USA - Mega Millions: Resultat

U.S.A. - Mega Millions - Vinnande nummer

  • 31112384315

U.S.A. - Mega Millions - Vinstöversikt

Visa

Mega Millions lottoresultat på theLotter Sverige

Visa
Mega Millions lottoresultat - allmänt

Mega Millions lottoresultat - allmänt

Det amerikanska Mega Millions-lotteriet har 9 priskategorier och de som matchar 5 huvudnummer och tilläggsnumret, Mega Ball, vinner den fantastiska jackpotten! Vinstnumren dras från en trumma på 1-70 och Megabollen från en separat trumma på 1-25. Megabollen behövs för jackpotten och för vinster i följande priskategorier: 3:e, 5:e, 7:e, 8:e och 9:e. Lotteriet har en Megaplier funktion som multiplicerar sekundärpriserna 2-5 gånger. Kontrollera dina lottoresultat och se om du har fått matchningar!

Anmäl dig till GRATIS resultatuppdateringar här!

Uppdateringar om Mega Millions resultat

Viktiga Mega Millions resultatuppdateringar

Under årens lopp har Mega Millions lotteriet ändrat sina regler i syfte att skapa ett mer spännande lotteri med ännu större priser. Några av dessa förändringar har gjorts för att Mega Millions ska bli lika populärt som US Powerball lotto, det andra flerstatslotteriet i USA. I oktober 2017 höjdes Mega Millions startjackpott från 15 miljoner $ till 40 miljoner $. Dessutom ändrades spelformatet till 5/70 + PB 1/25. Oddsen för att vinna en Mega Millions jackpott sjönk till 1:302 575 350, en förändring som var avsedd att öka jackpottarnas storlek. Oddsen för att vinna andrapriset förbättrades, medan oddsen att vinna vilket pris som helst hamnade på 1:24. Läs mer om Mega Millions vinstodds på informationssidan! Spelkostnaden ökade som en följd av förändringarna och många av sekundärpriserna fördubblades. Efter dessa förändringar lovade Mega Millions större priser än någonsin - ett löfte som infriats flera gånger om sedan dess.

Mega Millions jackpottrekord

Mega Millions jackpottrekord

Oktober 2018 slog Mega Millions sitt eget jackpottrekord med hästlängder då ett jackpottpris på 1,537 miljarder $ vanns av Mega Millions jackpottvinnare i South Carolina. Jackpotten var nära att slå US Powerballs världsrekord. Den här dragningen bevisade för världens alla lottofans, att Mega Millions är definitivt ett lotteri att räkna med. Mer MegaMillions fakta hittar du i den heltäckande guiden.

Besök Mega Millions officiella webbplats!