Spela om Melate Retros lottovinster - theLotter Sverige

Betta på Mexicos Melate Retro online

Hur spelar man på Melate Retro online?

Hur spelar man på Melate Retro online?

Spela på Melate Retro genom att välja 6 nummer mellan 1 och 39 och betta med dem på det officiella resultatet! Du kan använda dina sparade turnummer, välja numren manuellt eller låta datorn slumpa fram dem med snabbvalsknappen. Vill du öka på vinstchanserna kan du välja systemspel med flera nummerkombinationer. theLotter Sverige erbjuder även prenumeration och flerdragningspaket. Melate Retro har dragning på tisdagar och lördagar klockan 21.15 och då är det onsdag och söndag klockan 4.15 i Sverige.

Hur vinner man på Melate Retro online?

Hur vinner man på Melate Retro online?

Matcha samtliga 6 nummer som dras i den officiella mexikanska Melate Retrodragningen och jackpotten blir din! Melate Retros jackpott startar på garanterade 5 miljoner MXN och fortsätter att växa tills den vinns. Ett bonusnummer finns också med i spelet och ger dig chansen att vinna i tre av Melate Retros sex övriga vinstnivåer.

Se Melate Retros resultat och kontrollera om du gissade på rätt nummer!

Finns det andra mexikanska lotterier jag kan betta på?

Finns det andra mexikanska lotterier jag kan betta på?

theLotter Sverige ebjuder tre populära lotterier från Mexiko som du kan betta på. De två andra är Melate som har ett 6/56 spelformat och spelas på onsdagar och söndagar. Melates utdelade rekordjackpott är på 639 miljoner MXN (ca 273 miljoner kr). Det andra är Chispazo som har ett litet nummerurval och med en jackpottchans på 1 av 98 280. Jackpottens storlek bestäms utifrån försäljningen, men brukar vara runt 60 000-200 000 MXN (ca 25 000-ca 83 000 kr). Chispazo är ett dagligt lotto så det går att vinna varje dag i veckan.