Betta på US Powerball online

Hur spelar man på Powerball i Sverige?

Hur spelar man på Powerball i Sverige?

Den amerikanska versionen av Powerball spelar du genom att välja 5 huvudnummer i intervallet 1-69 och 1 tilläggsnummer mellan 1 och 26. Med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna större vinster. Det speciella med att spela Powerball i Sverige är att du lottobettar på det officiella dragningsresultatet.

För att variera dina spel kan du välja mellan engångsspel, andelsspel och systemspel.

När är US Powerballs dragning?

När har Powerball dragning?

US Powerball har dragning på måndagar, onsdagar och lördagar klockan 20.00 lokal tid. När dragningen är genomförd är det bara att jämföra dina valda nummer med dragningens resultat. theLotter Sverige publicerar Powerballs resultat strax efter att dragningen är över.

Tänk på att jämföra dina valda huvudnummer med dragningens första fem dragna nummer och tilläggsnumret med Powerballnumret.

Hur kan man vinna större Powerball-vinster?

Hur kan man vinna större Powerballvinster?

Spela om större Powerballvinster genom att lägga till den valbara funktionen Powerball Power Play, som multiplicerar icke jackpottvinster 2, 3, 4, 5 eller 10 gånger beroende på dragning och jackpottens storlek! Det är endast när den utannonserade jackpotten är under 150 miljoner $ som nummer 10 finns med i spelet. För att lägga till Power Play till dina lottospel är det bara att kryssa i Power Playrutan under den virtuella speltalongen.

Hur vinner man på Powerball?

Hur vinner man när man spelar på Powerball?

Du kan vinna från nio vinstnivåer varav jackpotten är den största vinsten. Startjackpotten är estimerad till 20 miljoner $ och fortsätter att växa tills det finns minst en spelare som matchar samtliga nummer. Om du har gissat rätt på några enstaka nummer kan du vinna från de övriga åtta vinstnivåerna. Mer om vinsterna hittar du i vår Powerballguide.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner?

Om du vinner kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige förutsatt att du har gjort notisinställningarna på ditt spelkonto. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto och större vinster som en jackpott tar längre tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto. Alla vinster är 100 % kommissionsfria.

Ta del av vår amerikanska lottoguide för att se hur Powerball är i jämförelse med andra lotterier från USA!

theLotter Sveriges svenska US Powerball-vinnare

theLotter Sveriges svenska US Powerballvinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på US Powerballs resultat! Här under listar vi de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

  • 28/3/2023 – G.H. från Gävle vann 252 $.

  • 15/1/2023 – M.D. från Uppsala vann 200 $.

Nyheter om Powerballs jackpottar

I Powerballs nästa dragning är jackpotten värd (efter avdrag ).

Cheng Saephan från Portland i Oregon vann jackpotten värd 1,32 miljarder $ efter att ha prickat in de rätta numren i dragningen 6 april 2024.

En tremannagrupp i Michigan hade turen att vinna Powerballjackpotten på 842 miljoner $ i dragningen den första januari 2024.

I dragningen 11 oktober 2023 gick Powerballs näst största jackpott genom tiderna till en spelare i Kalifornien. Vinsten var på 1,765 miljarder $.

Onsdagen 19 juli 2023 vann Kalifornienbon Yanira Alvarez Powerballs högvinst på 1,08 miljarder $, värd 558,1 miljoner $ i en klumpsumma.

I vår artikel om de största vinnarna i Powerball kan du läsa om de som haft mest tur.