Betta på SuperEnalotto online

Hur spelar man Italienska SuperEnalotto?

Hur bettar man på italienska SuperEnalottos utfall?

Allt du behöver göra för att spela är att välja 6 nummer mellan 1 och 90 med snabbvals-metoden, manuellt eller genom att använda dina sparade turnummer. Om du vill höja dina odds, kan du spela systemspel. Dina odds förbättras eftersom du spelar med fler nummer. Du kan även välja att spela i grupp i ett så kallat bolagsspel.

SuperEnalotto-dragningarna äger rum på tisdagar, torsdagar och lördagar.

Hur vinner man på SuperEnalotto?

Hur vinner man på SuperEnalotto online?

SuperEnalotto jackpotten delas ut till spelare som matchar alla 6 numren som dyker upp i dragningen. Om du inte vinner jackpotten, men har matchat en del av numren, har du fortfarande chans att vinna i något av de andra fem priskategorierna. Det räcker att du matchar två nummer så har du vunnit ett pris i den lägsta priskategorin. Det finns totalt sex priskategorier.

Fler sätt att vinna i SuperEnalotto

Vad är SuperEnalotto SuperStar?

SuperEnalotto delar jackpotten med SuperEnalotto SuperStar lotteriet, som drar ett tilläggsnummer, som kan addera 2 miljoner € på den vanliga SuperEnalottojackpotten och 1 miljon € på SuperEnalottos andrapris. SuperStar kan även multiplicera priserna 25-100 gånger och erbjuder även fler priskategorier.

Vad händer om jag vinner SuperEnalotto?

Vad händer om jag vinner SuperEnalotto?

Det bästa med att spela online är att du inte behöver oroa dig för att kontrollera resultaten. Vi gör det åt dig. Om du har tillräckligt många nummermatchningar för att vinna ett pris får du ett meddelande via e-post eller SMS. Se till att du har fyllt i alla uppgifter på ditt spelkonto så att vi kan meddela dig om din vinst. Om du vill kontrollera resultaten själv kan du se dem på SuperEnalottos resultatsida.

När du vinner ett mindre pris sätter vi in det på ditt spelkonto. Om du vinner ett stort pris tar det en tid att processa det innan priset hamnar på din bankkonto. Klicka för att läsa mer om vinster och hur de betalas ut!

SuperEnalotto vinnare

SuperEnalottos rekordjackpott ligger för närvarande på 209 miljoner € och vanns i augusti 2019 efter ett års överrullningar.

Den näst största SuperEnalottojackpotten var på 177,8 miljoner € och vanns efter 9 månader av överrullningar.

Den 27 oktober 2016 tog en enskild spelare från Italien hem 163,5 miljoner €. Det var det perfekta draget, eftersom han hade spelat för mindre än 5 €.

Har du sett vår guide som tar upp allt om SuperEnalottos regler? Där hittar du även fakta om vinnare och lite om lotteriets bakgrund.

Nyheter från SuperEnaLotto

Nyheter från SuperEnalotto

Italienska SuperEnalotto har dragning tisdagen 18 maj. Jackpotten är 153,8 miljoner € (efter avdrag 123 miljoner €). Besök Superlottos officiella webbplats för mer information!