Sydafrika - Daily Lotto: Resultat

Vinnande nummer

  • 2491822

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/36
Hålls i Sydafrika
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:376 992
4 1:2 432
3 1:81
2 1:8
Jackpotten och oddsen i sydafrikanska Daily Lotto

Jackpotten och oddsen i sydafrikanska Daily Lotto

Sydafrikas Daily Lotto är ett dagligt lotto med dragning klockan 21.00 lokal tid. Försäljningen påverkar jackpottens storlek och därför är den annonserade vinsten endast estimerad. Men toppvinsten brukar vara runt 100 000 rand (ca 59 000 kr beroende på kursen). Om ingen vinner jackpotten till oddsen 1 av 376 992 delas den ut till vinnarna i vinstklassen under. Läs om de andra lotterierna från sydafrika på theLotter Sverige!

Daily Lottos övriga vinster och odds

Daily Lottos övriga vinster och odds

Sydafrikanska Daily Lottos odds för att matcha fyra nummer är 1 av 2 432 medan en matchning med tre nummer har oddsen 1 av 81. Den minsta vinsten som kräver två nummer har vinstoddsen 1 av 8. I varje dragning delas hela Daily Lottos pengapott ut och om det inte finns vinnare i någon vinstgrupp får vinnarna i vinstklassen under ta del av pengapotten.

Få Sydafrikas Daily Lottoresultatet till din inkorg

Få Sydafrikas Daily Lottoresultatet till din inkorg

Anmäl dig för resultatmeddelanden så får du utfallet direkt till din inkorg! Meddelandetjänsten är gratis. theLotter Sverige publicerar resultatet högre upp på sidan och i rullgardinsmenyn hittar du äldre resultat. Besök Sydafrika Daily Lottos officiella webbplats för mer information om detta fantastiska dagliga lotto!