Polen - Lotto: Resultat

Vinnande nummer

  • 5720232842

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/49
Hålls i Polen
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:13 983 816
5 1:54 201
4 1:1 032
3 1:57
Polens Lottojackpott och odds

Polens Lottojackpott och odds

Har du spelat polskt Lotto och vill kolla om du har vunnit jackpotten? Jämför dina nummer med dragningens nummer högre upp på sidan och om alla dina sex nummer matchar har du vunnit jackpotten på minst 2 miljoner zł. Jackpotten växer efter varje dragning om det inte finns någon vinnare i den kategorin. Oddsen för att vinna jackpotten är 1 av 13 983 816.

Övriga vinster och odds i Polens Lotto

Övriga vinster och odds i Polens Lotto

Polens Lotto har även tre kategorier med mindre vinster som du kan vinna från med om du har matchat några av vinnarnumren. Med fem matchningar vinner du den näst största vinsten till oddsen 1 av 54 201. För den tredje vinsten behöver du ha fyra rätta nummer till oddsen 1 av 1 032 och den fjärde vinsten har vinstodds på 1 av 54. Läs gärna de vanligaste frågorna om hur vinster betalas ut!

Få resultaten för Polens Lotto till din inkorg

Få resultaten för Polens Lotto till din inkorg

För att inte missa och rätta dina lottorader kan du prenumerera på kostnadsfria resultatmeddelanden genom att markera för lottot på ditt spelkonto. När den officiella dragningen är över får du det senaste resultatet direkt till din inkorg. Du kan även se resultatet högre upp på den här sidan. Ett tredje sätt att få reda på polska Lottodragningens resultat är att besöka den officiella polska lottowebbplatsen!

Rekordvinsterna i Polens Lotto

Rekordvinsterna i Polens Lotto

Polens Lotto saknar både jackpott- och rollovergräns och därför kan jackpottarna bli höga. Under årens lopp har det polska lottot delat ut flera minnesvärda jackpottar. Ett polskt lottorekord sattes 7 maj 2016 då tre spelare delade på 57,8 miljoner zł-jackpotten (över 128 miljoner kr). Vinsten var snäppet bättre än det gamla rekordet på 56,2 miljoner zł från september 2011.