Betta på Sydafrikas PowerBall Lotto online

Hur spelar man Sydafrikas PowerBall?

Hur spelar man Sydafrikas PowerBall?

Spela Sydafrikas PowerBall genom att välja 5 nummer i intervallet 1-50 och 1 PowerBall mellan 1 och 20! När du spelar online från Sverige bettar du på resultatet i det officiella PowerBall. Välj mellan engångsspel och systemspel och med flerdragningspaket, som gäller för några dragningar, och en prenumeration som gäller tills vidare missar du inga dragningar! Välj numren manuellt, använd dina försparade nummer eller slumpa fram dem!

När har SA PowerBall-lotto dragning?

När har SA PowerBall-lotto dragning?

Du har chans att spela om SA PowerBalls vinster två gånger i veckan. Dragningen börjar varje tisdag och fredag klockan 20.58 sydafrikansk lokal tid. Det motsvarar samma dag och tid i Sverige. När dragningsnumren är offentliga kan du se SA PowerBalls resultat på theLotter Sverige. Där finns även resultaten för tidigare dragningar. Om du glömmer att kontrollera dina rader går du aldrig miste om en vinst då även theLotter Sverige håller koll på dina lottospel och meddelar dig om du har vunnit.

Hur vinner man på Sydafrikas PowerBall?

Hur vinner man på Sydafrikas PowerBall?

Om dina fem valda nummer och tilläggsnumret PowerBall matchar numren som dyker upp i dragningen vinner du jackpotten, som är på minst 5 miljoner rand. Jackpottrekordet är på drygt 232 miljoner R. Med några rätta nummer kan du vara berättigad till vinster från de övriga åtta vinstklasserna. I en del fall behöver du även matcha tilläggsnumret för att vinna. I vår sydafrikanska lottoguide hittar du information om de största sydafrikanska PowerBalljackpottarna och hur vinstoddsen är jämfört med andra lotterier från Sydafrika.

SA PowerBall jämfört med US Powerball

SA PowerBall jämfört med US Powerball

SA PowerBall har ett mindre nummerurval än US Powerball. Nummervalet i Sydafrikas PowerBall är 5/50 + 1/20 medan US Powerball har ett 5/69 + 1/26 spelformat. Det mindre nummerantalet gör att vinstchanserna är bättre i SA PowerBall medan US Powerball har högre jackpottar då det är svårare att matcha alla numren. Amerikanska Powerball har också en valbar specialfunktion som heter Power Play som du kan vinna större icke jackpottvinster med. Den sydafrikanska Powerballen saknar en vinstförstärkare.

Rekordjackpottarna i SA PowerBall-lotto

I nästa Sydafrika PowerBall-dragning är jackpotten på .

SA PowerBall skapades för att likna den amerikanska Powerballen, d.v.s. jackpottar som växer tills det finns minst en jackpottvinnare. År 2019 började bra för en spelare som tog hem rekordet på 232 miljoner R (ca 125 miljoner kr) i dragningen den 19 februari och den näst största jackpotten på 158 miljoner R (ca 93 miljoner kr) vanns av en spelare i 27 juli-dragningen 2021. Den tredje största jackpotten på 114 miljoner R (ca 67 miljoner kr) gick till en arbetslös tvåbarnsfar från Makhado 26 november 2019.