Polens Mini Lotto: spela dagligt lotto - theLotter Sverige

Betta på Polens Mini Lotto online

Hur spelar man Polens Mini Lotto?

Hur spelar man Polens Mini Lotto?

Spela Polens Mini Lotto, som är ett dagligt lotto, till ett mini-pris genom att betta på det officiella Mini Lottos vinnarnummer! Allt du behöver göra är att välja 5 nummer i intervallet 1-42 så är du med i den dagliga lottodragningen klockan 21.50. Du kan fylla i dina Mini Lottospel med dina favoritnummer eller så kan du låta ödet bestämma numren genom att slumpa fram dem. Du kan även spela systemspel med fler nummer och stärka vinstchanserna. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket är du med i alla dragningarna.

Hur vinner man på Polens Mini Lotto?

Hur vinner man på Polens Mini Lotto?

Man drar fem nummer mellan 1 och 42 i den dagliga Mini Lottodragningen. Om du har fem nummer som matchar utfallet har du vunnit jackpotten. Polska Mini Lottos jackpott är beroende av försäljningen och brukar vara runt 400 000 zl, men det slutliga vinstbeloppet kan vara både högre och mindre än det estimerade beloppet. Om det inte finns någon jackpottvinnare delas jackpotten ut till vinnarna i de övriga vinstkategorierna. Det finns två vinstgrupper till där du behöver antingen 4 eller 3 matchade nummer för att vinna. Kolla Polens Mini Lottoresultatet för att se om du har vunnit!

theLotter Sveriges vinnare i polska Mini Lotto

theLotter Sveriges vinnare i polska Mini Lotto

En spelare från Uppsala hade turen på sin sida när han vann den näst högsta vinsten i polska Mini Lottos dragning den 1 maj 2021. Vinstsumman var på 1 498,32 kronor. T.S. var endast ett nummer ifrån att vinna jackpotten. Hans valda nummer var 4, 7, 27, 30 och 36 medan dragningens vinnarnummer blev 7, 8, 27, 30 och 36. Det har inte framkommit om han själv hade valt sina nummer eller om han hade använt sig av Snabbvalet för att slumpa fram dem.