Mexikanska Melate-lottovinster på nätet | theLotter Sverige

Betta på Mexicos Melate Lotto online

Hur bettar man på Melates resultat online?

Hur bettar man på Melates resultat online?

För att betta på mexikanska Melate ska du välja 6 huvudnummer mellan 1 och 56. Om du behöver hjälp med ditt nummerval kan du använda snabbvalsgeneratorn som slumpar fram numren men det går lika bra att välja numren manuellt eller att använda de turnummer som du tidigare sparat på ditt spelkonto. Vill du höja vinstchanserna? Då kan ett systemspel med fler nummerkombinationer vara ett alternativ. Du kan även köpa till ett flerdragningspaket eller en prenumeration och vara med i varje dragning.

När har Mexikos Melate Lotto dragning?

När har Mexikos Melate dragning?

Melate har dragning på onsdagar, fredagar och söndagar kl. 21.15 mexikansk lokal tid. När dragningen börjar i Mexiko är det torsdag, lördag och måndag kl. 4.15 i Sverige. När de sex numren har dragits är det dags för bonusnumret. Det numret dras från samma lottotrumma som de första sex numren och du behöver matcha det för att kamma hem vinsten från någon av de fyra vinstgrupperna. Efter dragningen kan du se Melates vinnarnummer här på webbplatsen. Du kan även få resultatet gratis efter varje dragning om du fyller i dina kontaktuppgifter på spelkontot.

Hur vinner man på Mexicos Melate?

Hur vinner man på Mexicos Melate?

Det finns nio vinstkategorier i detta mexikanska lotto. Matchar du alla sex numren vinner du jackpotten som är på minst 30 miljoner MXN (ca 12 miljoner kr). Jackpotten har inget tak utan fortsätter att växa tills någon vinner den. Tack vare överrullningarna kunde jackpotten växa till rekordstora 639,5 miljoner MXN (ca 273 miljoner kr) år 2013. För att vinna från de åtta övriga vinstnivåerna behöver du partiella nummermatchningar. För att vinna 2:a, 4:e, 6:e och 8:e vinsten behöver du även matcha bonusnumret tillsammans med några huvudnummer.