Spela filippinska Super Lotto online | theLotter Sverige

Betta på Filippinernas Super Lotto 6/49 online

Hur bettar man på utfallet i Filippinernas Super Lotto 6/49?

Hur bettar man på utfallet i Filippinernas Super Lotto 6/49?

Det finns ingen anledning att resa till Manila för att spela på lotterier då du kan spela på Filippinernas Super Lotto online från Sverige. Välj 6 nummer mellan 1-49 och betta på att dina nummer dyker upp i det officiella lottots dragning! Spela med dina favoritnummer, använd Snabbvalsfunktionen och slumpa fram numren eller fyll i numren med datormusen! Du har gott om sätt att delta i de kommande dragningarna av detta populära filippinska lottospel. Välj mellan engångsspel, systemspel, prenumeration och flerdragningspaket!

När är det dragning i Super Lotto?

När är det dragning i Super Lotto?

Filippinernas Super Lotto 6/49 har dragning tre gånger i veckan, på tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 21.00 lokal Manila-tid. Dessa tider motsvarar samma dagar i Sverige, men klockan 15.00 i stället.

theLotter Sverige publicerar det senaste Super Lotto 6/49 dragningsresultatet här på webbplatsen när den offentliga dragningen är slutförd. Du kan även anmäla dig för kostnadsfria aviseringar och få de senaste vinnarnumren skickade till dig så att du kan börja rätta dina rader.

Hur vinner man på Filippinernas Super Lotto?

Hur vinner man på Filippinernas Super Lotto?

Om du matchar de sex (6) numren som dyker upp i Super Lotto 6/49-dragningen, vinner du jackpotten. Om dina nummer bildar en partiell matchning kan du vinna en fast vinst ur lottots tre övriga vinstkategorier. Startjackpotten är på 15,8 miljoner ₱ (ungefär 2,7 miljoner kr.) och det finns inget tak för hur stor vinsten kan bli. I en dragning i december 2020 tog en solovinnare hem en fantastiskt jackpott på 265 353 489 ₱ (cirka 46 miljoner kr.) efter att vinsten hade rullat över under en längre tid.

Har theLotter Sverige fler filippinska lotterier?

Har theLotter Sverige fler filippinska lotterier?

Filippinerna har mycket att erbjuda vad gäller lotterier och några av dem hittar du här hos oss på theLotter Sverige. Ultra Lotto har fantastiska jackpottar. Vad sägs om ett rekord på 1,18 miljarder ₱ (ca 205 miljoner kr)? Även Grand Lotto saknar jackpott-tak och har därför kunnat dela ut en jackpott på 741 miljoner ₱. Filipinernas Lotto har en mindre rekordjackpott på 111,9 miljoner ₱ (ca 19 miljoner kr). Mega Lotto har en startjackpott som motsvarar ca 1,5 miljoner kr och har delat ut som mest 166,5 miljoner ₱ (ca 28 miljoner kr).