Betta på Sydafrikas Lotto online

Hur spelar man Sydafrikas Lotto online?

Hur man bettar på sydafrikanska lottots utfall

Bestäm dig för vilka 6 nummer i intervallet 1-52 du vill spela Sydafrikas Lotto med och fyll i dem på lottoraden! Du kan välja dina lottonummer manuellt, med snabbval som genererar ett slumpmässigt urval eller använd dina sparade lyckonummer. Om dina nummer matchar de nummer som dras fram i dragningen har du vunnit.

Du kan spela det här sydafrikanska lotteriet som engångsspel eller prenumerera så du inte missar dragningar. Du kan även höja vinstchansen med ett bolagsspel. Sydafrika Lotto dragningarna äger rum onsdagar och lördagar.

Hur vinner man på Sydafrikas Lotto?

Hur man vinner på Sydafrikas Lotto

Om du lyckas matcha de 6 huvudnummer, som dyker upp i dragningen vinner du jackpotten! Om inte, kan du fortfarande vara en vinnare i Sydafrikas Lotto eftersom det finns sekundära priskategorier för nummer som matchar delvis. Med hjälp av bonusbollen som dras i varje dragning har du ytterligare chanser att vinna ett pris.

Kolla in de senaste Sydafrika Lotto resultaten för att ta reda på om du har vunnit ett pris!

Vad händer om jag vinner på Sydafrikas Lotto?

Vad händer om jag vinner på Sydafrikas Lotto?

Direkt efter dragningen kommer du att få ett vinstmejl eller ett sms där vi gratulerar dig till ditt pris. Ett mindre pris kommer du att få insatt på ditt spelkonto, medan en storvinst sätts in på ditt bankkonto. Här kan du läsa mer om hur vår lottobettingtjänst fungerar.