Dagliga lotterier online

Visste du om att theLotter Sverige erbjuder spännande internationella lotterier som har dragning varje dag? Det som förenar dessa dagliga lotterier, förutom chansen att vinna varje dag, är vinstoddsen och vinsterna. Nedan följer en kort introduktion om de dagliga lotterierna som du kan hitta på den här webbplatsen.Vilka lotterier har lottodragning varje dag och som jag kan spela på online?

Polen Mini Lotto

Mini Lotto från Polen är ett "mini-lotto för ett mini-pris". För att vinna polska Mini Lottos jackpott behöver du matcha dina valda fem nummer i intervallet 1-42 med de fem nummer som dyker upp i dragningen. Mini Lottos odds är tilltalande. Dragningarna äger rum varje dag i veckan klockan 21.40 polsk lokal tid.

Betta

Italien MillionDAY

MillionDAY, som du kan spela online, erbjuder en fast garanterad jackpott på 1 miljon € sju dagar i veckan. Matcha fem nummer från mellan 1 och 55 och vinn jackpotten! Det finns tre vinstkategorier till vars vinster du kan vinna med fyra, tre och två nummer. Kolla MillionDAYs resultat här på webbplatsen!

Betta

Spanien BonoLoto

Spaniens BonoLoto har dragning alla dagar i veckan. Välj 6 nummer utav 49 och om alla numren matchar Bonoloto dragningens resultat vinner du jackpotten! Utöver jackpotten finns fyra vinstgrupper till och för att vinna den näst största vinsten behöver du utöver fem huvudnummer även matcha dragningens bonusnummer.

I spanska lottoguiden kan du jämföra Bonoloto med andra spanska lotterier.

Betta

Mexiko Chispazo

Mexikos Chispazo med sina två dagliga lottodragningar och jackpottodds på 1:98 280 är dubbelt så kul att spela. Chispazos jackpott kan du vinna med 5 matchade nummer mellan 1 och 28. Det finns ytterligare tre kategorier med mindre vinster. Efter dragningen hittar du Chispazos resultat här på webbplatsen.

Betta

Sydafrika Daily Lotto

Sydafrikanska Daily Lotto har dragning varje dag. Lottot har 36 nummer och med fem rätta nummer vinner du jackpotten. Alla vinsterna i varje dragning måste betalas ut. Om det inte finns någon vinnare i en vinstgrupp rullar vinsten ner till vinstnivån under. Se Sydafrikanska Daily Lottoresultatet på vår webbplats!

I vår artikel om lotterier från Sydafrika finns mer om Daily Lotto och andra sydafrikanska lotteriers jackpottodds.

Betta

Texas Cash 5

Texas Cash Five är ett nästan dagligt lotto med dragning sex dagar i veckan. Det här lottot har ett av de bästa vinstoddsen i staten Texas. För att vinna 25 000 $-jackpotten behöver du gissa rätt på 5 nummer mellan 1 och 35. För övriga vinster behöver du en matchning med 2-4 nummer. Cash Fives resultat finns på sajten efter dragningen.

Kolla in vår guide om lotterier från Amerika och jämför Texas Cash Fives jackpottodds med andra amerikanska lotteriers odds!

Betta

Ukraina Loto Maxima

Spela på Loto Maxima och du har chans att vinna varje kväll i veckan. Välj 5 nummer från mellan och 1-45 och om de matchar dragningens utfall är jackpotten din. Loto Maxima har också tre icke-jackpottvinstnivåer för några nummermatchningar. Kolla Maximas resultat strax efter den officiella dragningen!

Betta

Cash4Life

Cash4Life är ett speciellt lotto med dragning varje kväll där jackpotten består av en vinst som betalas ut dagligen. Men du som bettar får den utbetald i en engångsutbetalning på 7 miljoner $. Andranivåvinsten betalas också ut i avbetalningar i USA, men du som bettar får ut den i en klumpsumma. Se Cash4Lifes resultat strax efter den officiella dragningen!

Betta

Texas Pick 3

Texas Pick 3 har fyra dagliga dragningar. Välj insatstyp, tre nummer mellan 0 och 9 och ett insatsbelopp för att spela. Du väljer spelsätt och för hur mycket du vill spela med. Det finns två insatstyper och tre insatssummor. Jackpotten är på 5 000 $. Pick 3 har dragning måndag till lördag klockan 10.00, 12.27, 18.00 och 22.12 lokal Texastid. Se resultatet för Texas Pick 3 strax efter dragningen!

Betta

Texas Daily 4

Texas Daily 4 har fyra dagliga dragningar med en jackpott på 25 000 $ till oddsen 1:10 000. Daily 4 en unik spelstruktur som låter dig välja mellan två insatstyper och tre insatsbelopp. Du kan betta på en Texas Daily 4-dragning varje dag, måndag till lördag klockan 10.00, 12.27, 18.00, och 22.12 lokal Texastid. Texas Daily 4-resultatet finns uppladdat kort after dragningen.

Betta

Vilka dagliga lotterier har de bästa vinstoddsen?

Många dagliga lotterier har bättre jackpottodds än de lotterier som du kan spela en gång i veckan. Om man ser till jackpottoddsen har Chispazo med oddsen 1:98 280 täten bland dagliga lotterier. Texas Cash Five hamnar på andraplats med jackpottoddsen 1:324 632. Sydafrika kommer på tredje platsen då dess dagliga lotto har jackpottoddsen 1:376 992.

Dagligt lotto

Jackpottodds

Mexikos Chispazo

1:98 280

Texas Cash Five

 1:324 632

Sydafrikas Daily Lotto

1:376 992

Polens Mini Loto

1:850 668

Ukrainas Loto Maxima

1:1 221 759

Italiens MillionDAY

1:3 478 761

Spaniens BonoLoto

1:13 983 816

USAs Cash4Life

1:21 846 048

I vår artikel om bästa oddsen kan du läsa om lotterier som har de bästa versus mindre fömånliga jackpott- och lotto-odds. Passa även på och läs den japanska lottoguiden, som tar upp japanska Mini Loto som inte är ett dagligt lotto, men som kan skryta med konkurrenskraftiga jackpottodds.

Vilka dagliga lotterier har de bästa jackpottarna?

De flesta som tänker på dagliga lotterier tror att de har små jackpottar och är därför inte värda att spelas på. Men det stämmer inte. Det dagliga lottot som har haft den största jackpotten är spanska Bonoloto, som har en startjackpott på 400 000 $, men som ofta slutar i miljoner. Bonolotos jackpottrekord är 7,7 miljoner $ och vanns 1 december 2018.

Populära Cash4Life har en fast jackpottsumma som betalas ut med 1 000 $ dagligen för resten av spelarens liv. Men om du bettar på det och vinner jackpotten så får du den utbetald i en klumpsumma till ett värde av sju miljoner dollar.

Dagliga lotterier är ett roligt och prisvärt sätt att spela på lotto och vinstoddsen är bättre än på de flesta andra lotterierna. När du spelar på lotto hos theLotter Sverige bettar du på det officiella lottots dragningsresultat. Att betta på lottodragningar varje dag, i jämförelse med att betta en gång i veckan, ökar vinstchanserna.

Men om du är ute efter stora jackpottar kan det vara intressant att ta del av lite information om EuroMillions. Det är Europas största lotto. Även guiden om SuperEnalotto är värd att läsas då lottot har delat ut de största jackpottarna i Italien.