Kan synska personer se lottonummer?

Komikern Jay Leno ställde en gång en fråga som många har funderat över. "Varför ser man aldrig en rubrik om synska som vinner på lotto?" Synska människor säger ju att de har speciella förmågor som gör att de kan uppfatta och förutse händelser innan de äger rum. Men man ser aldrig sådana rubriker. Är det för att synska personer inte kan förutsäga de vinnande numren i till exempel Mega Millions-lottot?

Låt oss ta en titt på några fall där synska personer har sagt sig se lottonumren innan dragningen har ägt rum.Innehåll:

Synska förutspår lottovinst

Carolyn O'Brien från Connecticut vann 3 miljoner $ på lotto i maj 2017. Vinnaren sa att hon tackar en synsk person för sin goda tur. För många år sedan hade en synsk person gripit tag i hennes hand och sagt: "Jag ser dig jublande med en check i handen."

I ett annat exempel förutspådde synska Chelmsfordbon Jill Childs för sin klient Lynne Groves att hon aldrig skulle behöva oroa sig för pengar igen. Det var i oktober 2015. Bara fyra månader senare vann Lynne en jackpott på 1 miljon £. Lynne spelar fortfarande på lotto för enligt klärvoajanten kommer hon att vinna ytterligare en miljon.

Varför vinner inte synska på lotto?

Vem säger att en synsk aldrig har vunnit på lotto? Här är ett exempel på en som gjorde det.

I augusti 2010 startade en brittisk kvinna, Ocean King, ett gruppspel efter att hennes synska krafter hade förutspått en stor lottovinst. Hon hävdade att "energier" hade talat om för henne att spela tillsammans med andra.

Spåkvinna

"En dag sa jag, låt oss starta ett gruppspel eftersom jag har en mycket stark känsla av att vi kommer att vinna stort i slutet av året. Jag visste att det skulle bli 1 miljon £ - fråga mig inte hur, jag bara visste." berättar Ocean. Om den här känslan var så stark, varför spelade inte Ocean själv? "Jag vet inte. Jag hade bara en känsla av att vinsten var i ett gruppspel", säger hon.

Hennes känsla visade sig stämma då gruppen vann 1 miljon £ i EuroMillions det året. Oavsett om Ocean är synsk eller inte så hade även hon lottodrömmar för annars skulle hon inte ha lagt ner tid på att skapa en grupp.

Gruppspel är ett populärt sätt att höja vinstchanserna på och samtidigt får spelarna dela spelglädjen med andra spelare. Läs hur gruppspel online fungerar.

Vann tack vare en synsk kvinna

Ibland förutser en klärvoajant en stor lottovinst för sin klient. Om de synska verkligen vill vara hjälpsamma uppmuntrar de klienterna att spela på lotto så att deras förutsägelser slår in.

Folk har ibland en känsla av att de behöver spela några lottorader, men när det gäller 54-årige Kevin Millard från Kalifornien, var det ett upprepat meddelande från en onlineklärvoajant som fick honom att gå till affären och spela några rader.

Kevin hade använt en mediums tjänster på en gratistjänst och han hade tänkt säga upp kontakten med denne, men klärvoajanten lämnade inte honom i fred. "Jag fick upprepade meddelanden från klärvoajanten som sa att pengarna kommer snart. Det här året kommer ditt liv att ändras." berättade Millard.

I september 2015 stämde äntligen Kevins nummer och han fick ut en vinst på 1 009 368 $ i Powerball.

Varför kan inte synska förutspå lottonummer?

Vad säger en synsk om förmågan att förutspå lottonummer? Erin Pavlina, som enligt hennes egen hemsida, är en världskänd intuitiv rådgivare som använder sin synska talang till att hjälpa folk att lyckas i karriären, med ekonomin, få bättre hälsa och andlighet och förbättra relationerna med familj och vänner.

Erin säger utan tvekan att lottonummer genereras slumpmässigt vid dragningstillfället. En synsk person kan därför inte förutse numren eftersom de inte väljs av lottomaskinen.

Hon menar att lottovinnare inte är "bestämda" att vinna när de spelar på lotto. "De har bara enorm tur!", säger hon. "Att just de vinner är slumpmässigt."

Spelar synska på lotto?

Kanske behöver synska personer inte spela på lotto. Om en person verkligen är synsk och kan förutse framtiden, skulle den personen säkert ha ordnat sin ekonomi för länge sedan eftersom hen troligtvis vet hur man ska göra för att tjäna mycket pengar.

Det kan också vara så att synska personer som har spelat på lotto och vunnit stora summor pengar har valt att vara anonyma för att därigenom skydda privatlivet. Eller kan det vara så att de deltar i annorlunda lotterier som inte får så stor uppmärksamhet?

Kanhända att synska personer har en sorts hippokratisk ed som förbjuder dem att använda sina speciella gåvor för ekonomisk vinning.

Det är också möjligt att synska kan vara charlataner som gör förutsägelser baserat på bland annat kundens kroppsspåk och hur och vad de talar om. Men då lottobollar inte kan tänka och planera hur de ska röra sig i lottotrumman är det föga troligt att synska kan förutspå de vinnande numren.

Kan synska personer vinna på lotto?

Självklart kan de det! En synsk person har lika stor chans som du har att vinna stora jackpottar på lotto. Det finns inga favoriter här. Alla spelare är lika när det gäller att fylla i numren. Lottonumren väljs slumpmässigt vid dragningen och ingen, inte ens en synsk person, kan se vilka nummer som kommer att dyka upp.

Men man behöver inte vara synsk för att veta att det är lättare att vinna en jackpott i ett lotto med bra odds. Passa därför på att kolla Melate Retros odds och vinster! Det lottot har genom åren delat ut fina jackpottar.