Betta på Mexicos Melate Lotto online

Information om hur du spelar Mexicos Melate Lotto online

Visa
Hur man spelar Mexicos Melate online

Hur man bettar på Melates utfall

För att delta i det mexikanska Melate-lotteriet ska du välja 6 huvudnummer mellan 1 och 56. Om du behöver hjälp med ditt nummerval, kan du använda snabbvalsgeneratorn, men det går lika bra att välja numren manuellt eller att använda de turnummer som du tidigare har sparat för detta lotteri.

Mexikanska Melate har dragning varje onsdag och söndag. Läs mer om lotteridragningarna här!

Hur man vinner på Mexicos Melate

Hur man vinner på Mexicos Melate

Matchar du alla sex numren som kommer upp i dragningen i det mexikanska Melatelotteriet vinner du jackpotten! I varje dragning dras även en bonusboll som ger dig ytterligare en chans att vinna i någon av lotteriets åtta priskategorier. Jackpotten fortsätter att växa tills någon träffar rätt på alla sex nummer. Melates rekordjackpott vanns i augusti 2013 och stod på fantastiska 693 miljoner MXN, som motsvarar ungefär 37 miljoner $.

Se resultaten för Melate och ta reda på om du har vunnit ett Melate-pris!

How to Save on Mexico Melate Online

Hur man sparar på Melates lottorader

Få fina rabatter när du köper ett mexikanskt Melate flerdragningspaket på theLotter Sverige! Spara upp till 20% och du kan välja mellan 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar. I ett spelpaket, som innehåller både en individuell rad och bolagsspel, finns en inbyggd rabatt som gör paketet till ett förmånligt val.