Bonoloto: Betta på sydeuropeiskt lotteri | theLotter Sverige

Betta på Spaniens BonoLoto online

Hur bettar man på Bonolotos utfall?

Hur bettar man på Bonolotos utfall?

Om du vill spela Spaniens BonoLoto online väljer du helt enkelt 6 nummer från ett urval på 49 nummer. För att få lite variation kan du spela standardspel, som gäller för en dragning, eller systemspel där du kan välja fler nummer och samtidigt öka på vinstchanserna. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram dem med snabbvalsknappen eller använda dina sparade turnummer. Genom att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar slipper du missa dragningar.

När är Bonolotos dragning?

När är Bonolotos dragning?

Bonoloto uppskattas av många då det har dragning sex dagar i veckan, alla dagar förutom på söndagar. Dragningen startar kl. 21.30 spansk lokaltid och motsvarar samma tid här i Sverige. Det senaste BonoLoto-resultatet uppdateras här på webbplatsen efter att den officiella Bonolotodragningen är slutförd.

Var uppmärksam på att du kontrollerar dina valda nummer med rätt dragningsresultat. Dina lottospel gäller endast för den dragning de är köpta för.

Hur vinner man på Bonoloto online?

Hur vinner man på Bonoloto online?

Bonoloto är ett nummerspel och därför gäller det att dina bets matchar dragningens slutliga vinnarnummer. Med sex matchningar vinner du jackpotten som är det högsta priset av fem. De övriga fyra vinstklassernas priser kan du vinna med partiella nummermatchningar. För att vinna ett pris behöver du minst tre matchade huvudnummer. Du kommer att få ett vinstmeddelande om du vinner. Mindre priser sätter vi sedan in på ditt spelkonto och jackpotten sätter vi in på ditt bankkonto.

Vad är Bonoloto Complementario?

Vad är Bonolotos Complementario?

För att ge spelare en ytterligare chans till ett större pris har Bonoloto ett bonusnummer som kallas för Complementario. Numret dras från samma lotteritrumma som de sex huvudnumren. Complementario behövs endast för att vinna andrapriset, 5+1 och jämfört med endast 5 matchade huvudnummer kan bonusnumret öka prisets värde avsevärt. För att vinna jackpotten och priserna i 3:e, 4:e och 5:e prisklasserna behöver inte Complementario matchas.

I vår spanska lotteriguide kan du läsa mer om Bonoloto och andra lotterier från Spanien.