Spanien - EuroMillions: Resultat

Spanien - EuroMillions - Vinnande nummer

  • 258141689

Spanien - EuroMillions - Vinstöversikt

Visa

EuroMillions på theLotter Sverige

Visa
EuroMillions lottoresultat

EuroMillions lottoresultat - allmänt

EuroMillions regler är enkla. Lottospelare behöver matcha 5 huvudnummer och 2 stjärnnummer för att vinna jackpotten och med partiella matchningar kan man vinna ett pris från ett av de 12 sekundära priskategorierna. Huvudnumren väljs från ett nummerintervall på 1-50 och stjärnnumren från ett separat urval på 1-11. Stjärnnumren fungerar som tilläggsnummer och de behövs för att vinna jackpotten och för en del sekundärpriser. För att få de senaste EuroMillionsresultaten direkt till din mejl så kan du anmäla dig för GRATIS resultataviseringar

Några gånger per år anordnar EuroMillions Superdragningar där jackpotten startar på 100 miljoner € och växer tills den vinns eller når jackpottaket på 200 miljoner €. Den kommande Superdragningen kommer att hållas fredagen 20 november 2020 och jackpotten är på garanterade 130 miljoner €. Läs mer om EuroMillions Superdragningens regler i den heltäckande guiden.

Eurolottovinnare hos theLotter Sverige

EuroMillions lotteriets rekordjackpottar

EuroMillions är känt över hela världen. Jackpottgränsen är 200 miljoner €. EuroMillions erbjuder högre jackpottar än många andra lotterier i världen. Första gången som den förra jackpottaket på 190 miljoner € nåddes var i augusti 2012 och den vanns av familjen Bayford i UK. I oktober 2014 vanns en likadan summa av en spelare i Portugal.

Tredje gången som en spelare vann 190 miljoner € var efter att en Superdragning hade rullat över i oktober 2017. Vinnaren var från Spanien. Ett tidigare EuroMillins rekord sattes i juli 2011. Då vann familjen Weirs från Skottland 185 miljoner €.

Den senaste jackpotten på 190 miljoner € vanns av en spelare från Storbritannien i oktober 2019 dragningen. Detta pris bröt två rekord. Det var första gången som EuroMillions tak nåddes i en vanlig dragnng och det här priset är det största som en spelare i Storbritannien har vunnit.

Den senaste EuroMillions Superdragningen hölls fredagen 25 september 2020. Den extra stora jackpotten var 130 miljoner € och vanns av en spelare i Spanien. Klicka här för att läsa mer om EuroMillions Superdragning!

Besök EuroMillions officiella webbplats på den spanska Loterías y Apuestas del Estado för mer information eller så kan du kolla in vår guide om spanska lotterier som är fullspäckad med fakta om tre spanska intressanta och omtyckta lotterier, däribland EuroMillions.