Betta på US Powerball online

Hur spelar man US Powerball?

Hur bettar man på US Powerballs utfall?

För att börja spela US Powerball lotto ska du välja 5 huvudnummer mellan 1 och 69 och 1 Powerballnummer mellan 1 och 26. När dragningsresultatet publiceras ska du jämföra dina valda nummer med utfallet och se om du har nummermatchningar. Med matchade nummer kan du vinna lottopriser från nio vinstkategorier och för att vinna en del av de priserna behövs Powerballnumret.

US Powerball har lottodragning varje onsdag och lördag.

Choose Power Play to Boost Your Powerball Lottery Prize

Vad är Power Play?

US Powerball erbjuder en valfri funktion, Power Play, som multiplicerar dina sekundärpriser 2, 3, 4, 5 eller 10 gånger beroende på dragning och jackpottens storlek. Om du matchar fem nummer och spelar med Power Play kan du vinna 2 miljoner $ om du vinner andrapriset. För att lägga till Power Play till dina lottospel är det bara att kryssa i Power Play rutan.

Hur vinner man på US Powerball?

Hur vinner man på US Powerball lotto?

Om du har matchat 5 nummer och 1 Powerballnummer har du vunnit Powerballs jackpott. Med partiella nummermatchningar har du chans till vinster från de 8 sekundära priskategorierna. US Powerball Lotto erbjuder världens största startjackpott på 20 miljoner $ och jackpotten ökar med minst 5 miljoner $ vid varje rollover, d.v.s. pengarna förs över till nästa dragning om det inte finns någon jackpottvinnare. Med ett personbästa på 1,58 miljarder $ i januari 2016, är detta amerikanska superlotteri något att räkna med. Mer US Powerball fakta och information om vinnare hittar du i vår Powerball guide.

Vad händer om jag vinner Powerball Lotto?

Vad händer om jag vinner Powerball Lotto?

När du vinner ett pris får du ett vinstmeddelande per mejl eller SMS. Vinster från de lägre priskategorierna sätts in på ditt spelkonto. Om du vinner jackpotten tar det lite längre tid att processa det innan du har pengarna på ditt bankkonto. På grund av olika regler hos försäkringsbolag och lotteriet kan din personliga närvaro krävas för att lösa ut priset. I dessa fall hjälper theLotter Sverige till med resan och förser dig med all information som du behöver.

Powerballs resultatsida finns det senaste dragningsresultatet.

Nyheter från US Powerball

US Powerball har dragning på onsdag, 3 mars, och jackpotten är 123 miljoner $ (efter avdrag 62,7 miljoner $).

Efter månader av spännande överrullningar vann en spelare från delstaten Maryland Powerball-jackpotten på 731,1 miljoner $ i dragningen 20 januari 2021! Detta är den fjärde största jackpotten som någonsin vunnits i Powerballs historia! Dragningens vinnande huvudnummer var 40, 53, 60, 68, 69 och Powerballnumret var 22.