Bonoloto: Betta på lottonumren online - theLotter Sverige

Betta på Spaniens BonoLoto online

Hur bettar man på Spaniens Bonoloto?

Hur spelar man på Spaniens Bonoloto?

Om du vill spela Spaniens BonoLoto online väljer du helt enkelt 6 nummer från ett urval på 49 nummer och med dem bettar du på den officiella dragningens nummer. För att få lite variation kan du välja mellan engångsspel eller systemspel där du kan välja fler nummer och samtidigt öka på vinstchanserna. Numren kan du välja manuellt, slumpa fram dem med snabbvalsknappen eller använda dina sparade turnummer. För att vara med i varje dragning kan du köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket som gäller för flera konsekutiva dragningar.

När är Bonolotos dragning?

När är Bonolotos dragning?

Många uppskattar Bonoloto då det är ett lotto med dragning sju dagar i veckan. Dragningen startar klockan 21.30 spansk lokaltid, vilket motsvarar samma tid här i Sverige. Det senaste BonoLoto-resultatet uppdateras här på webbplatsen efter att den officiella dragningen är över.

Var uppmärksam på att du kontrollerar dina valda nummer med rätt dragningsresultat! Dina lottospel gäller endast för den dragning de är köpta för.

Hur vinner man på Bonoloto online?

Hur vinner man på Bonoloto online?

Bonoloto är ett nummerspel och går ut på att du ska matcha dina bets med dragningens nummer. Med sex matchningar vinner du jackpotten som är den högsta vinsten av fem. De övriga fyra vinsterna kan du vinna med minst tre rätta nummer. Vid vinst skickar theLotter Sverige dig ett vinstmeddelande.

Vad är Bonoloto Complementario?

Vad är Bonolotos Complementario?

För att ge spelare en ytterligare chans till en större vinst har Bonoloto ett bonusnummer som heter Complementario och den drar man från samma lottotrumma som de sex huvudnumren. Complementario behöver du endast för att vinna andravinsten, 5+1. Skillnaden mellan 5+1-vinsten och vinsten där du behöver endast fem huvudnummer är att bonusnumret ökar vinstens värde. För att vinna jackpotten och vinsterna i 3:e, 4:e och 5:e vinstklasserna behöver du inte matcha Complementario.

I vår spanska lottoguide hittar du mycket information om lotterier från Spanien.