Kan en synsk förutspå lottonummer?

Komikern Jay Leno ställde en gång en fråga som många har funderat över. "Varför ser man aldrig en rubrik om synska som vinner på lotteri?" Trots allt har ju synska människor speciella förmågor och de kan uppfatta och förutse händelser innan de äger rum.

Men man ser aldrig sådana rubriker. Är det för att synska personer inte kan förutsäga de vinnande numren? Eller kanske för att de bestämmer sig för att vara anonyma efter sina vinster?

I motsats till vad du kanske tror, har det funnits tillfällen när synska personer har förutspått lotteriresultat innan dragningarna har ägt rum. Låt oss ta en titt på några fall.Synska förutspår lotterivinst

Carolyn O'Brien, en kvinna från Connecticut, vann ett lotteripris på 3 miljoner $ i maj 2017. O'Brien sa att hon kunde tacka en synsk person för sin goda tur. För många år sedan hade en synsk person gripit tag i hennes hand och sagt: "Jag ser dig jublande med en check i handen."

psychic predicts lottery win

I ett annat exempel förutspådde synska Jill Childs, från staden Chelmsford, för sin klient Lynne Groves att hon aldrig skulle behöva oroa sig för pengar igen. Det var i oktober 2015. Bara fyra månader senare vann Groves en jackpott på 1 miljon £. Groves spelar fortfarande på lotterier för enligt klärvoajanten kommer hon att vinna ytterligare en miljon.

Varför vinner inte synska på lotteri?

Vem säger att en synsk aldrig har vunnit på lotteri? Här är ett exempel på någon som gjorde det!

I augusti 2010 startade en brittisk kvinna, Ocean Kinge, ett bolagsspel efter att hennes synska krafter hade förutspått en stor lotterivinst. Hon hävdade att "energier" hade talat om för henne att spela bolagsspel.

"En dag sa jag, låt oss starta ett bolagsspel eftersom jag har en mycket stark känsla av att vi kommer att vinna stort i slutet av året. Jag visste att det skulle bli 1 miljon £ - fråga mig inte hur, jag bara visste." säger Kinge. Om den här känslan var så stark, varför spelade inte Kinge själv? "Jag vet inte. Jag hade bara en känsla av att vinsten var i ett bolagsspel", säger hon.

Det visade sig att bolaget vann 1 miljon £ i en EuroMillions utlottning det året.

Bolagsspel är ett populärt sätt att höja vinstchanserna på och samtidigt får spelarna dela spelglädjen med andra spelare. Läs hur bolagsspel online fungerar. why don't psychics win the lottery

Vann tack vare en synsk kvinna

Ibland förutser en klärvoajant ett stort lotteripris för sin klient. Om de synska verkligen vill vara hjälpsamma uppmuntrar de klienterna att delta i lotterier så att deras förutsägelser slår in.

Människor har ibland en känsla av att de behöver spela på lotteri, men när det gäller 54-årige Kevin Millard från Kalifornien, var det ett upprepat meddelande från en onlineklärvoajant som fick honom att fylla i några rader.

Millard hade använt en mediums tjänster på en gratistjänst och han hade tänkt säga upp kontakten med denne, men klärvoajanten lämnade inte honom i fred. "Jag fick upprepade meddelanden från klärvoajanten som sa att pengarna kommer snart. Det här året kommer ditt liv att ändras." sa Millard.

En av Millards Powerballkuponger gav honom ett pris på 1 009 368 $ i september 2015.

why can't psychics win the lottery

Varför kan inte synska förutsäga lotterinummer?

Vad säger en synsk om förmågan att förutse lottonummer innan de dras? Erin Pavlina, som enligt hennes hemsida, är en världskänd intuitiv rådgivare, som använder sin synska talang till att hjälpa kunder att lyckas i karriären, med ekonomin, få bättre hälsa och andlighet och förbättra relationerna med familj och vänner.

Pavlina säger utan tvekan, att lottonummer genereras slumpmässigt vid dragningstillfället. En synsk person kan därför inte förutse dessa nummer eftersom de inte väljs av lotterimaskinen.

psychic can't predict lottery numbers

Pavlin menar att lotterivinnare inte är "bestämda" att vinna när de spelar på lotteri. "De har bara enorm tur!", säger hon. "Deras vinst är slumpmässig."


Spelar synska på lotteri?

Kanske behöver synska personer inte spela på lotteri. Om en person verkligen är synsk och kan förutse framtiden, skulle den personen säkert ha ordnat sin ekonomi för länge sedan eftersom hen troligtvis vet hur man ska göra för att tjäna mycket pengar. Kanske har den synska personen fått ihop en förmögenhet genom att investera på aktiemarknaden.

Det kan också vara så att synska personer som har spelat på lotto och vunnit stora summor pengar har valt att vara anonyma för att därigenom skydda privatlivet.

Kanhända att synska personer har en sorts hippokratisk ed som förbjuder dem att använda sina speciella gåvor för ekonomisk vinning.

Det är också möjligt att synska kan vara charlataner som gör förutsägelser baserat på kunders kroppsspåk och då de inte på något vis kan läsa av lottobollars rörelser kan de inte heller förutspå vilka nummer som kommer att vara de vinnande numren.

Så, kan synska personer vinna på lotteri?

Självklart kan de det! En synsk person har lika stor chans som du har att vinna stora jackpottar på lotterier. Det finns inga favoriter här. Alla spelare är lika när det gäller att fylla i numren. Lotterinummer väljs slumpmässigt vid dragningen och ingen, inte ens en synsk person, kan bestämma vilka nummer som kommer att dyka upp.