Betta på Sydafrikas PowerBall Lotto online

Hur bettar man på utfallet i Sydafrikas PowerBall?

Hur bettar man på utfallet i Sydafrikas PowerBall?

Spela Sydafrikas PowerBall genom att välja 5 nummer i intervallet 1-50 och 1 PowerBallnummer mellan 1-20! När du spelar online från Sverige bettar du på det officiella sydafrikanska PowerBallresultatet. Variera ditt spelande med standardspel, bolagsspel och systemspel som du kan spela med fler nummer och därigenom öka på vinstchanserna. Missa inga dragningar genom att lägga till ett flerdragningspaket med några dragningar eller en prenumeration som gäller tills du säger upp den. Numren kan du välja manuellt, använda dina försparade nummer eller slumpa fram dem.

När har SA Powerball dragning?

När har SA PowerBall dragning?

Du har chans att spela om SA PowerBalls priser två gånger i veckan. Dragningen börjar varje tisdag- och fredagkväll kl. 20.58 lokal sydafrikansk tid. Det motsvarar samma dag och tid i Sverige. När dragningsnumren är offentliga kan du se SA PowerBalls resultat på theLotter Sverige. På webbsidan finns även resultaten för tidigare dragningar. Om du glömmer att kontrollera dina rader går du aldrig miste om ett pris då även theLotter Sverige håller koll på dina lottospel och meddelar dig om du har vunnit ett pris.

Hur vinner man på Sydafrikas PowerBall?

Hur vinner man på Sydafrikas PowerBall?

Om dina 5 valda nummer och tilläggsnumret PowerBall matchar numren som dyker upp i dragningen vinner du jackpotten, som startar på 5 miljoner Rand. Lotteriets jackpottrekord är på drygt 232 miljoner R. Med delvisa matchningar kan du vara berättigad till priser från de övriga åtta vinstklasserna. I en del fall behöver du även matcha tilläggsnumret för att vinna priset. I vår sydafrikanska lotteriguide hittar du information om de största SA PowerBalljackpottarna och hur vinstoddsen är jämfört med andra lotterier från Sydafrika.

Sydafrika powerBall jämfört med US Powerball

Sydafrikas PowerBall jämfört med US Powerball

Den sydafrikanska PowerBall har ett mindre nummerurval än US Powerball. Gissningsurvalet i Sydafrikas PowerBall är 5/50 + PB 1/20 medan US Powerballs har ett 5/69 + PB 1/26 spelformat. Det mindre nummerantalet gör att vinstchanserna är bättre i SA PowerBall medan US Powerball har högre jackpottar då det är svårare att matcha alla numren. Amerikanska Powerball har också en valbar specialfunktion som heter Power Play som du kan vinna högre sekundära priser med. Den sydafrikanska Powerballen saknar en prisförstärkare.

Sydafrika PowerBalls stora jackpottar

Sydafrikas PowerBall har dragning på fredag 6 augusti. Jackpotten är på 16 miljoner R.

SA PowerBall skapades för att likna den amerikanska Powerballvarianten, d.v.s. jackpottar som växer tills det finns minst en förstaprisvinnare. År 2019 började bra för en spelare som tog hem rekordet på 232 miljoner R (ca 125 miljoner SEK) i dragningen 19 februari 2019 och den näst största jackpotten på 158 035 647 R (ca 93 miljoner kr) vanns av en spelare i 27 juli dragningen 2021. Det tredje största topp-priset på 114 242 816 R (ca 67 miljoner kr) vanns av en arbetslös tvåbarnsfar från Makhado 26 november 2019.