Kan synska förutspå lottonummer?

Komikern Jay Leno ställde en gång en fråga som många har funderat över. "Varför ser man aldrig en rubrik om synska som vinner på lotteri?" Trots allt har ju synska människor speciella förmågor som gör att de kan uppfatta och förutse händelser innan de äger rum. Men man ser aldrig sådana rubriker. Är det för att synska personer inte kan förutsäga de vinnande numren i Mega Millions?

Låt oss ta en titt på några fall där synska personer har sagt sig se lotterinumren innan dragningen har ägt rum.Innehåll:

Synska förutspår lottovinst

Carolyn O'Brien från Connecticut vann 3 miljoner $ på lotteri i maj 2017. Carolyn sa att hon tackar en synsk person för sin goda tur. För många år sedan hade en synsk person gripit tag i hennes hand och sagt: "Jag ser dig jublande med en check i handen."

Synska

I ett annat exempel förutspådde synska Chelmsfordbon Jill Childs för sin klient Lynne Groves att hon aldrig skulle behöva oroa sig för pengar igen. Det var i oktober 2015. Bara fyra månader senare vann Lynne en jackpott på 1 miljon £. Lynne spelar fortfarande på lotterier för enligt klärvoajanten kommer hon att vinna ytterligare en miljon.

Varför vinner inte synska på lotteri?

Vem säger att en synsk aldrig har vunnit på lotteri? Här är ett exempel på någon som gjorde det.

I augusti 2010 startade en brittisk kvinna, Ocean Kinge, ett bolagsspel efter att hennes synska krafter hade förutspått en stor lotterivinst. Hon hävdade att "energier" hade talat om för henne att spela bolagsspel.

"En dag sa jag, låt oss starta ett bolagsspel eftersom jag har en mycket stark känsla av att vi kommer att vinna stort i slutet av året. Jag visste att det skulle bli 1 miljon £ - fråga mig inte hur, jag bara visste." berättar Ocean. Om den här känslan var så stark, varför spelade inte Ocean själv? "Jag vet inte. Jag hade bara en känsla av att vinsten var i ett bolagsspel", säger hon.

Hennes känsla visade sig stämma då bolagsspelarna vann 1 miljon £ i EuroMillions det året.

Bolagsspel är ett populärt sätt att höja vinstchanserna på och samtidigt får spelarna dela spelglädjen med andra spelare. Läs hur bolagsspel online fungerar.

Synska

Vann tack vare en synsk kvinna

Ibland förutser en klärvoajant ett stort lotteripris för sin klient. Om de synska verkligen vill vara hjälpsamma uppmuntrar de klienterna att delta i lotterier så att deras förutsägelser slår in.

Folk har ibland en känsla av att de behöver spela några lottorader, men när det gäller 54-årige Kevin Millard från Kalifornien, var det ett upprepat meddelande från en onlineklärvoajant som fick honom att gå till lotteriombudet och spela några rader.Kevin hade använt en mediums tjänster på en gratistjänst och han hade tänkt säga upp kontakten med denne, men klärvoajanten lämnade inte honom i fred. "Jag fick upprepade meddelanden från klärvoajanten som sa att pengarna kommer snart. Det här året kommer ditt liv att ändras." berättade Millard.

I september 2015 stämde äntligen Kevins nummer och han fick ut ett pris på 1 009 368 $ i US Powerball.

Synska

Varför kan inte synska förutspå lottonummer?

Vad säger en synsk om förmågan att förutspå lottonummer? Erin Pavlina, som enligt hennes egen hemsida, är en världskänd intuitiv rådgivare som använder sin synska talang till att hjälpa folk att lyckas i karriären, med ekonomin, få bättre hälsa och andlighet och förbättra relationerna med familj och vänner.

Erin säger utan tvekan att lottonummer genereras slumpmässigt vid dragningstillfället. En synsk person kan därför inte förutse numren eftersom de inte väljs av lotterimaskinen.

Synska

Hon menar att lotterivinnare inte är "bestämda" att vinna när de spelar på lotteri. "De har bara enorm tur!", säger hon. "Att just de vinner är slumpmässigt."

Spelar synska på lotteri?

Kanske behöver synska personer inte spela på lotteri. Om en person verkligen är synsk och kan förutse framtiden, skulle den personen säkert ha ordnat sin ekonomi för länge sedan eftersom hen troligtvis vet hur man ska göra för att tjäna mycket pengar.

Det kan också vara så att synska personer som har spelat på lotto och vunnit stora summor pengar har valt att vara anonyma för att därigenom skydda privatlivet.

Kanhända att synska personer har en sorts hippokratisk ed som förbjuder dem att använda sina speciella gåvor för ekonomisk vinning.

Det är också möjligt att synska kan vara charlataner som gör förutsägelser baserat på bland annat kundens kroppsspåk och hur och vad de talar om. Men då lottobollar inte kan tänka och planera hur de ska röra sig i lotteritrumman är det föga troligt att synska kan förutspå de vinnande numren.

Kan synska personer vinna på lotteri?

Självklart kan de det! En synsk person har lika stor chans som du har att vinna stora jackpottar på lotterier. Det finns inga favoriter här. Alla spelare är lika när det gäller att fylla i numren. Lotterinummer väljs slumpmässigt vid dragningen och ingen, inte ens en synsk person, kan bestämma vilka nummer som kommer att dyka upp.