Texas - Lotto Texas Extra!: Resultat

Vinnande nummer

  • 61821273554

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/54
Hålls i Texas, U.S.A.
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:25 827 165
5 1:89 678
4 1:1 526
3 1:75
2 1:9
Lotto Texas Extras jackpott och odds

Lotto Texas Extras jackpott och odds

Kolla upp om du matchade sex nummer i senaste Lotto Texas Extradragningen! Om alla sex numren matchar har du vunnit jackpotten på minst 5 miljoner $. Det här lottot har samma jackpott som Lotto Texas har och jackpottens storlek ökar med samma summa på båda lotterierna. Vinstoddsen är också samma, 1 av 25 827 165.

Lotto Texas Extras övriga vinster

Lotto Texas Extras övriga vinster

Det som skiljer sig mellan Texas Lotto Extra och Lotto Texas är icke-jackpottvinsternas storlek. Lotto Extra har större vinster. Om du till exempel vinner andravinsten med Extra är vinsten 10 000 $ högre än i Lotto utan Extra-funktionen. Sedan har Extra en vinstkategori mer än det vanliga Texas Lotto. I vår artikel om lotterier i USA finns mer att läsa.

Få Lotto Texas Extras senaste resultat

Få Lotto Texas Extras senaste resultat

theLotter Sverige publicerar Lotto Texas Extraresultaten högre upp på den här sidan. Genom att klicka på pilen i rullgardinsmenyn ser du se även äldre resultat! Registrera dig för resultatmeddelanden och få vinnarnumren direkt till din inkorg!

Mer information om Lotto Texas Extras resultat hittar du även på Texas Lottos officiella webbsida.

Lotto Texas Extras största utdelade jackpottar

Lotto Texas Extras största utdelade jackpottar

Lotto Texas Extra är samma lotto som Lotto Texas med undantag av Extras icke-jackpottvinster. Jackpotten är den samma i båda lotterierna och därför är Extras rekordjackpott 145 miljoner $ som delades ut i juni 2004. Den näst största vinsten på 97 miljoner $ gick en spelare i Dallas. Jackpottarna kan bli så här stora på grund av att det inte finns något tak för huvudvinsten. Passa på och jämför Lotto Texas vinster med Extras!