverige erbjuder SuperEnalotto i form av betting på resultatet. Du väljer dina nummer och bettar sedan på att de stämmer med den officiella dragningens utfall. Utöver enkelspel kan du även delta i ett andelsspel och äga andelar i hundratals rader.

US Powerball - Mirakel kan hända

US Powerball är känt för att ha delat ut den största rekordjackpotten genom tiderna, så det är ingen stor överraskning att lottot också har några av de bästa reklamen. I den här vackra filmen faller Powerball-bollar från Kaliforniens himmel. Man vet aldrig – det kan ju hända trots att oddsen är små.

Se videon här!

Du kan betta på US Powerballs dragningsresultat online på theLotter Sverige. Oddsen är svåra att slå, men till slut finns det alltid någon som vinner jackpotten. Du kan även betta om större icke-jackpottvinster genom att lägga till Power Play till dina spel. Som bekant är ju de vinsterna lättare att vinna än en jackpott.

Mega Millions - Den lilla rutan gör skillnad

I följande reklam marknadsförs Mega Millions, som har gjort många spelare till flerfaldiga multimiljonärer. Chansen att vinna en vinst från kategorierna två till nio är större än att vinna själva huvudvinsten och därför ger Mega Millions spelarna chans att vinna extra stort med Megaplier-funktionen som ökar icke-jackpottvinsternas värde upp till fem gånger. Något som den stackars mannen i videon inte la till i sina lottospel och klandras för av hustrun.

Se videon här!

Även hos theLotter Sverige kan du lägga till Megaplier för en mindre avgift när du bettar på Mega Millions online.

EuroMillions - Med stora vinster följer annorlunda problem

I den här lättsamma lottokampanjen tar man upp problem som nya miljonärer kan råka ut för efter att ha spelat EuroMillions och vunnit stort. Att äga en båt att kryssa runt i, som paret här i reklamsnutten, är på mångas önskelista.

Se videon här!

Det här lottot är ett transnationellt lotto som du kan köpa kuponger till i nio europeiska länder, men tyvärr inte i Sverige. Men för att du ändå ska få en chans att spela om en fantastisk jackpott kan du betta på EuroMillions resultat på theLotter Sverige.

Sydafrikas PowerBall - Högt flygande drömmar

Visste du om att sydafrikanerna är väldigt förtjusta i sina sydafrikanska lotterier och att en av favoriterna är PowerBall som har delat ut några av landets största jackpottar? Den här reklamfilmens vinnare får en att dra på smilbanden och man kan riktigt känna hans glädje och lite kaxiga, men generösa stil.

Se videon här!

Det populära PowerBall skapades för att likna den amerikanska varianten, alltså stora jackpottar och många mindre vinster. Med hjälp av theLotter Sverige kan du vara med och tävla om vinsterna genom att betta online på det officiella dragningsresultatet i sydafrikanska PowerBall.

Tysklands Lotto - Dags att städa ur lägenheten

Ibland vill man ändra på saker och ting i livet, men den ekonomiska situationen sätter stopp för många av planerna. När det väl händer att man har turen att vinna en stor jackpott brukar många ta beslut som påverkar livet för lång tid framåt. Men undrar hur många som skulle ta samma beslut som den unga kvinnan gör i den tyska lottoreklamen?

Se videon här!

Du kan välja dina nummer eller slumpa fram dem och sedan betta på tyska Lottos utfall hos oss på theLotter Sverige. Intresserad av europeiska lotterier? Hos theLotter Sverige finns ett stort utbud som du kan välja mellan, så ta en extra titt på listan över internationella lotterier.

Japans Loto 7 - Tagen på bar gärning

I den här japanska reklamen är chefen och den unge kollegans miner oslagbara och gör filmen värd att ses. För att följa med i dialogerna finns även engelsk undertext i reklamen.

Se videon här!

Loto 7 är ett av de popluäraste japanska lotterierna bland de inhemska spelarna och även spelare runt om i världen har börjat upptäcka de fina jackpottarna. Spelare i Sverige kan delta online genom att betta på utfallet i det officiella Loto 7.

Sveriges Lotto - Irritationsmomentet löst

Det finns även bra minnesvärda lottoreklam i Sverige och vi har valt ut ett av dem som får oss att skratta. Grannar kan ibland upplevas som en stor plåga som man går och irriterar sig över. Efter att ha vunnit stort tog det här äldre paret beslutet att njuta av tillvaron genom att köpa grannens lyxvilla och förvandla det till... Se filmklippet och få dig ett gott skratt!

Se videon här!

Svensk Lotto kan du varken spela eller betta på hos lottobettingtjänsten theLotter Sverige. Men om du är intresserad av internationella lotterier hittar du ett stort utbud av allt ifrån amerikanska lotterier med massiva jackpottar till exotiska lotterier från Kazakstan som du kan betta på hos theLotter Sverige.

Betta på lottoresultaten

Dessa fantastiska lottoannonserna har en sak gemensamt: du kan betta på dessa lotteriers dragningsresultat på theLotter Sverige! Oavsett hur långt bort en lottodragning arrangeras och oavsett hur främmande språket är, är det enkelt att betta online på theLotter Sverige.

Efter att ha sett lottoreklam från länder runt om i världen kanske du är nyfiken och vill veta hur massiva jackpottar lottospelare har vunnit. Läs vidare i vår artikel om världens största lottovinster!