Spännande nya dagliga dragningar hos theLotter Sverige

Det finns nya lotterier man kan spela i hos theLotter Sverige och de har alla en väldigt spännande sak som för dem samman: dagliga dragningar! Dessa spännande nya lotterier har utmärkta vinnarodds och fantastiska priser, Att vinna i ett skulle minst sagt verkligen göra dig glad! Spelare hos theLotter Sverige har redan haft fantastiska framgångar och vunnit fantastiska priser!


Poland Mini Lotto

Poland Mini Lotto är ett "mini-lotto för ett mini-pris" och kuponger till detta dagliga polska lotteri är verkligen prisvärda. För att vinna Mini Lotto jackpotten måste spelare matcha 5 valda nummer (från ett urval av 1 till 42) med de 5 nummer som visas i dragningen. Dragningarna äger rum varje dag i veckan kl. 21:40 lokal tid i Polen. Om din tur inte visade sig idag kan du spela för Mini Lotto jackpotten imorgon igen!

Italy MillionDAY is awesome!

Italiens MillionDAY erbjuder bestämda garanterade jackpotter på 1 miljon €! Matcha fem korrekta nummer från ett gissningsurval av 1 till 55 så blir du en jackpottvinare. Utöver den fantastiska jackpotten finns det tre ytterligare priskategorier för att korrekt matcha, fyra, tre eller två av dem fem numren. Spela i Italiens MillionDay idag, och varje dag, för flera chanser att bli miljonär!

Spain BonoLoto

Spaniens BonoLoto är ytterligare ett lotteri som nästan hålls dagligen. Dragningar hålls alla dagar utom söndagar. Att spela i detta spanska spel är enkelt. Välj 6 nummer från ett gissningsurval på 1-49 och om ditt val är en matchning, blir den spanska lotterijackpotten din! Ett bonusnummer väljs även i dragningen som bestämmer vinnaren av den andra prisdivisionen. Det finns även 3 ytterligare prisdivisioner.

Mexico Chispazo

Mexico Chispazo är alltid dubbelt så kul att spela! Detta latinska lotteri är unikt för det har två dagliga dragningar varje dag i veckan. Dessutom är jackpottens vinnarodds på 1:98 280 ett av världens bästa. För att vinna Chispazo jackpotten ska du välja 5 nummer i intervallet 1-28 och om dina nummer matchar kan du bli Chispazo vinnare varje dag.

South Africa Daily Lotto

South Africa Daily Lotto är ett generöst systerlotteri till Sydafrika Lotto. Med de otroliga oddsen är det värt att spela. Välj 5 nummer från intervallet 1-36 och om de matchar de dragna vinnarnumren har du vunnit jackpotten. Detta dagliga lotteri har en unik regel om att alla priserna i dragningen ska betalas ut. Om det inte finns en vinnare i ett priskategori rullar priset ner till nästa priskategori. Det innebär att spelare kan vinna extra stora priser varje dag i veckan.

Texas Cash 5

Texas Cash Five är ett "nästan" dagligt lotteri, som har dragning 6 dagar i veckan. Det här lotteriet har ett av de bästa vinnaroddsen i staten Texas. För att vinna 25 000 $ jackpotten behöver du välja 5 nummer från gissningsintervallet 1-35. Du kan även vinna ett pris från de 3 sekundär priskategorierna genom att matcha de 4, 3 eller 2 nummer som dyker upp i dragningen.

Cash4Life

Cash4Life är ett spännande och generöst lotteri. Det som gör Cash4Life så speciellt är att du kan vinna ett otroligt jackpottpris på 7 miljoner $ varje dag i veckan. På grund av den enorma jackpotten är det här lotteriet det mest givande dagliga lotteriet. För att spela, välj bara 6 nummer från ett gissningsintervall på 1-60 och 1 Cash Ball från ett intervall på 1-4. Förutom jackpottpriset har Cash4Life också 8 sekundära priskategorier som spelare kan vinna från. Dragning sker varje dag, måndag till söndag kl. 21:00 EST.

Ukraine Loto Maxima

Utnyttja chansen att vinna lotteripriser varje kväll i veckan när du spelar Ukrainska Loto Maxima! Att spela är enkelt och det är också prisvärt. Välj 5 nummer från gissningsintervallet 1-45 och om dina valda nummer matchar de som dyker upp i dragningen är den ukrainska jackpotten din. Loto Maxima erbjuder också tre sekundära priser för partiella matchningar.

Vilka dagliga lotterier har de bästa vinnaroddsen?

Många dagliga lotterier har bättre vinnarodds än de lotterier som spelas varje vecka. Om man ser till oddsen för att vinna stort har Mexico Chispazo de bästa oddsen på 1:98 280 och Texas Cash Five hamnar på andraplats med oddsen 1:324 632. I listan nedan kan du se vilka dagliga lotterier som har de bästa jackpottoddsen!

Dagliga lotterier

Jackpottodds

Cash4Life

1:21 846 048

Spanien BonoLoto

1:13 983 816

Italien MillionDAY

1:3 478 761

Ukraina Loto Maxima

1:1 221 759

Polen Mini Loto

1:850 668

Sydafrika Daily Lotto

1:376 992

Texas Cash Five

 1:324 632

Mexico Chispazo

1:98 280

Vilka dagliga lotterier har de bästa jackpott priserna?

De flesta som tänker på dagliga lotterier tror att de har små jackpottpriser och är därför inte värda att spela på. Men vi kan säga att det inte stämmer. Cash4Lifes jackpott priset är värt 7 miljoner $, vilket är den största startjackpotten bland de dagliga lotterierna. Det dagliga lotteri, som har haft den största jackpotten är spanska Bonoloto, som har en startjackpott på 400 000 $, men som ofta slutar i miljoner. Bonolotos jackpottrekord är 7,7 miljoner $ och som vanns 1 december 2018.

Dagliga lotterier är ett roligt och prisvärt sätt att spela lotto på och deras odds är bättre än de flesta andra lotterioddsen. Våra dagliga lotterier erbjuder fina jackpottar, som du kan vinna varje dag när du spelar på theLotter.