Välkommen till theLotter.se

Betta online

theLotter Sverige är en oberoende lotteritjänst som erbjuder betting på lotteriresultat. Du väljer dina nummer, på samma sätt som när du köper en lottokupong, och bettar på att dina valda nummer kommer att dyka upp i dragningen. Dina bets jämförs med det officella lotteriresultatet och om dina nummer matchar, betalar theLotter Sverige ut priset som motsvarar priset för motsvarande prisnivå som utbetalas av den officiella lotterioperatören.

theLotter Sverige har svensk spellicens och drivs av Lotto Direct Ltd, ett företag registrerat på Malta.

Betta på lotterier från hela världen

Oavsett var du är kan du betta på lotterier från hela världen på theLotter Sverige. Det är enkelt och tryggt att öppna ett spelkonto och sedan är det bara att välja ett lotteri från det stora utbudet. Du kan välja mellan amerikanska lotterier med enorma jackpottar, latinamerikanska populära lotterier, europeiska lotterier med anor från 1700-talet, lotterier med gynnsamma vinstodds och mycket mycket mer. När du har valt lotteri är det bara att välja dina nummer och betala för dina bet och sedan vänta på dragningen.

Det är ditt pris, inte vårt - vi tar absolut inga kommissioner


När du vinner betalar theLotter Sverige ut ditt pris. Mindre priser betalas ut direkt, med intäkter som fåtts från lotteriförsäljningen, till ditt theLotter Sverige konto. För att kunna betala ut stora priser har theLotter Sverige tecknat vinstförsäkringar som täcker priserna. Då lotterierna är försäkrade genom olika försäkringsbolag kan regler skilja sig åt vid utbetalning av jackpottpriset. Vid en storvinst kan vinnarens personliga närvaro behövas för att lösa in priset. I dessa fall hjälper theLotter Sverige till med resan och med att förse dig med all information som behövs för att du ska få ditt pris.

Vi tar ut en expeditionsavgift som inkluderas i spelpriset, vilket betyder att vi inte tar ut några kommissioner på priserna.

Vinna ska vara enkelt


När det officiella lotteriet har meddelat dragningsresultatet, kontrolleras dina spel mot de vinnande numren. Om du har matchat alla dina nummer vinner du jackpotten och om du har matchat dem delvis kan du vara berättigad till något av de sekundära priserna. Vi meddelar dig via e-post eller SMS, när du har vunnit ett pris och det överförs direkt till ditt theLotter Sverige konto. En jackpottvinst tar längre tid att processa innan den finns på ditt bankkonto.

Om du, av någon anledning, inte är nöjd med vår service, kommer vi att återbetala din första insats i sin helhet.

En enkel och säker tjänst


På theLotter Sverige värnar vi om din säkerhet och sekretess. Vi använder oss av Geo Trust 128 SSL kryptering på webbplatsen så dina ekonomiska och privata uppgifter är alltid skyddade. På ditt 100% säkra spelkonto kan du se en sammanfattning av alla aktiva och tidigare lagda bets som du har gjort på theLotter Sverige.

theLotter Sverige har svensk spellicens och det innebär att vi följer gällande lagar och regler inom den svenska spelmarknaden.

Har du frågor om vår tjänst eller om ditt konto? Tveka inte att kontakta vår kundtjänst! Det finns också mer information på vår omfattande FAQ-sida.