Sydafrikas Lotto: spela online om vinster | theLotter Sverige

Betta på Sydafrikas Lotto online

Hur bettar man på utfallet i Sydafrikas Lotto?

Hur bettar man på utfallet i Sydafrikas Lotto?

För att spela på Sydafrikas Lotto behöver du välja 6 nummer mellan 1 och 52 och med dem betta på Sydafrika Lottos officiella dragningsresultat. theLotter Sverige erbjuder tre spelformer: standardspel som gäller för en dragning och systemspel som spelas med flera olika nummerkombinationer. Lottonumren kan du välja manuellt, med snabbval som genererar ett slumpmässigt nummerurval eller använda dina sparade lyckonummer. Med en prenumeration och ett flerdragningspaket är du med i varje konsekutiv dragning.

När är det dags för Sydafrikas Lottodragning?

När är det dags för Sydafrikas Lottodragning?

Det sydafrikanska Lottot har dragning två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar kl. 20.57 lokal tid (samma tid här i Sverige). theLotter Sverige publicerar resultatet efter att den officiella dragningen har ägt rum så att du kan börja kontrollera om du har vunnit. Du kan även registrera dig för gratis resultataviseringar och då får du det senaste resultatet direkt till ditt mail. theLotter Sverige håller också koll på dina spel och skickar dig ett gratulationsmail om du vinner.

Hur kan man vinna på Sydafrikas Lotto?

Hur kan man vinna på Sydafrikas Lotto?

Om du lyckas matcha de 6 huvudnumren som dyker upp i dragningen vinner du jackpotten. Om inte, kan du fortfarande vara en vinnare eftersom det finns vinstkategorier för delvisa nummerkombinationer. Med hjälp av bonusnumret som dras i varje dragning har du ytterligare chans att vinna. Andra, fjärde, sjätte och åttonde vinstkategorin ger högre vinst än om du hade vunnit med enbart samma antal huvudnummer. Till exempel ger 4+1 en större vinst än om du bara hade matchat 4 huvudnummer. Läs gärna mer om SA lotto och andra lotterier från Sydafrika i vår guide!