Betta på Filippinernas Grand Lotto 6/55 online

Hur bettar man på Grand Lotto 6/55:s utfall

Hur bettar man på Grand Lotto 6/55:s utfall?

Filippinernas Grand Lotto lever upp till sitt namn. Detta spännande filippinska lotteri är känt för att dela ut några av regionens största jackpottpriser och nu kan även spelare i Sverige spela om topp-priserna.

För att vara med och spela om Grand Lotto 6/55-priserna ska du välja sex nummer från ett gissningsintervall på 1-55. Numren kan du välja manuellt eller använda dina sparade turnummer. Om du inte kan bestämma dig, använd gärna alternativet Snabbval för att få en uppsättning slumpmässigt genererade nummer.

Du kan spela Grand Lotto hos theLotter Sverige genom att betta på det officiella lotteriets dragningsresultat. För mer information om lottobetting hittar du i hur lottobetting fungerar.

Grand Lotto 6/55 har dragning varje måndag, onsdag och lördag kl 21:00 lokal Manilatid.

Hur vinner man på Grand Lotto

Hur vinner man på Grand Lotto?

Grand Lotto 6/55 erbjuder spelare en chans att vinna från fyra priskategorier. För att vinna lotteriets jackpott ska alla de sex valda numren från gissningsintervallet 1-55 matcha dragningens utfall. Filippinernas Grand Lottojackpotten börjar på 29 700 000 ₱ (cirka 5 miljoner kr.) och priset växer tills någon vinner det, vilket betyder att topp-priset kan bli ganska stort! Lotteriets nuvarande jackpottrekord är på 741 176 323 ₱ (cirka 129 miljoner kr.), som vann i november 2010 av en enda spelare.

Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att kamma hem ett av spelets tre sekundära priser genom att matcha 5, 4 eller 3 av de dragna numren.

Kontrollera Grand Lotto 6/55 resultatet efter varje dragning!

Hur ditt Grand Lotto 6/55-pris betalas ut av theLotter Sverige

Hur ditt Grand Lotto 6/55-pris betalas ut av theLotter Sverige

Om du har vunnit ett pris kommer du att meddelas av theLotter Sverige via e-post och SMS. Mindre priser betalas in på ditt spelkonto och stora priser som en jackpott betalas ut med hjälp av vinstförsäkringar som theLotter Sverige har tecknat. Alla priser du vinner betalas ut utan provision, så när du vinner är hela priset ditt. Läs mer om hur priser betalas ut på om oss-sidan!