Mexico - Chispazo: Resultat

Vinnande nummer

  • 12212326

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/28
Hålls i Mexiko
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:98 280
4 1:855
3 1:39
2 1:6
Chispazos jackpott

Chispazos jackpott

Du kan spela på Chispazo två gånger per dag, sju dagar i veckan. Detta dagliga lotto har en spännande jackpott som du kan vinna med fem nummermatchningar. Men om det inte finns någon jackpottvinnare delas vinsten ut till vinnarna i vinstklassen under. Chispazos jackpott är beroende av försäljningen och därför kan man endast uppskatta värdet, men den brukar vara mellan 60 000 och 200 000 mexikanska pesos.

Chispazos övriga vinster

Chispazos övriga vinster

Chispazo har tre vinstkategorier till som du kan vinna från och samtliga vinster har vinstvänliga odds. Den näst största vinsten kan du vinna till oddsen 1 av 855 och det finns möjlighet att få ta del av jackpotten om det inte finns någon vinnare i den kategorin. Tredjevinsten har vinstoddsen 1 av 39 och den fjärde vinstens vinnarodds är 1 av 6.

Besök den officiella lottosidan för att veta mer om Chispazo!

Anmäl dig för Chispazos resultat

Anmäl dig för Chispazos resultat

Det gäller att hålla reda på Chispazos många dragningar så att du rättar dina nummer med rätt resultat. theLotter Sverige publicerar varje resultat på den här sidan och du kan även se utfallet för tidigare dragningar. Du kan även anmäla dig för resultatmeddelanden och få dem till din inkorg. Resultattjänsten är gratis. Kolla in andra lotterier från samma region i vår latinamerikanska lottoguide!