Japan- Mini Loto: Resultat

Vinnande nummer

  • 81014202530

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 5/31
Hålls i Japan
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
5 1:169 911
4+1 1:33 982
4 1:1 359
3 1:52
Japanska Mini Lotos jackpott

Japanska Mini Lotos jackpott

Mini Loto från Japan har jackpottodds på 1 av 169 911 och ett spelformat på 5/31 och detta har gjort att lottot är mycket populärt bland spelarna i Japan. Jackpotten är på cirka 10 miljoner yen (ca 780 000 kr.) och är kopplat till försäljningen och därför kan man endast estimera vinstens storlek. Om du vinner jackpotten får du ut hela det utannonserade beloppet, inga avdrag görs.

Övriga vinster i Japans Mini Loto

Övriga vinster i Japans Mini Loto

Det finns ytterligare tre vinstkategorier hos Mini Loto. För att vinna andravinsten behöver du matcha fyra huvudnummer och bonusnumret. I de andra två vinstkategorierna räcker det med att du matchar fyra eller tre huvudnummer för att vinna ett Mini Lotovinst.

Besök Japans officiella lottowebbplats för mer info om vinsterna!

Kolla japanska Mini Loto-resultaten

Kolla japanska Mini Loto-resultaten

För att se om du är en japansk Mini Lotovinnare ska du jämföra de fem nummer som du har valt med dragningens vinnarnummer. Du hittar det senaste resultatet på den här sidan och i rullgardinsrutan finns även äldre utfall. Du kan även beställa Mini Lotoresultatet och få det skickat till din e-post. Tjänsten är gratis. Se hur Mini Loto är jämfört med andra japanska lotterier på vår webbplats!