Texas - Texas Two Step: Resultat

Texas - Texas Two Step - Vinnande nummer

  • 513163011

Texas - Texas Two Step - Vinstöversikt

Visa

Kolla senaste Texas Two Step dragningsresultatet

Kolla senaste Texas Two Step dragningsresultatet

Jämför dina valda nummer med dragningens nummer! Om du har matchat fyra huvudnummer och tilläggsnumret har du vunnit Two Stepjackpotten. Med partiella nummermatchninga kan du vara vinnare till ett pris i Two Steps övriga sex priskategorier. Vänligen notera att Texas Two Steps priser är pari-mutuella. Det betyder att de faktiska priserna kan vara högre eller lägre än det som estimerats på grund av försäljning och antal vinnande rader.

Texas Two Step Lottery Hot & Cold Numbers

Texas Two Steps heta och kalla nummer

Det finns många strategier man kan använda sig av när man väljer lottonummer. En metod går ut på att använda sig av lotteriets heta och kalla nummer. Heta nummer är de nummer som dyker upp flest antal gånger medan kalla nummer är de nummer som dyker upp minst antal gånger. Texas Two Step lotteris heta nummer är: 26 17 6 34 23 12 och de kalla numren är: 9 25 32 11 20 3. Det finns ingen garanti på att just de heta eller kalla numren skulle dyka upp i kommande dragningar eftersom numren väljs slumpmässigt, men kanske är det värt att ge det ett försök.

Mer information om Texas Two Step hittar du på vår informationssida.

Kolla det senaste Texas Two State dragningsresultatet

Visa
Dölj

Jämför dina valda nummer med dragningens nummer! Om du har matchat dina fyra huvudnummer och tilläggsnumret har du vunnit Two Step jackpotten. Matchar dina nummer delvis? Du kan fortfarande vara vinnare till ett pris ur Two Steps sex andra priskategorier. Vänligen notera att Texas Two Steps är ett totalisatorspel. Detta betyder att prisernas faktiska storlek vara högre eller lägre än det som beräknats baserat på både försäljning och antal vinnande rader.

För mer information om Texas Two Step dragningarna, vänligen se Texas Lotterys officiella webbplats.