Ukraina - Loto Maxima: Resultat

Vinnande nummer

  • 212272939

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/45
Hålls i Ukraina
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:1 221 759
4 1:6 108
3 1:156
2 1:12
Jackpotten och oddsen i Loto Maxima

Jackpotten och oddsen i Loto Maxima

Maxima erbjuder en jackpott som fortsätter att rulla över tills den vinns. Den startar på cirka 50 000 hryvnia (ca 15 000 kr), men den slutgiltiga jackpotten baseras på hur kupongförsäljningen har gått. För att vinna jackpotten behöver du matcha alla fem numren till vinstoddsen 1 av 1 221 759. På den officiella Loto Maximas webbplats finns mer information.

Loto Maximas övriga vinster och odds

Loto Maximas övriga vinster och odds

Utöver jackpotten finns tre mindre vinstnivåer. Vinstoddsen för fyra rätt är 1 av 6 108 medan tre rätta nummer har oddsen 1 av 156. Tvånummermatchning är lättast då vinstoddsen är 1 av 12. Endast den lägsta vinsten är fast medan de andra baseras på försäljningen.

theLotter Sverige har ett ukrainskt lotto till. Kolla upp Super Lotos vinster och odds och se om du tycker att de är intressanta!

Få Loto Maximas lottoresultat

Få Loto Maximas lottoresultat

Gör det lätt för dig och beställ kostnadsfria resultataviseringar och få resultatet till din inkorg. Resultatet finns även högre upp på den här sidan. theLotter Sverige kontrollerar också dina rader och meddelar dig om du har vunnit.

Du vet väl om att vi har en artikel om ukrainska lotterier? Där kan du bl a läsa om ukrainsk lottohistoria.

Maximas största utdelade vinst

Maximas största utdelade vinst

Maxima har varken ett jackpott-tak eller någon rollovergräns och därför växer huvudvinsten tills det finns en jackpottvinnare. Vinstchanserna är dock bra i Maxima dröjer så det oftast inte så länge innan det finns en jackpottvinnare. Maximas jackpottrekord är ända från augusti 2014 då en spelare tog hem en vinst på 3 961 501 hryvnia.

Läs gärna om hur vinster betalas ut vid lottobetting om du spelar från Sverige!