Spela Japan Loto 7, fina lottovinster - theLotter Sverige

Betta på Japans Loto 7 online

Hur spelar man Japans Loto 7?

Hur spelar man Japans Loto 7?

När du spelar på Japans Loto 7 bettar du på det officiella dragningsresultatet. Börja med att välja 7 nummer mellan 1 och 37! Du kan välja dem manuellt, använda dina sparade nummer eller använda snabbvalsknappen och slumpa fram dem. Loto 7 finns som engångsdeltagande och som systemspel med olika nummerkombinationer. Och om du vill vara säker på att inte missa någon dragning kan du köpa till en prenumeration eller ett flerdragningspaket.

När har Japan Loto 7 dragning?

När har Japan Loto 7 dragning?

Den spännande japanska Loto 7-dragningen äger rum på fredagar klockan 18.30 lokal japansk tid. På grund av tidsskillnaden motsvarar det samma dag, men klockan 11.30 på förmiddagen i Sverige. Kontrollera dragningsresultatet för Loto 7 för att se om du har vunnit! Du kan även prenumerera på vår kostnadsfria aviseringstjänst och få dragningens nummer till ditt mail. Inställningarna gör du på ditt spelkonto.

Läs gärna mer om Loto 7 och andra japanska lotterier som finns på den här webbplatsen!

Vad har Japans Loto 7 för slags vinster?

Vad har Japans Loto 7 för slags vinster?

Loto 7 har en jackpott med ett tak på 1 miljard yen (ungefär 73 miljoner kr) och sex vinster till. Jackpotten startar på 600 miljoner yen och delas ut till spelare som matchar alla de sju numren som kommer upp i dragningen. I dragningen dras även två bonusnummer och med deras hjälp kan du vinna i tre av vinstnivåerna. Tänk på att du inte kan ersätta ett huvudnummer med ett bonusnummer för att få en större vinst.