Texas - Lotto Texas Extra!: Resultat

Vinnande nummer

  • 578121748

Vinstöversikt

Lottoinformation

Gissningsurval 6/54
Hålls i Texas, U.S.A.
Schema
(Lokal dragningstid)
Jackpottyp KONTANT

Chanser att vinna

Antal rätt Vinstodds
6 1:25 827 165
5 1:89 678
4 1:1 526
3 1:75
2 1:9
Lotto Texas Extras jackpott

Lotto Texas Extras jackpott

Kolla upp om du matchade sex nummer i senaste Lotto Texas Extradragningen! Det är bara att jämföra dina valda nummer med numren ovan. Om alla sex numren mellan 1 och 54 matchar har du vunnit Lotto Texas jackpotten på minst 5 miljoner $. Det här lottot har samma jackpott som Lotto Texas har och jackpottens storlek ökar med samma summa på båda lotterierna. Vinstoddsen är också samma, 1 av 25 827 165.

Lotto Texas Extra övriga vinster

Lotto Texas Extra övriga vinster

Det som skiljer sig mellan Texas Lotto Extra och Lotto Texas är icke-jackpottvinsternas storlek. Lotto Extra har större vinster och en vinstkategori mer, den femte vinsten, som kräver 2 nummermatchningar, än det vanliga Texas Lotto. Om du till exempel vinner andravinsten med Extra är vinsten 10 000 $ högre än i Lotto utan Extra-funktionen. I vår amerikanska lottoguide finns mer att läsa.

Få Lotto Texas Extras senaste resultat

Få Lotto Texas Extras senaste resultat

theLotter Sverige publicerar varje dragningsresultat högre upp på den här sidan. Klicka på pilen i rullgardinsmenyn om du vill se äldre resultat! Du kan även registrera dig för resultatmeddelanden och då får du vinnarnumren direkt till din inkorg.

Mer information om Lotto Texas Extras resultat hittar du även på Texas Lottos officiella webbsida.

Lotto Texas Extras stora toppvinster

Lotto Texas Extras stora toppvinster

Lotto Texas Extra är samma lotto som Lotto Texas med undantag av Extras icke-jackpottvinster. Jackpotten är den samma i båda lotterierna och därför är Extras rekordjackpott 145 miljoner $ som delades ut i juni 2004. Den näst största vinsten på 97 miljoner $ vanns av en spelare i Dallas. Jackpottarna kan bli så här stora på grund av att det inte finns något tak för huvudvinsten.