Australien - Saturday Lotto: Resultat

Australien - Saturday Lotto - Vinnande nummer

  • 131618323341919

Australien - Saturday Lotto - Vinstöversikt

Australien - Saturday Lotto: Lottoinformation

Gissningsurval 6/45
Hålls i Australien, Australien
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna Australien - Saturday Lotto

Vinstgrupp Antal rätt Vinstodds
1 Vinst 6 1:8 145 060
2 Vinst 5+1 1:678 755
3 Vinst 5 1:36 689
4 Vinst 4 1:733
5 Vinst 3+1 1:297
6 Vinst 3 1:53
Australiska Saturday Lottopriser

Australiska Saturday Lottopriser

Australiens Saturday Lotto har totalt sex vinstgrupper och en jackpotten värd minst 5 miljoner AU$. För att vinna förstapriset behöver du matcha samtliga 6 huvudnummer. Utöver huvudnumren dras även två bonusnummer i dragningen. Ett av bonusnumren behövs tillsammans med huvudnummer för att vinna 2:a och 5:e priset. Priserna i vinstklasserna 3, 4 och 6 behöver endast 5, 4 eller 3 matchade huvudnummer.

Du kan få Saturday lottos resultat direkt till din inkorg

Du kan få Saturday lottos resultat direkt till din inkorg

Visste du om att du kan få Saturday Lottos resultat kostnadsfritt? För att få GRATIS resultatmeddelanden efter varje dragning är det bara att logga in på ditt konto och registrera dig för resultataviseringar. Se till att även kolla om du har rätt bonusnummer då det ger ett större pris. Saturday Lottos resultat publiceras även på den här sidan och du kan se utfallet även för några veckor bakåt.

Saturday Lottos specialdragningar

Saturday Lottos specialdragningar

Några gånger per år anordnar Saturday Lotto specialdragningar. Jackpotten i en Superdragning är på 20 miljoner AU$ medan en Megadragning, som brukar ha sin årliga dragning runt jul och nyår, har ett förstapris på 30 miljoner AU$. Deltagandet i Saturday Lottos specialdragningar är högt då vinstoddsen är genrösa, vilket gör att det inte är ovanligt med flera jackpottvinnare. Läs mer i vår australiska lotteriguide!

Australiska Saturday Lottos jackpottrekord

Australiska Saturday Lottos jackpottrekord

Saturdays startjackpott är 5 miljoner AU$ och den fortsätter att växa så länge det finns minst en vinnare. Saturday Lottos rekordjackpott delades ut i april 2008 och den var på 47,9 miljoner AU$. I Superdragningen som genomfördes andra januari 2021 fanns hela 19 spelare som lyckades matcha Saturday Lottos resultat. De fick dela på 30 miljoner AU$-jackpotten mellan sig. Besök den officiella Saturday Lotto-webbplatsen!