Sydafrika PowerBall - Spela SA PowerBall | theLotter Sverige

Betta på Sydafrikas PowerBall Lotto online

Hur bettar man på utfallet i Sydafrikas PowerBall?

Hur bettar man på utfallet i Sydafrikas PowerBall?

Spela på Sydafrikas PowerBall genom att välja 5 nummer i intervallet 1-50 och 1 PowerBallnummer mellan 1 och 20! När du spelar online från Sverige bettar du på det officiella PowerBallresultatet. Variera ditt spelande med engångsspel och systemspel som du kan spela med fler nummer och därigenom öka på vinstchanserna. Missa inga dragningar genom att lägga till ett flerdragningspaket, som gäller för några dragningar, eller en prenumeration som gäller tills du säger upp den. Numren kan du välja manuellt, använda dina försparade nummer eller slumpa fram dem.

När har SA Powerball dragning?

När har SA PowerBall dragning?

Du har chans att spela om SA PowerBalls vinster två gånger i veckan. Dragningen börjar varje tisdags- och fredagskväll kl. 20.58 lokal sydafrikansk tid. Det motsvarar samma dag och tid i Sverige. När dragningsnumren är offentliga kan du se SA PowerBalls resultat på theLotter Sverige. På webbsidan finns även resultaten för tidigare dragningar. Om du glömmer att kontrollera dina rader går du aldrig miste om en vinst då även theLotter Sverige håller koll på dina lottospel och meddelar dig om du har vunnit.

Hur vinner man på Sydafrikas PowerBall?

Hur vinner man på Sydafrikas PowerBall?

Om dina fem valda nummer och tilläggsnumret PowerBall matchar numren som dyker upp i dragningen vinner du jackpotten, som startar på 5 miljoner rand. Jackpottrekordet är på drygt 232 miljoner R. Med delvisa matchningar kan du vara berättigad till vinster från de övriga åtta vinstklasserna. I en del fall behöver du även matcha tilläggsnumret för att vinna. I vår sydafrikanska lottoguide hittar du information om de största sydafrikanska PowerBalljackpottarna och hur vinstoddsen är jämfört med andra lotterier från Sydafrika.

Sydafrika powerBall jämfört med US Powerball

Sydafrikas PowerBall jämfört med US Powerball

Det sydafrikanska PowerBall har ett mindre nummerurval än US Powerball. Gissningsurvalet i Sydafrikas PowerBall är 5/50 + PB 1/20 medan US Powerball har ett 5/69 + PB 1/26 spelformat. Det mindre nummerantalet gör att vinstchanserna är bättre i SA PowerBall medan US Powerball har högre jackpottar då det är svårare att matcha alla numren. Amerikanska Powerball har också en valbar specialfunktion som heter Power Play som du kan vinna större icke jackpottvinster med. Den sydafrikanska Powerballen saknar en vinstförstärkare.

Sydafrika PowerBalls stora jackpottar

I nästa Sydafrika PowerBall-dragning är jackpotten på .

Sydafrikanska PowerBall skapades för att likna den amerikanska Powerballen, d.v.s. jackpottar som växer tills det finns minst en jackpottvinnare. År 2019 började bra för en spelare som tog hem rekordet på 232 miljoner R (ca 125 miljoner SEK) i dragningen den 19 februari och den näst största jackpotten på 158 miljoner R (ca 93 miljoner kr) vanns av en spelare i 27 juli-dragningen 2021. Den tredje största toppvinsten på 114 miljoner R (ca 67 miljoner kr) vanns av en arbetslös tvåbarnsfar från Makhado 26 november 2019.