Rumänien - Lotto 6/49: Resultat

Rumänien - Lotto 6/49 - Vinnande nummer

  • 4913212345

Rumänien - Lotto 6/49 - Vinstöversikt

Visa

Rumänska Lotto 6/49 resultat

Rumänska Lotto 6/49 resultat

Lotto 6/49 har ett enkelt spelformat. Om du matchar 6 nummer mellan 1 och 49 vinner du den rumänska jackpotten. Om du har partiella nummermatchningar med 3, 4, eller 5 nummer vinner du ett pris från sekundärpriskategorierna. Om det inte finns jackpottvinnare förs priset vidare till nästa dragning.

Lotteriet har dragning två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar.

För information om vinstoddsen gå in på vår informationssida!

Registrera dig för automatiska e-postuppdateringar med Rumäniens 6/49 lottoresultat, helt GRATIS.

Rumänska 6/49 Lotos heta och kalla nummer

Rumänska 6/49 Lottos heta och kalla nummer

Vi har vaskat fram rumänska lottots heta och kalla nummer. De heta numren är nummer som frekvent dyker upp i 6/49 lottot och de är: 36, 5, 13, 9, 46 och 6. Kalla nummer är de nummer som inte dras så ofta: 40, 31, 42, 49, 5 och 8.

Undrar du om det finns någon skillnad på hur ofta udda och jämna nummer dyker upp i dragningarna? Efter att ha gått igenom 1200 dragningar framkom det att 51% av de dragna numren var udda och 49% var jämna, alltså en försumbar skillnad.

Oavset vilka nummer du väljer att spela med är det slumpen som avgör om du vinner. Det går inte att påverka eller förutse vilka nummer som dyker upp i dragningen.

Rumänsk Lottohistoria

Rumänsk Lottohistoria

Rumänska Lotteriorganisationen skapades mellan första och andra världskriget för att få in medel till välgörande ändamål. Senare började lotteriorganisationen att stödja kulturella och och sociala projekt och hjälpa författare, musiker, men också för att bevara historiskt viktiga byggnader.

Nuförtiden har rumänska lotteriorganisationen ett flertal lotterier, men den populäraste är rumänska 6/49 Lotto som har dragning på både torsdagar och söndagar.

För mer information om Rumäniens 6/49 Lotto, besök den officiella rumänska lottowebbplats!