Betta på SuperEnalotto online

Hur spelar man SuperEnalotto i Sverige?

Hur spelar man SuperEnalotto i Sverige?

Du kan spela SuperEnalotto i Sverige genom att betta på det officiella lottoresultatet online. Börja med att välja 6 huvudnummer mellan 1 och 90! Du kan välja numren manuellt, slumpa fram dem med snabbvalet eller använda dina försparade nummer. Variera dina spel med engångsspel och systemspel med fler nummerkombinationer och samtidigt få bättre vinstchanser. Du kan även spela i grupp med andelsspel och vara delägare i flera spel. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket är du garanterat med i varje dragning.

När har SuperEnalotto dragning?

När har SuperEnalotto dragning?

Italienska SuperEnalotto är ett lotto som har fyra dragningar i veckan, vilket betyder att du har fyra chanser i veckan att vinna. Dragningarna äger rum varje tisdag, torsdag, fredag och lördag klockan 20.00 lokal italiensk tid. Det finns ingen tidsskillnad mellan Italien och Sverige så tiden är den samma i Sverige. Efter att den officiella dragningen är över publicerar theLotter Sverige numren på SuperEnalottos resultatlista här på webbplatsen. Där finns även resultaten för flera dragningar bakåt ifall du har missat dem tidigare. Du kan även anmäla dig för resultatmeddelanden och få det senaste resultatet skickat till ditt mail.

Vad är skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar?

Vad är skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar?

Du kan spela på SuperEnalotto med en extra funktion som kallas för SuperStar. Den förstärker vinster och ger dig chans att vinna i fler vinstkategorier. Genom att spela med SuperStar kan du få ett tillskott på 2 miljoner € på jackpotten om du skulle vinna den. Andranivåvinsten förstärks med en miljon euro och resterande vinster kan öka i värde flera gånger om. Liknande funktioner finns hos Mega Millions och kallas för Megaplier. Även världens största lotto har en populär multiplicerarfunktion; Powerball Power Play.

Hur kan man vinna på SuperEnalotto online?

Hur kan man vinna på SuperEnalotto online?

För att vinna på SuperEnalotto online gäller samma regler som om du skulle spela i Italien. Du måste matcha dina valda nummer med de officiella vinnarnumren. Med en sexnummermatchning vinner du jackpotten som är på minst 2 miljoner €. Rekordet är på drygt 371 miljoner €. SuperEnalotto erbjuder ytterligare fem vinstklasser och för att vinna näst högsta vinsten behöver du även matcha bonusnumret Jolly som dras efter huvudnumren i dragningen. I de resterande fyra vinstnivåerna behöver du 5, 4, 3 eller 2 nummer för att vinna. Läs mer om detta italienska lottounder i SuperEnalottoguiden!

Vad händer om jag vinner på SuperStar?

Vad händer efter att jag har vunnit på SuperEnalotto?

Oavsett storleken på din vinst får du ett gratulationsmejl av oss på theLotter Sverige. För att vi ska kunna nå dig se till att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade! Detaljer om vinsten kommer även att finnas på ditt spelkonto.

Var uppmärksam på att på italienska lottovinster gör vi ett avdrag så att du ska hamna i samma ekonomiska ställning som vinnaren i motsvarande vinstklass hamnar i i det officiella SuperEnalotto. theLotter Sverige tar inte ut några kommissioner på det du vinner.
theLotter Sveriges svenska SuperEnalotto-vinnare

theLotter Sveriges svenska SuperEnalotto-vinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på SuperEnalottos resultat! Här under listar vi de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

  • 10/11/2023 - F.L. från Vännäs kommun vann 451 $.

  • 17/1/2023 - C-G.J. från Täby vann 303 $.

  • 10/6/2023 - C.K från Göteborg vann 463 $.

Nyheter om jackpottar

SuperEnalottos jackpott är nu (efter avdrag ).

Detta italienska lotto har delat ut många massiva jackpottar. Torsdagen den 16 februari 2023 gick rekordjackpotten på 371 133 424 € till 90 andelsspelare från olika håll i Italien. Var och en hade satsat fem euro och när jackpotten delades fick varje deltagare 4,1 miljoner €.

Läs om de högsta lottovinsterna i världen, kontinent för kontinent!