Italiens SuperEnaLotto jackpottar online | theLotter Sverige

Betta på SuperEnalotto online

SuperEnalotto har en rekordjackpott på gång!
Hur bettar man på SuperEnalottos dragningsresultat?

Hur bettar man på SuperEnalottos dragningsresultat?

Spela på SuperEnalotto genom att betta på det officiella italienska lottoresultatet online från Sverige! Börja med att välja 6 huvudnummer mellan 1 och 90! Du kan välja numren manuellt, slumpa fram dem med snabbvalet eller använda dina försparade nummer. Variera dina spel genom att spela engångsspel, systemspel med fler nummerkombinationer och samtidigt få bättre vinstchanser. Du kan även spela i grupp med andelsspel och vara delägare i flera spel. Med en prenumeration eller ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar är du garanterat med i varje dragning.

När har SuperEnalotto dragning?

När har SuperEnalotto dragning?

Italienska SuperEnalotto är ett lotto som har tre dragningar i veckan, vilket betyder att du har tre chanser i veckan att vinna. Dragningarna äger rum varje tisdag, torsdag och lördag kl. 20.00 lokal italiensk tid. Det finns ingen tidsskillnad mellan Italien och Sverige så tiden är den samma i Sverige. Efter att den officiella SuperEnalottodragningen är över publicerar theLotter Sverige utfallet på resultatlistan. Där finns även resultaten för flera dragningar bakåt ifall du har missat dem tidigare. Du kan även anmäla dig för resultatmeddelanden så får du det senaste utfallet till ditt mail.

Vad är skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar?

Vad är skillnaden mellan SuperEnalotto och SuperStar?

Du kan spela på SuperEnalotto med en extra funktion som kallas för SuperStar och som förstärker vinster och ger dig chans att vinna i fler vinstkategorier. Genom att spela med SuperStar kan du få ett tillskott på 2 miljoner € på jackpotten om du skulle vinna den. Även andrakategorivinsten förstärks fast med 1 miljon € och resterande vinsterna kan öka i värde flera gånger om. Liknande förstärkarfunktioner finns hos Mega Millions och kallas för Megaplier. Även världens största lotto, US Powerballs, har en populär multiplicerarfunktion: Power Play.

Hur kan man vinna på SuperEnalotto?

Hur kan man vinna på SuperEnalotto?

För att du ska vinna i SuperEnalotto måste du matcha dina valda nummer med de officiella vinnarnumren. Med en sexnummermatchning vinner du jackpotten som är på minst 2 miljoner €. Rekordet är på drygt 209 miljoner €. SuperEnalotto erbjuder ytterligare fem vinstklasser och för att vinna näst högsta vinsten behöver du även matcha bonusnumret Jolly som dras efter huvudnumren i dragningen. I de resterande fyra vinstnivåerna behöver du 5, 4, 3 eller 2 nummer för att vinna. Läs mer om det italienska lottoundret i SuperEnalottoguiden!

Vad händer om jag vinner på SuperStar?

Vad händer efter att jag har vunnit på SuperEnalotto?

Oavsett storleken på din vinst får du ett gratulationsmejl av oss på theLotter Sverige. För att vi ska kunna nå dig vänligen se till att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade. Detaljer om vinsten kommer även att finnas på ditt spelkonto.

Var uppmärksam på att på italienska lottovinster gör vi ett avdrag så att du ska hamna i samma ekonomiska ställning som vinnaren i motsvarande vinstklass hamnar i i det officiella SuperEnalotto. theLotter Sverige tar inte ut några kommissioner på det du vinner.

Nyheter om jackpottar

SuperEnalottos jackpott är för närvarande uppe i (efter avdrag ).

Detta italienska lotto har delat ut många massiva jackpottar. Den senaste jackpotten som översteg hundra miljoner euro var den 22 maj 2021 då en spelare från Montappone i Fermodistriktet vann 156 miljoner €. Dragningens vinnarnummer var 7, 37, 43, 63 och 81. Den jackpotten är den fjärde största vinsten som SuperEnalotto har delat ut. Största jackpotten på 209,1 miljoner € delades ut i mitten av augusti år 2019.