Sydafrikas Lotto: spela online SA Lotto - theLotter Sverige

Betta på Sydafrikas Lotto online

Hur spelar man Sydafrikas Lotto?

Hur spelar man Sydafrikas Lotto?

För att spela på Sydafrikas Lotto behöver du välja 6 nummer mellan 1 och 52 för att med dem betta på det officiella dragningsresultatet. theLotter Sverige erbjuder två spelformer: engångsspel som gäller för en dragning och systemspel med olika nummerkombinationer. Lottonumren kan du bestämma själv, använda snabbvalet som genererar ett slumpmässigt nummerurval eller använda dina sparade lyckonummer. Genom att lägga till en prenumeration eller ett flerdragningspaket är du med i varje dragning.

När är det dags för Sydafrikas Lottodragning?

När är det dags för Sydafrikas Lottodragning?

Sydafrikas Lotto har dragning på onsdagar och lördagar klockan 20.57 lokal tid (samma tid här i Sverige). theLotter Sverige publicerar Sydafrikanska lottoresultatet här på webbplatsen efter att den officiella dragningen har ägt rum. Du kan även registrera dig för gratis resultataviseringar och då får du det senaste resultatet till ditt mail. theLotter Sverige håller också koll på dina spel och kontaktar dig via mail om du vinner.

Hur kan man vinna på SA Lotto?

Hur kan man vinna på SA Lotto?

Om du gissar rätt på de sex huvudnumren vinner du jackpotten. Om inte, har du fortfarande chans till vinst om du har några nummer rätt. Andra, fjärde, sjätte och åttonde vinstkategorin kräver även rätt bonusnummer och det ger dig högre vinst än om du har samma antal huvudnummer. Till exempel ger 4+1 en större vinst än bara 4 rätta huvudnummer. Mer om SA Lotto och andra lotterier från Sydafrika hittar du i vår guide.