Sydafrikas Daily Lotto: dagligt lotteri | theLotter Sverige

Betta på Sydafrika Daily Lotto online

Hur bettar man på resultatet i Sydafrikas Daily Lotto?

Hur bettar man på resultatet i Sydafrikas Daily Lotto?

Sydafrikas Daily Lotto kan du spela på dagligen genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat. Det är bara att välja 5 nummer från ett gissningsintervall på 1 till 36 så är du med och spelar om priserna. Numren kan du välja manuellt eller använda snabbvalsfunktionen och slumpa fram dem. Med ett systemspel får du flera nummerkombinationer och med det ökar du vinstchanserna. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar är du med i varje konsekutiv dragning.

När är det dragning i Daily Lotto?

När är det dragning i Daily Lotto?

Sydafrikas Daily Lotto har dragning varje dag kl. 21.00 lokal tid och detta motsvarar samma tid i Sverige. Efter dragningen kan du se Daily Lottos dragningsresultat på theLotter Sverige.

När du ska kontrollera dina nummer var noga med att det är rätt dragningsnummer du tittar på. Det är lätt att ta fel när det finns en daglig dragning. Du kan även få resultatet skickat till dig om du anmäler dig för Daily Lottoaviseringar på ditt spelkonto.

Hur kan jag vinna på Daily Lotto online?

Hur kan jag vinna på Daily Lotto online?

Daily Lotto har fyra vinstkategorier och du vinner ett sekundärpris genom att matcha antingen 4, 3 eller 2 nummer. Jackpotten, som startar på cirka 100 000 R (ca. 65 000 kr), vinner du med fem nummermatchningar. Jackpottens storlek är beroende av försäljningen, så ju fler spelare desto högre blir jackpotten. Det här dagliga lotteriet har haft jackpottar på nästan 500 000 R och det speciella är att i varje dragning måste pengarna delas ut. Om ingen vinner förstapriset delas det ut till vinnarna i priskategorin under.

Har theLotter Sverige fler lotterier från Sydafrika?

Har theLotter Sverige fler lotterier från Sydafrika?

Sydafrika har mycket att erbjuda när det kommer till lotterier och på theLotter Sverige hittar du totalt tre lotterier därifrån (inklusive Daily Lotto). Det största lotteriet är Sydafrikas Powerball som startar på 5 miljoner R men har växt så högt som 232 miljoner R (ca 125 miljoner kr). SA PowerBall skapades för att likna världens största lotto US Powerball som är känt för att ha delat ut en jackpott på 1,58 miljarder $. Ett annat populärt lotteri är Sydafrika Lotto med en startjackpott på 2 miljoner R. Jackpotten har inget tak och kan växa snabbt på grund av två veckodragningar.