Spela Powerball - Betta på utfallet | theLotter Sverige

Betta på US Powerball online

Hur bettar man på US Powerball från Sverige?

Hur bettar man på US Powerball från Sverige?

Amerikanska Powerball spelar du genom att välja 5 huvudnummer i intervallet 1-69 och 1 tilläggsnummer mellan 1 och 26. Med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna större vinster. Det speciella med att spela Powerball från Sverige är att du lottobettar på det officiella dragningsresultatet.

För att variera dina spel kan du köpa engångsspel som gäller för en dragning, andelsspel eller systemspel som spelas med fler nummer.

När är US Powerballs dragning?

När är US Powerballs dragning?

US Powerball har tre dragningar i veckan; på måndagar, onsdagar och lördagar. När dragningen är genomförd är det bara att jämföra dina valda nummer med dragningens resultat. theLotter Sverige publicerar Powerballs resultat strax efter att dragningen är genomförd.

Se till att du inte blandar huvudnummer med tilläggsnummer när du rättar dina lottorader! Det är viktigt att du jämför dina valda huvudnummer med dragningens första fem dragna nummer och tilläggsnumret med Powerballnumret.

Hur kan man vinna större vinster?

Hur kan man vinna större vinster?

US Powerball erbjuder en valfri funktion, Power Play, som du kan lägga till mot en extra avgift. Power Play multiplicerar icke jackpottvinster 2, 3, 4, 5 eller 10 gånger beroende på dragning och jackpottens storlek. Det är endast när den utannonserade jackpotten är under 150 miljoner $ som nummer 10 finns med i spelet.

För att lägga till Power Play till dina lottospel är det bara att kryssa i Power Playrutan, som är under den virtuella speltalongen.

Hur vinner man på Powerball?

Hur vinner man när man spelar på Powerball?

Du kan vinna från nio vinstkategorier varav jackpotten är den största vinsten. Startjackpotten är estimerad till 20 miljoner $ och fortsätter att växa tills det finns minst en spelare som matchar samtliga nummer. Den 8 november 2022 satte Powerball ett jackpottrekord på 2,04 miljarder $.

Om du har gissat några enstaka nummer kan du vinna från de övriga åtta vinstkategorierna. För att vinna den lägsta vinsten behöver du bara matcha tilläggsnumret. Mer om vinsterna hittar du i vår Powerball guide.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner?

Om du vinner kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige, förutsatt att du har gjort notisinställningarna på ditt spelkonto. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto och större vinster som en jackpott tar längre tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto. Oavsett storlek på vinsten är den 100 % kommissionsfri.

Ta del av vår amerikanska lottoguide för att se hur Powerball är i jämförelse med andra lotterier från USA!

theLotter Sveriges svenska US Powerball-vinnare

theLotter Sveriges svenska US Powerball-vinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på US Powerballs resultat! Här under listar vi de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

  • 15/1/2023 – M.D. från Uppsala vann 200 $.

Nyheter om jackpottar

I Powerballs nästa dragning är jackpotten värd (efter avdrag ).

En spelare från staten Washington kan hämta ut en jackpott värd 754,6 miljoner $ efter att ha prickat in de rätta numren i dragningen 6 februari 2023.

En spelare från Altadena i Kalifornien vann Powerballs otroliga jackpott på 2,04 miljarder $ tisdagen 8 november 2022. Dragningen skulle egentligen ha ägt rum på måndagskvällen, men på grund av tekniska problem kunde den genomföras först på tisdagsmorgonen.

I dragningen den 27 april 2022 vann ett gift par från Gilbert i Arizona Powerballs jackpott på 473,1 miljoner $, den största utdelade lottovinsten i delstaten Arizona. Paret valde att ta engångsbetalningen på 283,3 miljoner $.

En spelare från Connecticut hade tur på Alla Hjärtans dag 14 februari 2022. Numren 16, 25, 27, 49, 55 och Powerball 17 förde med sig en jackpott på 183 miljoner $ (kontantvärde 122,4 miljoner $).

Den 6 januari 2022 fick två spelare från Kalifornien och Wisconsin dela på 632,6 miljoner $ och kvalade därmed in på listan över de 10 största Powerballvinnarna.