Japan Loto 7: spela om asiatiska vinster | theLotter Sverige

Betta på Japans Loto 7 online

Hur bettar man på dragningsresultatet i japanska Loto 7?

Hur bettar man på dragningsresultatet i japanska Loto 7?

För att betta på dragningsresultatet i ett av Japans mest populära lotterier ska du välja 7 nummer mellan 1 och 37. Numren i Loto 7 kan du välja manuellt, använda dina sparade nummer eller så kan du låta slumpen avgöra dina nummer genom att använda snabbvalsknappen. Du kan spela Loto 7 som engångsdeltagande eller om du vill vara säker på att inte missa någon dragning kan du köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket. Höj dina vinstchanser genom att spela systemspel som innehåller alla möjliga kombinationer med dina valda nummer!

När har Japan Loto 7 dragning?

När har Japan Loto 7 dragning?

Den spännande Loto 7-dragningen äger rum på fredagar kl. 18.30 lokal japansk tid. På grund av tidsskillnaden motsvarar det fredagar kl 11.30 på förmiddagen i Sverige. Kontrollera dragningsresultatet för Loto 7 för att se om du har vunnit! Resultatet uppdateras alltid efter en dragning. Du kan även prenumerera på vår kostnadsfria aviseringstjänst och då får du dragningens utfall till ditt mail. Inställningarna gör du på ditt spelkonto. Passa på och läs mer om Loto 7 och andra japanska lotterier som erbjuds på den här webbplatsen!

Vad har Japans Loto 7 för slags vinster?

Vad har Japans Loto 7 för slags vinster?

Detta japanska lotto har en jackpott med ett tak på 1 miljard yen (ungefär 85 miljoner kr) och sex vinstklasser till. Jackpotten i Loto 7 startar på 600 miljoner yen och delas ut till spelare som matchar alla de sju numren som kommer upp i dragningen. I dragningen dras även två bonusnummer och med dem kan du vinna i tre av vinstdivisionerna. Du kan inte ersätta ett huvudnummer med ett bonusnummer för att få en större vinst. Spelare i Sverige bettar på det officiella lottots utfall och därför är det theLotter Sverige som betalar ut dina vinster.