Texas - Lotto Texas Extra!: Resultat

Vinnande nummer

  • 141619203252

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/54
Hålls i Texas, U.S.A.
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:25 827 165
5 1:89 678
4 1:1 526
3 1:75
2 1:9
Lotto Texas Extras jackpott

Lotto Texas Extras jackpott

Kolla upp om du matchade sex nummer i senaste Lotto Texas Extradragningen! Det är bara att jämföra dina valda nummer med numren ovan. Om alla sex numren mellan 1 och 54 matchar har du vunnit Lotto Texas jackpotten på minst 5 miljoner $. Det här lotteriet har samma förstapris som Lotto Texas har och jackpottens storlek ökar med samma summa på båda lotterierna. Vinstoddsen är också samma, 1 av 25 827 165.

Lotto Texas Extra övriga priser

Lotto Texas Extra övriga priser

Det som skiljer sig mellan Texas Lotto Extra och Lotto Texas är de sekundära prisernas storlek. Lotto Extra har större priser och en vinstkategori mer, det femte priset, som kräver 2 nummermatchningar, än det vanliga Texas Lotto. Om du till exempel vinner andrapriset med Extra är priset 10 000 $ högre än i Lotto utan Extra-funktionen. I vår amerikanska lotteriguide finns mer att läsa.

Få Lotto Texas Extras senaste resultat

Få Lotto Texas Extras senaste resultat

theLotter Sverige publicerar varje dragningsresultat högre upp på den här sidan. Klicka på pilen i rullgardinsmenyn om du vill se äldre resultat! Du kan även registrera dig för resultatmeddelanden och då får du vinnarnumren direkt till din inkorg.

Mer information om Lotto Texas Extras resultat hittar du även på Texas Lotteriets officiella webbsida.

Lotto Texas Extras stora topp-priser

Lotto Texas Extras stora topp-priser

Lotto Texas Extra är samma lotteri som Lotto Texas med undantag av Extras sekundära priser. Jackpotten är den samma i båda lotterierna och därför är Extras rekordjackpott 145 miljoner $ som delades ut i juni 2004. Det näst största priset på 97 miljoner $ vanns av en spelare i Dallas. Jackpottarna kan bli så här stora på grund av att det inte finns något tak för förstapriset.