Polen - Mini Lotto: Resultat

Vinnande nummer

  • 1012303941

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/42
Hålls i Polen
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:850 668
4 1:4 598
3 1:127
Jackpotten och oddsen i polska Mini Lotto

Jackpotten och oddsen i polska Mini Lotto

Polens Mini Lotto har en dragning varje dag i veckan och jackpotten är ett "måste-vinnas-vinst". Det betyder att om det inte finns någon jackpottvinnare delar man vinstpengarna till vinnarna i vinstkategorin under. Jackpottens storlek bestäms utifrån försäljningen och brukar vara omkring 400 000 zł. Oddsen för att vinna jackpotten är 1 av 850 668.

Övriga vinster och odds i Polens Mini Lotto

Övriga vinster och odds i Polens Mini Lotto

Polens Lotto har ytterligare två vinstkategorier som du kan vinna från med fyra respektive tre nummer. Oddsen att få fyra rätta nummer är 1 av 4 598 och vinstoddsen för tre nummermatchningar är 1 av 127. Trots att det inte finns fler än tre vinstklasser är vinstchanserna bra då oddsen är förmånliga. Besök Mini Lottos officiella hemsida för mer information!

Få Polens Mini Lottoresultaten gratis

Få Polens Mini Lottoresultaten gratis

Du kan rätta dina lottorader själv genom att kolla dragningsresultatet här ovan eller genom att anmäla dig för resultatmeddelanden och få Mini Lottos resultat till din inkorg. Om du skulle missa att kontrollera dina lottospel behöver du inte vara orolig för att gå miste om en eventuell vinst då theLotter Sverige håller koll på dem och informerar dig om du har vunnit.