Stora jackpottar i globala lotterier | theLotter Sverige

Betta på lotterier online

Betta på de bästa internationella lotterierna online! Det är tryggt och säkert att betta om de största jackpottarna i världen.

Kan jag spela på internationella lotterier från Sverige?

theLotter Sverige är en lotteribettingtjänst och här hittar du över 55 populära lotterier från hela världen som till exempel US Powerball, Mega Millions och EuroMillions. Du kan spela om dem genom att betta på de officiella lotteriernas dragningsresultat.

Vilket lotteri ska jag välja?

Ibland kan det vara svårt att välja vilket lotteri man ska betta på då utbudet är stort. På theLotter Sverige kan du välja lotteri utifrån vilket land som arrangerar lotteridragningen, jackpottens storlek eller helt enkelt välja ett lotteri utifrån dragningsdatum.

Vilka spelformer kan jag välja mellan?

För att få till en variation i ditt spelande erbjuder theLotter Sverige tre spelformer; standardspel som gäller för en dragning, andelsspel där du köper andelar av spelet och om vinst utfaller delas den efter var och ens ägarandel i spelet. Den tredje speltypen är systemspel där du kan välja fler nummer och öka på vinstchanserna. Du kan även välja att köpa ett fledragningspaket, som gäller för några dragningar eller en prenumeration. Med de två sistnämnda alternativen missar du inga spännande dragningar.

Vad händer om jag vinner?

Om du har gjort alla erforderliga inställingar på ditt spelkonto kommer du att få ett vinstmejl eller sms när du vinner. Mindre prissummor sätts in på ditt spelkonto och du kan välja att betta med dem eller ta ut dem i pengar. En större vinst som en jackpott tar lite längre tid att processa innan den betalas ut av vår försäkringsleverantör. Oavsett storlek på vinsten är den 100 % kommissionsfri.