Frågor och svar

Välj kategori nedan för lotterihjälp online! Om du inte har hittat svaret på din fråga i FAQ-sektionen, vänligen kontakta oss på kundtjänsten.

De 5 vanligaste frågorna

Visa
F

Vem driver theLotter Sverige?

S

Fullständig information och kontaktuppgifter till våra operatörer hittar du i Användarvillkor.

F

Hur får jag reda på om jag har vunnit?

S

Du behöver inte kontrollera resultatet efter dragningen eftersom du får ett automatiskt e-postmeddelande när du vinner. Vi uppdaterar samtidigt ditt personliga konto på theLotter Sverige  där du kan se dragningsdetaljerna och dina priser i Vinster. För att få reda på ditt pris på snabbaste möjliga sätt, prenumerera på theLotter Sveriges GRATIS SMS tjänst genom att klicka här.

F

Hur spelar jag flerdragningspaket med Skrill?

S

Ett flerdragningspaket är ett engångsköp, som består av spel som deltar i flera konsekutiva dragningar, som du betalar i förskott. Om du väljer att automatiskt förnya ditt flerdragningsspel med Skrill, försäkra dig om att du har tillräckligt med pengar på ditt spelkonto för att täcka ditt köp. Om du inte har tillräckligt med medel på ditt konto kan flerdragningspaketet inte aktiveras.

Klicka här för att göra en insättning på ditt konto!

F

Hur förnyar jag mitt flerdragningspaket/avbryter den automatiska förnyelsen?

S

Om du vill förnya ditt flerdragningspaket automatiskt, väljer du automatisk förnyelse vid köptillfället, eller uppdaterar dina val när som helst i statusmenyn i "flerdragningspaket".

F

Hur får jag kampanjerbjudanden från theLotter Sverige?

S

Enligt spellagen får spelare inte ges mer än en välkomstbonus och därför har theLotter Sverige inga kampanjer med specialerbjudanden. Men vi skickar informationsmejl med uppdateringar från lotterivärlden t. ex. vid lanseringen av nya lotterier. Försäkra dig om att dina inställningar under Preferenser på ditt konto tillåter informationsmejl så att du inte missar några nyheter.

Om theLotter Sverige och lottotjänsten
Lotteribetting
Registrering och konto
Hur du spelar
Bolagsspel
Vinster
Betalning
Uttag
Prenumerationer
Flerdragningspaket
Resultat och aviseringar
Kampanjer
Ansvarsfullt spelande
Lotteribedrägerier
Felsökning