Spännande dagliga lotterier

Visste du om att theLotter Sverige erbjuder spännande internationella lotterier som har dragning varje dag? Det som förenar dessa dagliga lotterier, förutom chansen att vinna varje dag, är vinstoddsen och vinsterna. Nedan följer en kort introduktion om de dagliga lotterierna som du kan hitta på den här webbplatsen.


Vilka lotterier kan du betta på varje dag på theLotter Sverige?

Polen Mini Lotto

Mini Lotto från Polen är ett "mini-lotto för ett mini-pris". För att vinna polska Mini Lottos jackpott behöver du matcha dina valda fem nummer i intervallet 1-42 med de fem nummer som dyker upp i dragningen. Mini Lottos odds är tilltalande. De spännande dragningarna äger rum varje dag i veckan kl. 21.40 polsk lokal tid.

Betta

Italien MillionDAY

MillionDAY, som du kan spela online, erbjuder en fast garanterad jackpott på 1 miljon € sju dagar i veckan. Matcha fem nummer från gissningsurvalet 1 till 55 för att vinna jackpotten! Det finns ytterligare tre vinstkategorier vars vinster du kan vinna med fyra, tre och två nummermatchningar. Glöm inte bort att kolla MillionDAYs resultat här på webbplatsen!

Betta

Spanien BonoLoto

Spaniens BonoLoto har dragning alla dagar i veckan. Välj 6 nummer mellan 1 och 49 och om alla dina nummer matchar Bonoloto dragningens resultat vinner du jackpotten! Utöver jackpotten finns det fyra vinstgrupper till och för att vinna den näst största vinsten behöver du utöver fem huvudnummer även matcha dragningens bonusnummer.

I spanska lottoguiden kan du jämföra Bonoloto med andra spanska lotterier.

Betta

Mexiko Chispazo

Mexikos Chispazo med sina två dagliga lottodragningar och jackpottodds på 1:98 280 är dubbelt så kul att spela. Chispazos jackpott kan du vinna med 5 matchade nummer mellan 1 och 28. Det finns tre kategorier till med mindre vinster. Efter dragningen hittar du resultatet på resultatsidan.

Betta

Sydafrika Daily Lotto

Sydafrikas Daily Lotto har dragning varje dag. Lottot har ett nummerintervall på 1-36 och om du matchar fem nummer vinner du jackpotten. Detta dagliga lotto har en unik regel om att alla vinsterna i varje dragning ska betalas ut. Om det inte finns någon vinnare i en vinstgrupp rullar vinsten ner till vinstkategorin under.

I vår sydafrikanska lottoguid finns information om Daily Lotto och andra sydafrikanska lotteriers jackpottodds.

Betta

Texas Cash 5

Texas Cash Five är ett "nästan" dagligt lotto med dragningar sex dagar i veckan. Det här lottot har ett av de bästa vinstoddsen i staten Texas. För att vinna 25 000 $-jackpotten behöver du välja 5 nummer mellan 1 och 35. För en icke-jackpottvinst behöver du en matchning med 2, 3 eller 4 nummer. Resultatet uppdateras här på sajten efter dragningen.

Kolla in vår amerikanska lottoguide och jämför Texas Cash Fives jackpottodds med andra amerikanska lotteriers odds!

Betta

Cash4Life

Cash4Life är ett speciellt lotto. I varje dragning kan någon vinna en jackpott som betalas ut med 1 000 $ dagligen för resten av livet. Vid betting hos theLotter Sverige betalas jackpotten ut i en klumpsumma på 7 miljoner. För att betta, välj 6 nummer mellan 1 och 60 och 1 Cash Ball mellan 1 och 4. Förutom jackpotten har Cash4Life åtta vinstkategorier till. Efter dragningen kan du se vinnarnumren på resultatsidan.

Betta

Ukraina Loto Maxima

Det finns chans att vinna varje kväll i veckan med Ukrainas Loto Maxima. Välj 5 nummer från mellan och 1-45 och om de matchar dragningens utfall är jackpotten din. Loto Maxima har också tre icke-jackpottvinstnivåer för några nummermatchningar. Gå in på resultatsidan för att se de senaste vinnarnumren!

Betta

Vilka dagliga lotterier har de bästa vinstoddsen?

Många dagliga lotterier har bättre jackpottodds än de lotterier som du kan spela en gång i veckan. Om man ser till jackpottoddsen har Mexicos Chispazo täten bland dagliga lotterier. Chispazos odds är 1:98 280 och Texas Cash Five hamnar på andraplats med jackpottoddsen 1:324 632.

Dagligt lotto

Jackpottodds

Mexikos Chispazo

1:98 280

Texas Cash Five

 1:324 632

Sydafrikas Daily Lotto

1:376 992

Polens Mini Loto

1:850 668

Ukrainas Loto Maxima

1:1 221 759

Italiens MillionDAY

1:3 478 761

Spaniens BonoLoto

1:13 983 816

USA:s Cash4Life

1:21 846 048

I vår artikel om bästa oddsen kan du läsa om lotterier som har de bästa versus mindre fömånliga jackpott- och lotto-odds. Passa även på och läs den japanska lottoguiden, som tar upp japanska Mini Loto som inte är ett dagligt lotto, men som kan skryta med konkurrenskraftiga jackpottodds.

Vilka dagliga lotterier har de bästa jackpottarna?

De flesta som tänker på dagliga lotterier tror att de har små jackpottar och är därför inte värda att spelas på. Men det stämmer inte. Cash4Lifes huvudvinst är värd 7 miljoner $. Det dagliga lottot som har haft den största jackpotten är spanska Bonoloto, som har en startjackpott på 400 000 $, men som ofta slutar i miljoner. Bonolotos jackpottrekord är 7,7 miljoner $ och vanns 1 december 2018.


Dagliga lotterier är ett roligt och prisvärt sätt att spela på lotto och vinstoddsen är bättre än på de flesta andra lotterierna. När du spelar på lotto hos theLotter Sverige bettar du på det officiella lottots dragningsresultat. Att betta på lottoidragningar varje dag, i jämförelse med att betta en gång i veckan, ökar vinstchanserna.

Men om du är ute efter stora jackpottar kan det vara intressant att ta del av lite information om EuroMillions. Det är Europas största lotto. Även guiden om SuperEnalotto är värd att läsas då lottot har delat ut de största jackpottarna i Italien.