Australien - Saturday Lotto: Resultat

Australien - Saturday Lotto - Vinnande nummer

  • 122728313639624

Australien - Saturday Lotto - Vinstöversikt

Visa

Kolla resultaten i Australiens Saturday Lotto

Kolla Australiens Saturday Lotto resultaten

Kolla Saturday Lotto resultaten på theLotter Sverige! Australiens Saturday Lotto har sju vinstgrupper och för att vinna jackpotten måste du matcha sex nummer från urvalet 1-45. Utöver huvudnumren har Australiens Saturday Lotto också två bonusnummer som behövs för att vinna 6:e och 7:e priset eller 2:a och 5:e priset då man endast behöver matcha, utöver huvudnummer, det ena bonusnumret. Den fasta jackpotten på 4 miljoner AU$ gör att lotteriet är populärt hos lotterifans världen över. På informationssidan kan du läsa mer om vinstoddsen.

För att få GRATIS resultatmeddelanden logga in på ditt konto och registrera dig för meddelanden.

Saturday Lottos superdragningar

Saturday Lottos superdragningar

Ungefär sju gånger per år ordnar Saturday Lotto superdragningar! I superdragningarna startar jackpottarna på 20-30 miljoner AU$ och priset stiger med varje rollover. Deltagandet i Saturday Lottos specialdragningar är högt och därför är det inte ovanligt med flera jackpottvinnare. I en superdragning med en garanterad jackpott på 14 miljoner AU$ kan det finnas 14 vinnare som delar på jackpotten.

Australiens Saturday Lotto jackpottrekord

Australiens Saturday Lotto jackpottrekord

Den största jackpotten i Saturday Lottos historia delades ut i april 2008 och den var på 47,9 miljoner AU$ till följd av en superdragning. De många superdragningarna året runt gör det här lotteriet till en storfavorit i Australien.

Besök den officiella australiska Saturday Lotto webbplatsen!