Spännande dagliga lotterier

Visste du om att theLotter Sverige erbjuder spännande internationella lotterier som har lottodragningar varje dag? Det som förenar dessa dagliga lotterier, förutom chansen att vinna varje dag, är vinstoddsen och vinsterna. Nedan följer en kort introduktion om de dagliga lotterierna som du kan hitta på den här webbplatsen.


Vilka lotterier kan du betta på varje dag på theLotter Sverige?

Polen Mini Lotto

Polens Mini Lotto är ett "mini-lotto för ett mini-pris". För att vinna polska Mini Lottos jackpott behöver du matcha dina valda fem nummer i intervallet 1-42 med de fem nummer som dyker upp i dragningen. De spännande dragningarna äger rum varje dag i veckan kl. 21.40 polsk lokal tid.

Betta

Italien MillionDAY

Italiens MillionDAY erbjuder en fast garanterad jackpott på 1 miljon € sex dagar i veckan, måndag-lördag. Matcha fem nummer från gissningsurvalet 1 till 55 för att vinna jackpotten! Det finns ytterligare tre vinstkategorier vars vinster du kan vinna med fyra, tre och två nummermatchningar, så glöm inte bort att kolla dragningsresultatet.

Betta

Spanien BonoLoto

Spaniens BonoLoto har dragningar alla dagar utom söndagar. Välj 6 nummer mellan 1 och 49 och om alla dina nummer matchar dragningens resultat vinner du jackpotten! Det finns fyra sekundära vinstgrupper och för att vinna den näst största vinsten behöver du utöver fem huvudnummer även matcha dragningens bonusnummer.

I spanska lotteriguiden kan du jämföra Bonoloto med andra spanska lotterier.

Betta

Mexiko Chispazo

Mexikos Chispazo med sina två dagliga lotteridragningar och jackpottodds på 1:98 280 är dubbelt så kul att spela. Chispazos jackpott kan du vinna med 5 matchade nummer mellan 1 och 28. Det finns även tre sekundära vinstkategorier. Efter dragningen hittar du resultatet på resultatsidan.

Betta

Sydafrika Daily Lotto

Sydafrikas Daily Lotto har dragning varje dag. Lotteriet har ett nummerintervall på 1-36 och om du matchar fem nummer vinner du jackpotten. Detta dagliga lotteri har en unik regel om att alla vinsterna i varje dragning ska betalas ut. Om det inte finns någon vinnare i en vinstgrupp rullar priset ner till vinstkategorin under.

I den sydafrikanska lotteriguiden finns information om andra sydafrikanska lotteriers jackpottodds.

Betta

Texas Cash 5

Texas Cash Five är ett "nästan" dagligt lotteri med dragningar sex dagar i veckan. Det här lotteriet har ett av de bästa vinnaroddsen i staten Texas. För att vinna 25 000 $-jackpotten behöver du välja 5 nummer mellan 1 och 35. För en icke-jackpottvinst behöver du en matchning med 2, 3 eller 4 nummer. Resultatet uppdateras här på sajten efter dragningen.

Kolla in vår amerikanska lotteriguide och jämför Texas Cash Fives jackpottodds med andra amerikanska lotteriers odds.

Betta

Cash4Life

Cash4Life är ett speciellt lotteri för jackpotten är på 7 miljoner $ varje dag i veckan och är i och med det det mest givande dagliga lotteriet. Välj 6 nummer mellan 1 och 60 och 1 Cash Ball mellan 1 och 4. Förutom jackpottpriset har Cash4Life också åtta sekundära vinstkategorier. Efter dragningen kan du se vinnarnumren på resultatsidan.

Betta

Ukraina Loto Maxima

Det finns chans att vinna varje kväll i veckan med Ukrainas Loto Maxima. Välj 5 nummer från gissningsintervallet 1-45 och om dina valda nummer matchar dragningens utfall är jackpotten din. Loto Maxima har också tre sekundära vinstdivisioner för partiella nummermatchningar. Gå in på resultatsidan för att se de senaste vinnarnumren!

Betta

Vilka dagliga lotterier har de bästa vinnaroddsen?

Många dagliga lotterier har bättre jackpottodds än de lotterier som spelas en gång i veckan. Om man ser till jackpottoddsen har Mexicos Chispazo täten bland dagliga lotterier. Chispazos odds är 1:98 280 och Texas Cash Five hamnar på andraplats med jackpottoddsen 1:324 632.

Dagliga lotterier

Jackpottodds

Mexikos Chispazo

1:98 280

Texas Cash Five

 1:324 632

Sydafrikas Daily Lotto

1:376 992

Polens Mini Loto

1:850 668

Ukrainas Loto Maxima

1:1 221 759

Italiens MillionDAY

1:3 478 761

Spaniens BonoLoto

1:13 983 816

USA:s Cash4Life

1:21 846 048

I vår artikel om bästa oddsen kan du läsa om lotterier som har de bästa versus mindre fömånliga jackpott- och lotteriodds. Passa även på och läs den japanska lotteriguiden, som tar upp japanska Mini Loto som inte är ett dagligt lotteri, men som kan skryta med konkurrenskraftiga jackpottodds.

Vilka dagliga lotterier har de bästa jackpottarna?

De flesta som tänker på dagliga lotterier tror att de har små jackpottar och är därför inte värda att spelas på. Men vi kan säga att det inte stämmer. Cash4Lifes huvudvinst är värd 7 miljoner $. Det dagliga lotteri, som har haft den största jackpotten är spanska Bonoloto, som har en startjackpott på 400 000 $, men som ofta slutar i miljoner. Bonolotos jackpottrekord är 7,7 miljoner $ och vanns 1 december 2018.


Dagliga lotterier är ett roligt och prisvärt sätt att spela på lotto och vinstoddsen är bättre än på de flesta andra lotterierna. När du spelar på lotto hos theLotter Sverige bettar du på det officiella lotteriets dragningsresultat. Att betta på lotteridragningar varje dag, i jämförelse med att betta en gång i veckan, ökar vinstchanserna.

Men om du är ute efter stora jackpottar kan det vara intressant att läsa vår EuroMillions guide, som innnehåller information om Europas största lotto. Även guiden om SuperEnalotto är värd att läsa då lotteriet har delat ut de största jackpottarna i Italien.