Bonoloto: Betta på sydeuropeiskt lotto | theLotter Sverige

Betta på Spaniens BonoLoto online

Hur bettar man på Bonolotos utfall?

Hur bettar man på Bonolotos utfall?

Om du vill spela Spaniens BonoLoto online väljer du helt enkelt 6 nummer från ett urval på 49 nummer och bettar på utfallet. För att få lite variation kan du spela standardspel, som gäller för en dragning, eller systemspel där du kan välja fler nummer och samtidigt öka på vinstchanserna. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram dem med snabbvalsknappen eller använda dina sparade turnummer. Genom att köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar slipper du missa dragningar.

När är Bonolotos dragning?

När är Bonolotos dragning?

Bonoloto uppskattas av många då det har dragning sex dagar i veckan, alla dagar förutom på söndagar. Dragningen startar kl. 21.30 spansk lokaltid och motsvarar samma tid här i Sverige. Det senaste BonoLoto-resultatet uppdateras här på webbplatsen efter att den officiella Bonolotodragningen är slutförd.

Var uppmärksam på att du kontrollerar dina valda nummer med rätt dragningsresultat. Dina lottospel gäller endast för den dragning de är köpta för.

Hur vinner man på Bonoloto online?

Hur vinner man på Bonoloto online?

Bonoloto är ett nummerspel och därför gäller det att dina bets matchar dragningens slutliga vinnarnummer. Med sex matchningar vinner du jackpotten som är den högsta vinsten av fem. De övriga fyra vinstklassernas vinster kan du vinna med partiella nummermatchningar. För att vinna behöver du minst tre matchade huvudnummer. Du kommer att få ett vinstmeddelande om du vinner. Mindre vinster sätter vi sedan in på ditt spelkonto och jackpotten sätter vi in på ditt bankkonto.

Vad är Bonoloto Complementario?

Vad är Bonolotos Complementario?

För att ge spelare en ytterligare chans till en större vinst har Bonoloto ett bonusnummer som kallas för Complementario. Numret dras från samma lottotrumma som de sex huvudnumren. Complementario behöver du endast för att vinna andravinsten, 5+1 och jämfört med endast 5 matchade huvudnummer kan bonusnumret öka vinstens värde avsevärt. För att vinna jackpotten och vinsterna i 3:e, 4:e och 5:e vinstklasserna behöver inte Complementario matchas.

I vår spanska lottoguide kan du läsa mer om Bonoloto och andra lotterier från Spanien.