Hur lottobetting fungerar på theLotter Sverige

theLotter Sverige är en oberoende lotteritjänst, med svensk spellicens, som tillhandahåller vadhållning på lotterier. Spelare bettar med andra ord på officiella lotteriers slutresultat. Att placera ett bet är tryggt och enkelt. Du väljer lottonummer och dessa bettar jämförs sedan med det officiella lotteriets utfall. När du vinner ett pris motsvarar det storleken på priset i motsvarande prisnivå som betalas ut av det officiella lotterioperatören. Utbetalning av priser är garanterad och alla priser är kommissionsfria.

Betta på lotteriresultat online i 3 enkla steg!

  1. Välj bland lotterier från hela världen!

  2. Välj dina nummer och betta på lotteriets utfall!

  3. Få dina priser till ditt konto!

De vanligaste frågorna om betting på lotto online

F

Vad är theLotter Sverige?

S

theLotter Sverige erbjuder betting på lotterier. Spelare satsar på ett officiellt lotteris utfall genom att välja nummer och placera sina bet. Dessa bet jämförs med det officiella lotteriets slutresultat. theLotter Sverige betalar ut priserna, som är i motsvarande storlek som det officiella lotteriet delar ut till sina vinnare.

På theLotter Sverige kan spelare betta på de största lotteriernas utfall. Att betta är tryggt och säkert och det är garanterat att priserna betalas ut. theLotter Sverige har svensk spellicens.

F

Vad är lottobetting?

S

När du bettar på lotto lägger du ett bet på att dina valda nummer matchar det officiella lotteriets dragningsresultat. Om dina nummer matchar lotteriets vinnande nummer får du ett pris som motsvarar det som det officiella lotteriet betalar ut till sina vinnare i motsvarande priskategori.

Du får ingen officiell lottokupong när du bettar på lotteriers utfall och de officiella lotterierna är inte på något sätt ansvariga för satsningar som görs på deras utfall. Priser som du vinner, inklusive jackpottar, sätter theLotter Sverige in på ditt konto.

F

Kan jag spela från Sverige?

S

Ja. Du kan betta på våra lotterier var du än befinner dig. Vänligen notera att du måste vara minst 18 år för att spela på theLotter Sverige.

F

Hur har theLotter Sverige råd att betala ut stora lottojackpottar?

S

theLotter Sverige betalar ut mindre priser från bettingintäkterna. Större jackpottar har theLotter Sverige vinstförsäkrat och dessa försäkringar täcker eventuella jackpottar som vinns via betting. Varje satsning som du gör täcker en liten del av utgifterna i försäkringen.

F

Motsvarar theLotter Sveriges priser det officiella lotteriets priser?

S

Ja. theLotter Sverige betalar ut samma belopp som det officiella lotteriet betalar ut till sina vinnare i motsvarande priskategori.

F

Hur skyddar theLotter Sverige min personliga integritet och betalningsinformation?

S

Spelarsäkerhet och sekretess är av högsta vikt och vi gör allt för att se till att din finansiella och privata information alltid skyddas. theLotter Sverige använder GeoTrust 128 SSL kryptering. theLotter Sveriges mobilapplikationer för iPhone, iPad och Android har samma högra säkerhetsnivå som webbplatsen.

F

Var kan jag se mina lagda bet?

S

På ditt 100% säkra konto har du en fullständig sammanfattning av alla aktiva och tidigare bet/satsningar som du har gjort. Du kan också se alla tidigare kontotransaktioner inklusive insättningar, uttag och priser. Ytterligare information kan ses genom att klicka på den aktuella transaktionens rad.

F

Kan jag få tillbaka mina pengar om jag inte är nöjd med mina bet?

S

Vi strävar efter att våra kunder ska känna sig nöjda med vår service och därför garanterar vi pengarna tillbaka på spelarnas första bet om de inte skulle vara nöjda. Pengarna-tillbaka-garantin gäller endast den första gången som ett bet läggs.

F

Hur vet jag om jag har vunnit?

S

När du vinner kommer theLotter Sverige att meddela dig om ditt pris via mejl eller SMS. Du kan även se ditt pris och de relaterade dragningsdetaljerna när som helst i sektionen Vinster på ditt spelkonto. Du kan t.o.m. prenumerera på theLotter Sveriges gratis SMS vinstmeddelanden och få dem direkt till din mobil. Om du vinner stort, kommer vår kundtjänst att kontakta dig.

F

Hur kan jag vara säker på att jag får mina priser?

S

theLotter Sverige är skyldig att tillhandahålla tjänsterna du betalar för, vilket betyder att lottopriser du vinner tillhör dig. theLotter Sverige ger dig ett bevis på ditt köp i form av ett bekräftelsemeddelande via e-post, vilket även visar din transaktion. theLotter Sverige är skyldig att betala alla vinster och du kan läsa mer om det i theLotter Sveriges Användarvillkor.

F

Har theLotter Sverige en spellicens?

S

theLotter Sverige har både svensk spellicens och licens från Malta Gaming Authority. Vi övervakas kontinuerligt så att alla regler och lagar inom spel online följs. För att få svensk spellicens måste företaget uppfylla en rad krav däribland att spelföretaget kan garantera utbetalningen av priser till spelarna när de vinner.

F

Vad betyder avdrag på priser?

S

En del länder beskattar lotteripriser och för att du som bettar på ett sådant lands lotteri ska hamna i motsvarade ekonomiska situation görs ett avdrag så att priset motsvarar det som vinnaren i det officiella underliggande lotteriet får ut netto. På vår sida om avdrag och i användarvillkoren hittar du mer information om avdragen.

Börja spela globalt idag och välj mellan 45+ officiella lotterier med stora jackpottar!