Betta på Filippinernas Super Lotto 6/49 online

Hur bettar man på Super Lotto 6/49:s utfall

Hur bettar man på Super Lotto 6/49:s utfall?

Det finns ingen anledning att resa till Manila för att spela filippinska lotterier! Du kan spela Super Lotto online genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat. Välj 6 nummer mellan 1-49 och med nummermatchningar kan du vinna priser.

Spela med dina favoritnummer, men om du inte är säker på vilka nummer du ska välja, använd Snabbvalsfunktionen och få slumpmässigt valda nummer! Du har gott om sätt att delta i de kommande dragningarna av detta populära filippinska lotterispel. Du kan välja att spela standardspel som gäller för en dragning eller köpa en prenumeration alternativt ett flerdragningspaket.

Super Lotto 6/49 har dragning tre gånger i veckan, på tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 21:00 lokal Manila-tid.

Hur vinner man på Super Lotto

Hur vinner man på Super Lotto?

Om du matchar de sex (6) numren som dyker upp i Super Lotto 6/49-dragningen, vinner du jackpotten! Om dina nummer bildar en partiell matchning kan du vinna ett pris ur lotteriets tre vinstkategorier. Lotteriet erbjuder en startjackpott på 15 840 000 ₱ (ungefär 2,7 miljoner kr.) och det finns inget tak för hur högt priset kan bli. I en dragning i december 2020 tog en solovinnare hem ett fantastiskt jackpottpris på 265 353 489 ₱ (cirka 46 miljoner kr.).

Super Lotto-spelet introducerades i juli 2000 och spelades ursprungligen bara en gång i veckan, varje söndag. Eftersom spelet blev allt populärare tillkom ytterligare två veckodragningar.

Kontrollera senaste Super Lotto 6/49 dragningsresultatet och se om du har vunnit!