Chizpaso lotto: dubbelt så kul dagligen | theLotter Sverige

Betta på Chispazo online

Hur man bettar på Chispazos utfall online från Sverige?

Hur bettar man på Chispazos utfall online från Sverige?

När du spelar på mexikanska Chispazo online från Sverige bettar du på det officiella lotteriets dragningsresultat. Chispazo har ett 5/28 spelformat vilket betyder att du väljer 5 nummer från ett litet nummerintervall på 1-28. Du kan välja att spela ett standardspel för en dragning eller systemspel och höja chansen till vinst. Numren kan du välja manuellt eller använda snabbvalet som ger en slumpmässig uppsättning av nummer. När du har betalat för dina lottorader kan du se all information om dina spel på ditt konto.

När har Chispazo Lotto dragning?

När har Chispazo sin Lottodragning?

Chispazo Lotto är ett dagligt lotteri med två dragningar sju dagar i veckan. Dagens första dragning sker kl. 15.00 och den andra dragningen kl. 21.15. På grund av tidsskillnaden motsvarar den första dragningen som sker klockan tre på eftermiddagen klockan 22.00 i Sverige och kvällsdragningens tid motsvarar kl. 4.15 kommande natt i Sverige. theLotter Sverige publicerar Chispazos dragningsresultat efter varje dragning så att du kan se om du har matchat dina nummer. Du kan även få vinnarnumren direkt till ditt mail genom att anmäla dig till resultataviseringar på ditt konto.

Hur man vinner på Chispazo online?

Hur vinner man på Chispazo online?

Om du matchar alla dina nummer med dragningens utfall är du en Chispazo jackpottvinnare. Förstapriset varierar beroende på försäljningen, men brukar vara mellan 60 000 MXN och 200 000 MXN (ca 25 000 och ca 83 000 kr). Om det finns fler än en jackpottvinnare delas priset mellan dem och om ingen vinner jackpotten delas det ut till vinnarna i andraprisnivån. I de tre övriga vinstkategorierna behöver du matcha 4, 3 eller 2 vinnarnummer för att vinna ett sekundärpris. Oddsen för att vinna ett Chispazopris är 1:6. Läs hur Chispazos odds står sig mot andra lotteriodds!