USA - Powerball: Resultat

U.S.A. - Powerball - Vinnande nummer

  • 41923254914

U.S.A. - Powerball - Vinstöversikt

Visa

Powerball lottoresultat på theLotter.se

Visa
Kolla de senaste Powerball lottoresultaten

US Powerball lottoresultat - allmänt

US Powerball har nio priskategorier och för att vinna jackpotten krävs fem vinnande huvudnummer från ett urval på 1-69 och ett Powerballnummer från ett separat urval på 1-26. Powerbollen behövs även för den 3:e, 5:e, 7:e, 8:e och 9:e priskategorin. Dessutom kan du vinna andrapriset på 1 miljon $ om du matchar alla fem huvudnumren, men om du har spelat med Power Play är andrapriset 2 miljoner $. Med Power Play kan du multiplicera de sju nedersta priskategorierna mellan 2-10 gånger. theLotter Sverige har lottoresultat för nästan 100 olika lotterier på sin webbplats, så det är lätta att kontrollera om dina nummer matchar dragningens vinnarnummer.

Registrera dig för automatiska e-postuppdateringar med Powerballs lottoresultat, helt GRATIS.

US Powerballs resultat på väg mot 1 miljard $

US Powerballs resultat: Drömmen om 1 miljard $ gick i uppfyllelse

2013 meddelade US Powerball att lotteriets mål var att nå en jackpott på 1 miljard $ innan 2022. Lotteriet passerade halvmiljardsstrecket ett antal gånger och fans och spelare väntade i tre år på den rollover som skulle slå ut alla andra topplaceringar. Men vi behövde endast vänta i tre år, för i januari 2016 delade världens tursammaste lottospelare (i Tennessee, Californien och Florida) på en massiv lottojackpott på 1,58 miljarder $. Är du nyfiken och vill veta mer om detta storslagna lotteri? I vår Powerball guide kan du läsa mer om Powerball, dess historia, vinnare och de otroliga jackpottarna.

US Powerballs rekordjackpottar

US Powerball rekordjackpottar

Powerballs största jackpott någonsin, vilket också råkar vara världens största lottojackpott, vanns 13 januari 2016! Jackpottens värde var otroliga 1,58 miljarder $ och den delades av tre tursamma lottospelare i Californien, Florida och Tennessee. Den näst största Powerball jackpotten vanns av en lycklig spelare från Wisconsin som vann den makalösa Powerballjackpotten på 768,4 miljoner $ i mars 2019. Den tredje största Powerball jackpotten vanns av en kvinna, Mavis Wanczyk, i Massachusetts, som vann 758,7 miljoner $ i augusti 2017.

Besök Powerballs officiella webbplats!