Sydafrika - Daily Lotto: Resultat

Sydafrika - Daily Lotto - Vinnande nummer

  • 613142535

Sydafrika - Daily Lotto - Vinstöversikt

Sydafrika - Daily Lotto: Lottoinformation

Gissningsurval 5/36
Hålls i Sydafrika
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna Sydafrika - Daily Lotto

Vinstgrupp Antal rätt Vinstodds
1 Vinst 5 1:376 992
2 Vinst 4 1:2 432
3 Vinst 3 1:81
4 Vinst 2 1:8
Jackpotten i sydafrikanska Daily Lotto

Jackpotten i sydafrikanska Daily Lotto

Sydafrikas Daily Lotto är ett dagligt lotteri med dragning klockan åtta lokal tid. Försäljningen påverkar jackpottens storlek och därför är det annonserade priset endast estimerat. Men topp-priset brukar vara runt 100 000 rand (ca 59 000 kr beroende på kursen). Om ingen vinner jackpotten till oddsen 1 av 376 992 delas den ut till vinnarna i prisklassen under. Läs om de andra sydafrikanska lotterierna på theLotter Sverige!

Daily Lottos sekundärpriser

Daily Lottos sekundärpriser

Daily Lotto har tre sekundära prisklasser med vinstodds som uppskattas av många spelare. Oddsen för att matcha fyra nummer är 1 av 2 432 medan en matchning med tre nummer har oddsen 1 av 81. Det minsta priset som kräver två nummer har vinstoddsen 1 av 8. Alla sekundärpriserna delas ut i varje dragning. Om det inte finns vinnare i någon prisgrupp får vinnarna i vinstklassen under dela på priset.

Sydafrikas Daily Lottoresultat

Sydafrikas Daily Lottoresultat

Med en daglig dragning kan det vara lite svårt att hålla isär vinnarnumren. Anmäl dig för resultatmeddelanden så får du utfallet direkt till din inkorg! Meddelandetjänsten är gratis. theLotter Sverige publicerar även resultatet i rullgardinsmenyn högre upp på sidan. Besök Sydafrika Daily Lottos officiella lotterisida för mer information om detta fantastiska dagliga lotteri!