Spännande dagliga lotterier hos theLotter Sverige

Visste du om att theLotter Sverige erbjuder spännande lotterier som har lottodragningar varje dag? Det som förenar dessa dagliga lotterier, förutom chansen att vinna priser varje dag, är vinstoddsen och priserna. Nedan finns en kort introduktion om de dagliga lotterierna som du kan hitta på den här webbplatsen.


Poland Mini Lotto

Poland Mini Lotto är ett "mini-lotto för ett mini-pris". För att vinna polska Mini Lotto jackpotten måste spelare matcha 5 nummer i intervallet 1-42 med de fem nummer som dyker upp i dragningen. De spännande dragningarna äger rum varje dag i veckan kl. 21:40 polsk lokal tid.

Italy MillionDAY is awesome!

Italiens MillionDAY erbjuder bestämda garanterade jackpottar på 1 miljon €. Matcha fem nummer från ett gissningsurval av 1 till 55 för att vinna jackpotten. Det ytterligare tre priskategorier vars priser du kan vinna med, fyra, tre eller två nummermatchningar, så glöm inte bort att kolla dragningsresultatet.

Spain BonoLoto

Spaniens BonoLoto har dragningar alla dagar utom söndagar. Välj 6 nummer mellan 1-49 och om alla dina nummer matchar dragningens resultat vinner du jackpotten. Det finns fyra sekundära priskategorier och för att vinna andrapriset behöver du utöver fem huvudnummer även matcha dragningens bonusnummer.

I spanska lotteriguiden kan du jämföra Bonoloto med andra spanska lotterier och se skillnaderna mellan dem.

Mexico Chispazo

Mexicos Chispazo med två lottodragningar per dag och jackpottodds på 1:98 280 är dubbelt så kul att spela. Chispazo-jackpotten kan du vinna med 5 matchade nummer mellan 1-28. Det finns även tre sekundära priskategorier. Resultatet publiceras på resultatsidan strax efter dragningen.

South Africa Daily Lotto

Sydafrikas Daily Lotto har lotteridragning varje dag. Lotteriet har ett nummerintervall på 1-36 och om du matchar 5 nummer vinner du jackpotten. Detta dagliga lotteri har en unik regel om att alla priserna i dragningen ska betalas ut. Om det inte finns en vinnare i ett priskategori rullar priset ner till nästa priskategori.

Läs den sydafrikanska lotteriguiden för information om de övriga sydafrikanska lotterierna jackpottodds!

Texas Cash 5

Texas Cash Five är ett "nästan" dagligt lotteri med dragningar 6 dagar i veckan. Det här lotteriet har ett av de bästa vinnaroddsen i staten Texas. För att vinna 25 000 $-jackpotten behöver du välja 5 nummer från mellan 1-35. För ett sekundärt pris behövs en matchning på 2-4 nummer. Resultatet uppdateras här på sajten strax efter dragningen.

Kolla in vår amerikanska lotteriguide och jämför hur Texas Cash Fives jackpottodds står mot dem.

Cash4Life

Cash4Life är ett speciellt lotteri för jackpottpriset är 7 miljoner $ varje dag i veckan och är det mest givande dagliga lotteriet. Välj 6 nummer mellan 1-60 och 1 Cash Ball mellan 1-4. Förutom jackpottpriset har Cash4Life också 8 sekundära priskategorier. Efter dragningen kan du se vinnarnumren på resultatsidan.

Ukraine Loto Maxima

Det finns chans att vinna lotteripriser varje kväll i veckan med ukrainska Loto Maxima! Välj 5 nummer från gissningsintervallet 1-45 och om dina valda nummer matchar dragningens är jackpotten din. Loto Maxima har också tre sekundära priserdivisioner för partiella matchningar. Gå in på resultatsidan för att se de senaste vinnarnumren!

Vilka dagliga lotterier har de bästa vinnaroddsen?

Många dagliga lotterier har bättre jackpottodds än de lotterier som spelas en gång i veckan. Om man ser till oddsen för att vinna stort har Mexico Chispazo de bästa jackpottoddsen på 1:98 280 och Texas Cash Five hamnar på andraplats med jackpottoddsen 1:324 632. I listan nedan kan du se vilka dagliga lotterier som har de bästa oddsen för at vinna förstapriset.

Dagliga lotterier

Jackpottodds

Cash4Life

1:21 846 048

Spanien BonoLoto

1:13 983 816

Italien MillionDAY

1:3 478 761

Ukraina Loto Maxima

1:1 221 759

Polen Mini Loto

1:850 668

Sydafrika Daily Lotto

1:376 992

Texas Cash Five

 1:324 632

Mexico Chispazo

1:98 280

Läs vår artikel om jackpottodds och se vilka lotterier som har de bästa versus de de sämsta oddsen för att vinna topp-priset. Passa även på och läs den japanska lotteriguiden, som tar upp japanernas Mini Loto som inte är ett dagligt lotteri, men som kan skryta med konkurrenskraftiga jackpottodds.

Vilka dagliga lotterier har de bästa jackpottarna?

De flesta som tänker på dagliga lotterier tror att de har små jackpottpriser och är därför inte värda att spela på. Men vi kan säga att det inte stämmer. Cash4Lifes jackpottpris är värt 7 miljoner $, vilket är den största startjackpotten bland de dagliga lotterierna. Det dagliga lotteri, som har haft den största jackpotten är spanska Bonoloto, som har en startjackpott på 400 000 $, men som ofta slutar i miljoner. Bonolotos jackpottrekord är 7,7 miljoner $ och som vanns 1 december 2018.

Dagliga lotterier är ett roligt och prisvärt sätt att spela på lotto och vinstoddsen är bättre än på de flesta andra lotterierna. Att delta i lotteridragningar varje dag, i jämförelse med att spela en gång i veckan, ökar vinstchanserna.

Men om du är ute efter stora jackpottar kan det vara intressant att läsa vår EuroMillions guide eller guiden om SuperEnalotto, lotteriet som är italienarnas favorit nummer ett.