Polens Mini Lotto: spela dagligt lotto - theLotter Sverige

Betta på Polens Mini Lotto online

Hur spelar man Polens Mini Lotto?

Hur spelar man Polens Mini Lotto?

Spela Polens Mini Lotto, som är ett dagligt lotto, till ett mini-pris genom att betta på officiella Mini Lottos vinnarnummer! Allt du behöver göra är att välja 5 nummer i intervallet 1-42 så är du med i den dagliga lottodragningen klockan 21.50. Fyll i dina Mini Lottospel med dina favoritnummer eller låt ödet bestämma numren genom att slumpa fram dem! Du kan även spela systemspel med fler nummer och stärka vinstchanserna. Med en prenumeration och flerdragningspaket är du med i alla dragningarna.

Hur vinner man på Polens Mini Lotto?

Hur vinner man på Polens Mini Lotto?

Man drar fem nummer mellan 1 och 42 i den dagliga Mini Lottodragningen. Om du har fem nummer som matchar utfallet har du vunnit jackpotten. Polska Mini Lottos jackpott är beroende av försäljningen och brukar vara runt 400 000 zl, men det slutliga vinstbeloppet kan vara både högre och mindre än det estimerade beloppet. Om det inte finns någon jackpottvinnare går jackpotten till vinnarna i de övriga vinstkategorierna. Det finns två vinstgrupper till där du behöver antingen 4 eller 3 rätta nummer för att vinna. Kolla Polens Mini Lottoresultatet för att se om du har vunnit!

theLotter Sveriges svenska Mini Lotto-vinnare

theLotter Sveriges svenska Mini Lotto-vinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på Mini Lottos resultat! Här under listar vi de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

  • 17/1/2023 - C-G.J. från Täby vann 303 $.