Sajten för lottobetting online

Kan jag betta på lotto online?

Ja. Du kan spela om stora jackpottar genom att betta på internationella lotteriers utfall. Upptäck hur lätt det är att betta online!

Hur betalas vinsterna ut?

Mindre vinster betalas ut efter att resultatet har publicerats medan större vinster och jackpottar betalas ut efter en verifieringsprocess.

Är det tryggt att betta på lotto?

Att lottobetta hos oss är säkert och tryggt. Vi värnar om din integritet och skyddar dina personuppgifter och kontotransaktioner.

Lägg lottobets på lotteriers dragningsresultat

Populära dragningar

Vi erbjuder ett stort utbud av amerikanska och europeiska lotterier inkl. EuroMillions och SuperEnalotto. Här finns även lottoresultat, information och nyheter om lotterier.

Bettingtjänst

Vi tillhandahåller lottobetting och hos oss kan du betta på officiella lotteriers resultat. Alla vinsterna motsvarar i storlek de vinster som delas ut av de officiella lotto-operatörerna.

Rekordjackpottar

US Powerballs jackpott på 2,04 miljarder $ i november 2022 är världsrekord medan rivalen Mega Millions delade ut en jackpott på 1,602 miljarder $ i augusti 2023.

Powerball kuponger

Powerballjackpottvinnare och de stora vinsterna

US Powerballs tio största jackpottvinnare har vunnit toppvinster på hundratals miljoner dollar i världens största lotto.

Läs mer

Röd bil

Hur du kan välja det bästa lottot att spela på

Ska man välja lotto utifrån antal vinstnivåer, vinstodds, storlek på vinsterna och jackpotten eller vad? Läs guiden och få råd!

Läs mer

australiska flaggan

Mega Millions - guiden är fylld med lottoinfo

MegaMillions lämnar ingen oberörd. Jackpottarna är enorma och rekordet är på 1,6 miljarder $ och vanns av en spelare.

Läs mer

Lotteriodds

Vilket lotto har de bästa vinstoddsen?

Hur ser vinnaroddsen ut för lotterier med stora resp. mindre jackpottar? Ska man låta oddsen avgöra om man spelar ett visst lotto?

Läs mer