Betta på Polens Mini Lotto online

Hur bettar jag på utfallet i Polens Mini Lotto?

Hur bettar jag på utfallet i Polens Mini Lotto?

Spela Polens Mini Lotto, som är ett dagligt lotteri, till ett mini-pris genom att betta på det officiella Mini Lottos vinnarnummer! Allt du behöver göra är att välja 5 nummer i intervallet 1-42 så är du med i den dagliga lottodragningen kl. 21.50. Du kan fylla i dina Mini Lottospel med dina favoritnummer eller så kan du låta ödet bestämma numren genom att slumpa fram dem. Du kan även spela systemspel med upp till 12 nummer. Med en prenumeration är du med i alla dragningarna medan ett flerdragningspaket gäller för 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar.

Hur vinner man på Polens Mini Lotto?

Hur vinner man på Polens Mini Lotto?

Man drar fem nummer mellan 1 och 42 i den dagliga Mini Lottodragningen. Om dina fem valda nummer matchar utfallet har du vunnit jackpotten. Polens Mini Lottos jackpott är beroende av försäljningen och brukar vara cirka 400 000 zl, men det slutliga prisbeloppet kan vara både högre och mindre än det estimerade beloppet. Om det inte finns någon jackpottvinnare delas jackpotten ut till vinnarna i de andra priskategorierna. Det finns även två sekundärapriser som du kan vinna med antingen 4 eller 3 matchade nummer. Kolla Mini Lottos resultat för att se om du har vunnit!

vinnare på Mini Lotto

theLotter Sveriges vinnare i Polens Mini Lotto

En spelare från Uppsala hade turen på sin sida när han vann andrapriset i polska Mini Lottos dragning den 1 maj 2021. Vinstsumman var på 1 498,32 kronor. T.S. var endast ett nummer ifrån att vinna jackpotten. Hans valda nummer var 4, 7, 27, 30 och 36 medan dragningens vinnarnummer blev 7, 8, 27, 30 och 36. Det har inte framkommit om han själv hade valt sina nummer eller om han hade använt sig av Snabbvalet för att slumpa fram dem.

Vi på theLotter Sverige gratulerar vinnaren till andrapriset.