Spanien - La Primitiva: Resultat

Spanien - La Primitiva - Vinnande nummer

  • 51122283042267

Spanien - La Primitiva - Vinstöversikt

Visa

La Primitiva på theLotter Sverige

Visa
Kontrollera Spaniens La Primitiva lotteriresultat

Kontrollera Spaniens La Primitiva lotteriresultat

Kontrollera dina La Primitiva resultat online med theLotter Sverige och ta reda på om du har vunnit! Det spanska La Primitiva erbjuder 11 prisdivisioner och du måste matcha 6 nummer mellan 1-49 och reintegro-numret, från ett gissningsurval av 0-9 för att vinna jackpotten.

Läs mer om det spanska lotteriets regler och om Reintegros funktion.

Registrera dig för automatiska e-postuppdateringar med La Primitivas lottoresultat, helt GRATIS.

Intressant om det spanska La Primitivas lottoresultat

Intressant om det spanska La Primitivas lottoresultat

En 34-årig spanjor anslöt sig till tiotusentals demonstranter i Puerta del Sol i Madrid i juni 2011. Mannen hade ingen aning om att han, medan han demonstrerade mot arbetslösheten och nedskärningarna i välfärdssystemet, hade matchat alla La Primitivas vinnarnummer och vunnit 1 348 910 miljoner €!

Det spanska La Primitivas rekordjackpottar

Det spanska La Primitivas rekordjackpottar

Det spanska La Primitiva-lotteriet har uppvisat fantastiska jackpottar under de senaste 250 åren som det har varit aktivt! Så sent som i januari 2019 vann en spelare 78 585 995 €. Den jackpotten var lägre än 2015 års rekordjackpott på 101,7 miljoner €. En jackpott på 73 miljoner € som delades ut 2014 var vid den tiden rekord för La Primitiva. Jackpottvinnare kan välja att förbli anonyma och den möjligheten använder de flesta sig av.

Besök La Primitiva Lottos officiella webbplats!

Spaniens La Primitiva Reintegro-nummer

Visa
Dölj

Spaniens La Primitiva är inte bara ett av de äldsta lotterierna i världen. Det anses också vara en av världens största lotterier sett till storleken på jackpottarna och de sekundära priserna. La Primitiva erbjuder 11 priskategorier, inklusive jackpotten. La Primitiva har dragning två gånger i veckan och delar ut cirka 1,39 miljarder € i jackpottar och sekundärpriser, årligen! Detta har lett till att La Primitiva har blivit många spelares favoritlotteri. Du kan läsa om La Primitivas vinnarodds på informationssidan.