Spela Powerball | Betta på utfallet | theLotter Sverige

Betta på US Powerball online

Hur bettar man på US Powerball från Sverige?

Hur bettar man på US Powerball från Sverige?

Det amerikanska Powerball-lotteriet spelar du genom att välja 5 huvudnummer i intervallet 1-69 och 1 tilläggsnummer mellan 1 och 26. Med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna högre priser. Det speciella med att spela Powerball från Sverige är att du lottobettar på det officiella lotteriets dragningsresultat.

För att variera dina spel kan du köpa standardspel som gäller för en dragning, bolagsspel som spelas i grupp eller systemspel som spelas med fler nummer.

När är US Powerballs dragning?

När är US Powerballs dragning?

US Powerball har tre dragningar i veckan; på måndagar, onsdagar och lördagar. När dragningen är genomförd är det bara att jämföra dina valda nummer med dragningens resultat. theLotter Sverige publicerar Powerball resultatet strax efter att dragningen är genomförd så att du kan kontrollera om du har nummermatchningar.

Se till att du inte blandar huvudnummer med tilläggsnummer när du rättar dina lottorader! Det är viktigt att du jämför dina valda huvudnummer med dragningens första fem dragna nummer och tilläggsnumret med Powerballnumret.

Hur kan man vinna större priser?

Hur kan man vinna större priser?

US Powerball erbjuder en valfri funktion, Power Play, som du kan lägga till mot en extra avgift. Power Play multiplicerar dina sekundära priser 2, 3, 4, 5 eller 10 gånger beroende på dragning och jackpottens storlek. Om den utannonserade jackpotten är under 150 miljoner $ läggs nummer 10 till urvalet.

För att lägga till Power Play till dina lottospel är det bara att kryssa i Power Playrutan, som är under den virtuella speltalongen.

Hur vinner man på Powerball-lotteriet?

Hur vinner man när man spelar på US Powerball?

Du kan vinna priser från nio vinstkategorier varav jackpotten är det största. Startjackpotten är estimerad till 20 miljoner $ och fortsätter att växa tills det finns minst en spelare som matchar samtliga nummer. Powerball-lotteriets jackpottrekord är 1,58 miljarder $ som delades ut 2016.

De övriga åtta vinstkategorierna är sekundära priser som du kan vinna med några matchade nummer. För att vinna det lägsta priset behöver du bara matcha tilläggsnumret. Mer information om priserna hittar du i vår Powerball guide.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

Om du vinner ett pris kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige, förutsatt att du har gjort notisinställningarna på ditt spelkonto. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto och större priser som en jackpott tar längre tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto. Oavsett storlek på priset är det 100 % kommissionsfritt.

Ta del av vår amerikanska lotteriguide för att se hur Powerball-lotteriet är i jämförelse med andra lotterier från USA!

Nyheter om jackpottar

I Powerballs nästa dragning är jackpotten värd (efter avdrag ).

I dragningen den 27 april 2022 vann ett gift par från Gilbert i Arizona Powerballs förstapris på 473,1 miljoner $. Jackpotten är därmed den största utdelade lotterivinsten i delstaten Arizona. Paret valde att ta engångsbetalningen på 283,3 miljoner $.

En spelare från Connecticut hade tur på Alla Hjärtans dag 14 februari 2022. Numren 16, 25, 27, 49, 55 och Powerball 17 förde med sig en jackpott på 183 miljoner $ (kontantvärde 122,4 miljoner $).

Den 6 januari 2022 fick två spelare från Kalifornien och Wisconsin dela på 632,6 miljoner $ och kvalade därmed in på listan över de 10 största Powerballvinnarna.