Filippinernas Grand Lotto: spela online | theLotter Sverige

Betta på Filippinernas Grand Lotto 6/55 online

Hur bettar man på utfallet i Filippinernas Grand Lotto 6/55?

Hur bettar man på utfallet i Filippinernas Grand Lotto 6/55?

För att vara med och betta om Filippinernas Grand Lotto 6/55-vinsterna ska du välja sex nummer mellan 1 och 55. Numren kan du välja manuellt eller använda dina sparade turnummer. Om du inte kan bestämma dig kan du få en uppsättning slumpmässigt genererade nummer med Snabbvalsfunktionen. Med systemspel kan du öka på vinstchanserna eftersom du kan spela med fler nummerkombinationer. För att slippa förnya dina lottobets inför varje dragning kan du köpa ett flerdragningspaket eller en prenumeration.

När har Grand Lotto dragning?

När har Grand Lotto dragning?

Du har tre chanser i veckan att vinna Grand Lottos jackpott och sekundära vinster eftersom lottot har tre dragningar i veckan. De spännande dragningarna äger rum varje måndag, onsdag och lördag kl. 21.00 lokal Manilatid och då är klockan tre på eftermidagen i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige Grand Lottoresultatet här på webbplatsen så att du kan se om du har matchande nummer. Du kan även få vinnarnumren kostnadsfritt till ditt mail genom att anmäla dig för resultataviseringar på ditt spelkonto.

Vad för slags vinster har Grand Lotto?

Vad för slags vinster har Grand Lotto?

Grand Lotto 6/55 erbjuder spelare chans att vinna från fyra vinstgrupper. För att vinna jackpotten ska alla de sex valda numren mellan 1 och 55 matcha dragningens utfall. Grand Lottojackpotten börjar på 29 700 000 ₱ (cirka 5 miljoner kr.) och den växer tills någon vinner den. Jackpottrekordet är på 741 176 323 ₱ (ca 129 miljoner kr.) och vanns i november 2010. Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att kamma hem ett av spelets tre andra vinster genom att matcha 5, 4 eller 3 av de dragna numren.

Vad händer efter att man har vunnit?

Vad händer efter att man har vunnit?

Filippinernas Grand Lotto lever upp till sitt namn. Detta spännande filippinska lotto är känt för att dela ut några av regionens största jackpottar och nu kan även du i Sverige spela om toppvinsterna genom lottobetting. Om du vinner kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige. Mindre vinster sätter vi in på ditt spelkonto och stora vinster som en jackpott betalar vi ut med hjälp av vinstförsäkringar som theLotter Sverige vi har tecknat. Alla vinster är kommissionsfria. Läs mer om hur vinster betalas ut!