Sydafrika - Daily Lotto: Resultat

Vinnande nummer

  • 15152031

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/36
Hålls i Sydafrika
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:376 992
4 1:2 432
3 1:81
2 1:8
Jackpotten i sydafrikanska Daily Lotto

Jackpotten i sydafrikanska Daily Lotto

Sydafrikas Daily Lotto är ett dagligt lotto med dragning klockan åtta lokal tid. Försäljningen påverkar jackpottens storlek och därför är den annonserade vinsten endast estimerad. Men toppvinsten brukar vara runt 100 000 rand (ca 59 000 kr beroende på kursen). Om ingen vinner jackpotten till oddsen 1 av 376 992 delas den ut till vinnarna i vinstklassen under. Läs om de andra sydafrikanska lotterierna på theLotter Sverige!

Daily Lottos övriga vinster

Daily Lottos övriga vinster

Daily Lotto har tre vinstklasser till med vinstodds som uppskattas av många spelare. Oddsen för att matcha fyra nummer är 1 av 2 432 medan en matchning med tre nummer har oddsen 1 av 81. Den minsta vinsten som kräver två nummer har vinstoddsen 1 av 8. Alla vinsterna delas ut i varje dragning. Om det inte finns vinnare i någon vinstgrupp får vinnarna i vinstklassen under dela på vinsten.

Sydafrikas Daily Lottoresultat

Sydafrikas Daily Lottoresultat

Med en daglig dragning kan det vara lite svårt att hålla isär vinnarnumren. Anmäl dig för resultatmeddelanden så får du utfallet direkt till din inkorg! Meddelandetjänsten är gratis. theLotter Sverige publicerar även resultatet i rullgardinsmenyn högre upp på sidan. Besök Sydafrika Daily Lottos officiella webbplats för mer information om detta fantastiska dagliga lotto!