Fina jackpottar i Mexikos Melate Retro | theLotter Sverige

Betta på Mexicos Melate Retro Lotto online

Hur bettar man på Melate Retros utfall online?

Hur bettar man på Melate Retros utfall online?

Spela på Melate Retro genom att välja 6 nummer från gissningsurvalet 1-39! Du kan använda dina sparade turnummer, välja numren manuellt eller låta datorn välja dem slumpmässigt genom att klicka på snabbvalsknappen. Vill du öka på vinstchanserna kan du spela systemspel som ger olika kombinationer med numren du väljer. theLotter Sverige erbjuder även prenumeration och flerdragningspaket. Melate Retro har dragning på tisdagar och lördagar kl. 21.15 och då är det onsdag och söndag klockan 4.15 på natten i Sverige.

Hur vinner man på Mexikos Melate Retro?

Hur vinner man på Mexikos Melate Retro?

Matcha samtliga 6 nummer som dras i den officiella mexikanska Melate Retrodragningen och jackpottpriset blir ditt. Melate Retros jackpott startar på garanterade 5 miljoner MXN och fortsätter att växa tills den vinns. Ett bonusnummer dras också i varje dragning och ger dig chansen att vinna i tre av lotteriets sex sekundära prisdivisioner. Med så få nummer som ett huvudnummer och bonusnumret vinner du ett pris.

Se Melate Retros resultat och kontrollera ifall dina nummer matchade!

Finns det andra mexikanska lotterier jag kan betta på?

Finns det andra mexikanska lotterier jag kan betta på?

theLotter Sverige ebjuder tre populära lotterier från Mexiko som du kan betta på. De två andra lotterierna är Melate som har ett 6/56 spelformat och spelas på onsdagar och söndagar. Melates utdelade rekordjackpott var på 639 miljoner MXN (ca 273 miljoner kr). Det andra är Chispazo som är ett populärt lotteri då nummerurvalet är litet och chanserna att vinna jackpotten är på 1:98 280. Jackpottens storlek bestäms utifrån försäljningen, men brukar vara runt 60 000-200 000 MXN (ca 25 000-ca 83 000 kr). Chispazo är ett dagligt lotteri så det går att vinna priser varje dag i veckan.