Hur lottobetting fungerar på theLotter Sverige

theLotter Sverige är en oberoende lottobettingtjänst, med svensk spellicens, som tillhandahåller vadhållning på lotterier. Spelare bettar med andra ord på officiella lotteriers dragningsresultat. Att placera bets är tryggt och enkelt. Du väljer lottonummer och dessa bets jämförs sedan med det officiella lottots utfall. När du vinner motsvarar vinsten det som den officiella lottoarrangören betalar ut till sina vinnare, efter eventuella lokala skatter, i motsvarande vinstkategori. Utbetalning av vinster är garanterad och alla vinster är kommissionsfria.

Betta på lottoresultat online i tre enkla steg!

  1. Välj bland lotterier från hela världen!

  2. Välj dina nummer och betta på lottots utfall!

  3. Få dina vinster till ditt spelkonto!

De vanligaste frågorna om betting på lotto online

F.

Vad är theLotter Sverige?

S.

Lottobettingtjänsten theLotter Sverige erbjuder betting på lotterier. Spelare satsar på ett officiellt lottos utfall genom att välja nummer och placera sina bet. Dessa bets jämförs sedan med det officiella lottots slutresultat. theLotter Sverige betalar ut vinsterna som är i motsvarande storlek som det officiella lottot delar ut till sina vinnare efter eventuella lokala skatter.

På theLotter Sverige kan spelare betta på de största lotteriernas utfall. Att betta är tryggt och säkert och det är garanterat att vinsterna betalas ut. theLotter Sverige har svensk spellicens.

F.

Vem driver theLotter Sverige?

S.

theLotter Sverige drivs av Lotto Direct Limited, registrerat företag på Malta (registreringsnummer: C77583), med huvudkontor i Vision Exchange Building, Level 1, Triq it-Territorjals, Zone 1, Central Business Disctrict, CBD 1070, Birkirkara, Malta. Lotto Direct Limited är licenserad och reglerad av Spelinspektionen (licens: 18Li12438, utgiven 08/06/2020).

F.

Vad är lottobetting?

S.

När du bettar på lotto lägger du bets på att dina valda nummer matchar det officiella lottots dragningsresultat. Om dina nummer matchar lottots vinnande nummer får du en vinst som motsvarar den vinst som det officiella lottot betalar ut till sina vinnare i motsvarande vinstkategori.

Du får ingen officiell lottokupong när du bettar på lotteriers utfall och de officiella lotterierna är inte på något sätt ansvariga för bets som görs på deras utfall. Det du vinner, inklusive jackpottar, sätter theLotter Sverige in på ditt konto.

F.

Kan jag spela från Sverige?

S.

Ja. Du kan betta på våra lotterier var du än befinner dig. Vänligen notera att du måste vara minst 18 år för att spela hos theLotter Sverige.

F.

Hur har theLotter Sverige råd att betala ut stora lottojackpottar?

S.

theLotter Sverige betalar ut mindre vinster med bettingintäkterna. Större jackpottar är vinstförsäkrade och dessa försäkringar täcker eventuella stora vinster som vinns via betting. Varje bet som du gör täcker en liten del av utgifterna i försäkringen.

F.

Motsvarar theLotter Sveriges vinster det officiella lottots vinster?

S.

Ja. theLotter Sverige betalar ut samma belopp som det officiella lottot betalar ut till sina vinnare i motsvarande vinstkategori (efter att lokala skatter har dragits av).

F.

Hur skyddar theLotter Sverige min personliga integritet och betalningsinformation?

S.

Spelarsäkerhet och sekretess är av högsta vikt och vi gör allt för att se till att din finansiella och privata information alltid skyddas. theLotter Sverige använder GeoTrust 128 SSL kryptering.

F.

Var kan jag se mina lagda bet?

S.

På ditt 100 % säkra spelkonto har du en fullständig sammanfattning av alla aktiva och tidigare bets/satsningar som du har gjort. Du kan också se alla tidigare kontotransaktioner inklusive insättningar, uttag och vinster. Ytterligare information kan du se genom att klicka på den aktuella transaktionens rad.

F.

Kan jag få tillbaka mina pengar om jag inte är nöjd?

S.

Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig nöjda med vår service. Men om du av någon anledning är missnöjd med vår tjänst garanterar vi pengarna tillbaka på ditt första köp. Pengarna-tillbaka-garantin gäller endast den första gången som ett bet läggs.

F.

Hur vet jag om jag har vunnit?

S.

När du vinner kommer theLotter Sverige att meddela dig om din vinst via mejl. Du kan även se din vinst och de relaterade dragningsdetaljerna när som helst i sektionen vinster på ditt spelkonto. Du kan t.o.m. prenumerera på theLotter Sveriges gratis SMS vinstmeddelanden och få dem direkt till din mobil. Om du vinner stort kommer vår kundtjänst att kontakta dig.

F.

Hur kan jag vara säker på att jag får mina vinster?

S.

theLotter Sverige är skyldig att tillhandahålla tjänsterna du betalar för, vilket betyder att lottovinster du vinner tillhör dig. theLotter Sverige ger dig ett bevis på ditt köp i form av ett bekräftelsemeddelande via e-post, vilket även visar din transaktion. theLotter Sverige är skyldig att betala ut alla vinster och du kan läsa mer om det i theLotter Sveriges användarvillkor.

F.

Har theLotter Sverige en svensk spellicens?

S.

Ja. theLotter Sverige har svensk spellicens. Vi övervakas kontinuerligt så att alla regler och lagar inom spel online följs. För att få svensk spellicens måste företaget uppfylla en rad krav däribland att spelföretaget kan garantera utbetalningen av vinster till spelarna när de vinner.

F.

Vad betyder avdrag på vinster?

S.

En del länder beskattar lottovinster och för att du som bettar på ett sådant lands lotto ska hamna i motsvarande ekonomisk situation görs ett avdrag så att vinsten motsvarar det som vinnaren i det officiella underliggande lottot får ut efter lokala skatter. På vår sida om avdrag och i användarvillkoren hittar du mer information om avdragen.