Betta på SuperEnalotto online

Hur bettar man på SuperEnalottos dragningsresultat?

Hur bettar man på SuperEnalottos dragningsresultat?

Spela på SuperEnalotto genom att betta på det officiella italienska lotteriets dragningsresultat online från Sverige. Börja med att välja 6 huvudnummer mellan 1 och 90! Du kan välja numren manuellt, slumpa fram dem med snabbvalet eller använda dina försparade turnummer på ditt spelkonto. Variera dina spel genom att spela engångsspel, systemspel med upp till 14 nummer och få bättre vinstchanser. Du kan även spela i grupp med bolagsspel. Med en prenumeration eller ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar är du garanterat med i varje dragning.

När har SuperEnalotto dragning?

När har SuperEnalotto dragning?

Italienska SuperEnalotto är ett lotteri som har tre dragningar i veckan, vilket betyder att du har tre chanser i veckan att vinna priser. Dragningarna äger rum varje tisdag, torsdag och lördag kl. 20.00 lokal italiensk tid. Det finns ingen tidsskillnad mellan Italien och Sverige så tiden är den samma i Sverige. Efter att den officiella SuperEnalottodragningen är över publicerar theLotter Sverige utfallet på resultatlistan. Där finns även resultaten för flera dragningar bakåt ifall du har missat dem tidigare. Du kan även anmäla dig för resultatmeddelanden så får du det senaste utfallet till ditt mail.

Vad är skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar?

Vad är skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar?

Du kan spela på SuperEnalotto med en extra funktion som kallas för SuperStar och som förstärker priser och ger dig chans att vinna i fler vinstkategorier. Genom att spela med SuperStar kan du få ett tillskott på 2 miljoner € på jackpotten om du vinner den. Även andrapriset förstärks fast med 1 miljon € och resterande sekundärpriserna kan öka i värde flera gånger om. Liknande förstärkarfunktioner finns hos Mega Millions-lotteriet och som går under namnet Megaplier. Även världens största lotteri US Powerballs har en populär funktion: Power Play.

Hur kan man vinna på SuperEnalotto?

Hur kan man vinna på SuperEnalotto?

För att du ska vinna priser i SuperEnalotto måste du matcha dina valda nummer med det officiella lotteriets vinnarnummer. Med en sexnummermatchning vinner du jackpotten som är på minst 2 miljoner €. Rekordet är på drygt 209 miljoner €. Lotteriet erbjuder även fem sekundära vinstklasser och för att vinna andrapriset behöver du även matcha bonusnumret Jolly som dras efter huvudnumren i dragningen. I de resterande fyra sekundärprisnivåerna behöver du 5, 4, 3 eller 2 nummer för att vinna. Läs mer om lotteriet i SuperEnalottoguiden!

Vad händer om jag vinner ett pris i SuperStar?

Vad händer efter att jag har vunnit i SuperEnalotto?

Oavsett storleken på ditt pris får du ett gratulationsmail av oss på theLotter Sverige. Detaljer om priset kommer även att finnas på ditt spelkonto. För att vi ska kunna nå dig vänligen se till att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade.

Var uppmärksam på att på italienska lotteripriser gör vi ett avdrag så att du ska hamna i samma ekonomiska ställning som vinnaren i motsvarande vinstklass hamnar i i det officiella SuperEnalotto. theLotter Sverige tar inte ut några kommissioner på det du vinner.

Nyheter från SuperEnalotto

SuperEnalottos jackpott är för närvarande uppe i (efter avdrag ).

Detta italienska lotteri har delat ut många massiva jackpottar. Den senaste jackpotten som översteg hundra miljoner euro var den 22 maj 2021 då en spelare från Montappone i Fermodistriktet vann 156 miljoner €. Dragningens vinnarnummer var 7, 37, 43, 63 och 81. Den jackpotten är det fjärde största priset som SuperEnalotto har delat ut. Största jackpotten på 209,1 miljoner € delades ut i mitten av augusti år 2019.