Spela på US Mega Millions lotto online | theLotter Sverige

Betta på US Mega Millions online

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

Hur bettar man på US Mega Millions utfall?

För att lottobetta på Mega Millions dragningsresultat ska du välja 5 nummer i intervallet 1-70 och en Megaboll mellan 1 och 25. Du kan välja dina nummer på tre sätt; manuellt, använda dina förvalda turnummer eller slumpa fram dem med Snabbval. För att få variation i ditt spelande kan du välja att spela systemspel med fler nummer, andelsspel eller spel som gäller för en dragning. Och för att inte missa dragningar kan antingen ett flerdragningspaket eller en prenumeration vara en bra lösning.

När är Mega Millions dragning?

När är Mega Millions dragning?

Mega Millions har två dragningar i veckan; på tisdagar och fredagar kl. 20.00. På grund av tidsskillnaden är det onsdagar och lördagar kl. 02.00 i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige dragningsresultatet här på webbplatsen så att du kan se om du har matchande nummer.

När du rättar dina lottospel tänk på att dina valda huvudnummer ska matchas med dragningens huvudnummer och tilläggsnumret med dragningens Megaball.

Hur kan man vinna större vinster?

Hur kan man vinna större vinster?

Mega Millions har en valbar funktion, Megaplier, som kan multiplicera dina icke-jackpottvinster 2-5 gånger. Till exempel blir näst största vinsten värt mellan 2-5 miljoner $ och tredje vinsten kan bli värt 50 000 $ beroende på Megapliernumret som dyker upp i dragningen.

Om du vill spela med Megaplier är det bara att kryssa för rutan under den digitala spelkupongen där du kryssar i dina nummer.

Hur vinner man när man bettar på Mega Millions från Sverige?

Hur vinner man när man bettar på Mega Millions från Sverige?

För att vinna en Mega Millions lottojackpott måste du matcha 5 nummer och tilläggsnumret Megaball. Mega Millions jackpott startar på estimerade 20 miljoner $ och om ingen spelare vinner den rullar summan vidare till nästa dragning. I oktober 2018 steg jackpotten till 1,53 miljarder $ som en enda spelare i USA vann.

Det finns åtta vinstkategorier till och med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna från de högre vinstnivåerna.

Vad händer om jag vinner?

Vad händer om jag vinner?

När du vinner kommer du automatiskt att få ett vinstmeddelande, förutsatt att du har gjort alla inställningar på ditt spelkonto. På ditt spelkonto kan du även se värdet på vinsten. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto medan en jackpottvinst tar lite tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto.

Klicka på länken för mer information om hur lottobetting fungerar och hur vinster betalas ut!

Nyheter från Mega Millions

Nyheter från Mega Millions

Mega Millions erbjuder en jackpott på (efter avdrag ) i nästa dragning.

Jackpotten på 483 miljoner $ (256,9 miljoner $ i engångssumma) i dragningen fredagen 14 april gick till en spelare som hade köpt sin kupong i Ozone Park i New York. Vinsten är den överlägset största Mega Millions jackpotten som någonsin vunnits i aprilmånad sedan spelet lanserades år 2002 och är den 13:e största jackpotten i Mega Millions historia.

Fredagen den 13 för inte endast olyckor med sig. En lottospelare i Maine hade nämligen turen på sin sida just den dagen då denne vann 1,348 miljarder $ på Mega Millions. Vinsten är Mega Millions näst största jackpott genom tiderna och den första jackpotten för år 2023.

I dragningen 14 oktober 2022 fanns två vinnande kuponger. Jackpotten på 502 miljoner $ kommer att delas mellan två spelare hemmahörande i Florida och Kalifornien. Vinsten är den elfte största jackpotten i Mega Millions historia.

En spelare säkrade sin plats i lottohistorien den 29 juli 2022 när denne vann en helt otrolig Mega Millions-jackpot såld i Illinois, USA. Jackpotten hade vuxit i över fyra månader och nått massiva 1,337 miljarder $, vilket gjorde den till den näst högsta Mega Millions-jackpotten genom tiderna.