Spela Filippinernas Super Lotto online - theLotter Sverige

Betta på Filippinernas Super Lotto 6/49 online

Hur spelar man Filippinernas Super Lotto?

Hur spelar man Filippinernas Super Lotto?

Det finns ingen anledning att resa till Manila för att spela på lotterier då du kan spela på Filippinernas Super Lotto online från Sverige. Välj 6 nummer mellan 1 och 49 och betta på att dina nummer dyker upp i det officiella lottots dragning! Spela med dina favoritnummer, använd Snabbvalsfunktionen och slumpa fram numren eller fyll i numren med datormusen! Du kan välja mellan två spelformer: engångsspel och systemspel. Det finns även prenumeration och flerdragningspaket om du vill vara med i varje dragning.

När är det dragning i Super Lotto?

När är det dragning i Super Lotto?

Super Lotto har dragning på tisdagar, torsdagar och söndagar klockan 21.00 lokal Manila-tid. Dessa tider motsvarar samma dagar i Sverige, men klockan 15.00 i stället.

När den officiella dragningen är slutförd publicerar theLotter Sverige det senaste filippinska Super Lottoresultatet här på webbplatsen. Du kan även anmäla dig för kostnadsfria aviseringar och få vinnarnumren till din inkorg.

Hur vinner man på Filippinernas Super Lotto online?

Hur vinner man på Filippinernas Super Lotto online?

Om du matchar de sex numren som dyker upp i Super Lottodragningen, vinner du jackpotten. Startjackpotten är på 15,8 miljoner ₱ (ungefär 2,7 miljoner kr) och det finns inget tak för hur stor vinsten kan bli. I en januaridragning 2024 tog en solovinnare hem en jackpott på 640 654 817 ₱ (cirka 120 miljoner kr). Om dina nummer bildar en partiell matchning kan du vinna en fast vinst ur de tre övriga vinstnivåerna.

Har theLotter Sverige fler filippinska lotterier?

Har theLotter Sverige fler filippinska lotterier?

Filippinerna har mycket att erbjuda vad gäller lotterier och några av dem finns på theLotter Sverige. Att spela Ultra Lotto är populärt på grund av dess jackpottar. Vad sägs om ett rekord på 1,18 miljarder ₱ (ca 205 miljoner kr)? Att spela Grand Lotto är också omtyckt då det har delat ut en jackpott på 741 miljoner ₱. Filipinernas Lotto har en mindre rekordjackpott på 111,9 miljoner ₱ (ca 19 miljoner kr). Mega Lotto har delat ut som mest 225 miljoner ₱ (ca 42 miljoner kr).