Chizpaso lotto: dubbelt så kul dagligen | theLotter Sverige

Betta på Chispazo online

Hur man bettar på Chispazos utfall från Sverige?

Hur bettar man på Chispazos utfall från Sverige?

När du spelar på mexikanska Chispazo online från Sverige bettar du på Chispazos officiella dragningsresultat. Chispazo har ett 5/28 spelformat vilket betyder att du väljer 5 nummer från ett litet nummerintervall på 1-28. Du kan välja att spela ett standardspel för en dragning eller systemspel och höja chansen till vinst. Numren kan du välja manuellt eller använda snabbvalet som ger en slumpmässig uppsättning av nummer. När du har betalat för dina lottorader kan du se all information om dina spel på ditt konto.

När har Chispazo Lotto dragning?

När har Chispazo dragning?

Chispazo Lotto är ett dagligt lotto med två dragningar sju dagar i veckan. Dagens första dragning sker kl. 15.00 och den andra dragningen kl. 21.15. På grund av tidsskillnaden motsvarar den första dragningen som sker klockan tre på eftermiddagen klockan 22.00 i Sverige och kvällsdragningens tid motsvarar kl. 4.15 kommande natt i Sverige. theLotter Sverige publicerar Chispazos dragningsresultat efter varje dragning så att du kan se om du har matchat dina nummer. Du kan även få vinnarnumren direkt till ditt mail genom att anmäla dig till resultataviseringar på ditt konto.

Hur man vinner på Chispazo online?

Hur vinner man på Chispazo online?

Om du matchar alla dina nummer med dragningens utfall är du en Chispazo jackpottvinnare. Huvudvinsten varierar beroende på försäljningen, men brukar vara mellan 60 000 MXN och 200 000 MXN (ca 25 000 och ca 83 000 kr). Om det finns fler än en jackpottvinnare delar de på vinsten och om ingen vinner jackpotten får vinnarna i andravinstnivån dela på den. I de tre övriga vinstkategorierna behöver du matcha 4, 3 eller 2 vinnarnummer för att vinna. Lotto-oddsen på Chispazo är 1:6. Läs hur Chispazos odds står sig mot andra lotteriodds!