Polen - Mini Lotto: Resultat

Vinnande nummer

  • 16171829

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/42
Hålls i Polen
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:850 668
4 1:4 598
3 1:127
Jackpotten i Polens Mini Lotto

Jackpotten i Polens Mini Lotto

Polens Mini Lotto har en dragning varje dag i veckan och jackpotten är ett "måste-vinnas-vinst". Det betyder att om det inte finns någon jackpottvinnare delar man vinstpengarna till vinnarna i vinstkategorin under. Huvudvinstens storlek bestäms utifrån försäljningen och brukar vara omkring 400 000 zł. Oddsen för att vinna jackpotten är 1 av 850 668.

Övriga vinster i Polens Mini Lotto

Övriga vinster i Polens Mini Lotto

Polens Lotto har även två vinstkategorier till som du kan vinna från med fyra respektive tre nummermatchningar. Oddsen att få fyra rätta nummer är 1 av 4 598 och vinstoddsen för tre nummermatchningar 1 av 127. Trots att det finns endast tre vinstklasser är chanserna att vinna många då en dragning äger rum varje kväll i veckan. Besök Mini Lottos officiella hemsida för mer information!

Få Mini Lottos resultat gratis

Få Mini Lottos resultat gratis

Du kan rätta dina lottorader själv genom att kolla dragningsresultatet här ovan eller genom att anmäla dig för resultatmeddelanden och få utfallet skickat till din inkorg. Om du skulle missa att kontrollera dina Mini Lottospel behöver du inte vara orolig för att gå miste om en eventuell vinst då theLotter Sverige håller koll på dina spel och informerar dig om du har vunnit.