Mexico - Chispazo: Resultat

Vinnande nummer

  • 15101320

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/28
Hålls i Mexiko
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:98 280
4 1:855
3 1:39
2 1:6
Chispazos jackpott och odds

Chispazos jackpott och odds

Du kan spela på Chispazo två gånger per dag, sju dagar i veckan. Detta dagliga lotto har jackpottoddsen 1 av 98 280. Om det inte finns någon jackpottvinnare går vinsten till vinnarna i vinstklassen under. Värdet på Chispazos jackpott är beroende av försäljningen, men den brukar vara mellan 60 000 och 200 000 mexikanska pesos.

Chispazos övriga vinster och odds

Chispazos övriga vinster och odds

Utöver jackpotten finns ytterligare tre vinstnivåer och även här är oddsen vinstvänliga. Den näst största vinsten kan du vinna till oddsen 1 av 855 och det finns möjlighet att få ta del av jackpotten om det inte finns någon jackpottvinnare. Tredjenivåvinsten har oddsen 1 av 39 och den fjärde vinstens odds är 1 av 6. Se hur Chispazos odds är i jämförelse med andra lotterier i Mexiko!

Besök den officiella lottosidan för att veta mer om Chispazo!

Anmäl dig för Chispazos resultat

Anmäl dig för Chispazos resultat

Det gäller att hålla reda på Chispazos många dragningar så att du rättar dina nummer med rätt resultat. theLotter Sverige publicerar Chispazos resultat på den här sidan och du kan även se tidigare dragningars nummer här ovan. Anmäl dig för resultatmeddelanden, som är gratis, och få dem till din inkorg! Bekanta dig med andra lotterier från samma region i vår latinamerikanska lottoguide!