Betta på Filippinernas Grand Lotto 6/55 online

Hur bettar man på utfallet i Filippinernas Grand Lotto 6/55?

Hur bettar man på utfallet i Filippinernas Grand Lotto 6/55?

För att vara med och spela om Filippinernas Grand Lotto 6/55-priserna ska du välja sex nummer mellan 1 och 55. Numren kan du välja manuellt eller använda dina sparade turnummer. Om du inte kan bestämma dig kan du få en uppsättning slumpmässigt genererade nummer med Snabbvalsfunktionen. Med systemspel kan du öka på vinstchanserna eftersom du kan spela med fler nummerkombinationer. För att slippa förnya dina lottobets inför varje dragning kan du köpa ett flerdragningspaket eller en prenumeration.

När har Grand Lotto dragning?

När har Grand Lotto dragning?

Du har tre chanser i veckan att vinna Grand Lottos jackpott och sekundära priser eftersom lotteriet har tre dragningar i veckan. De spännande dragningarna äger rum varje måndag, onsdag och lördag kl. 21.00 lokal Manilatid och då är klockan tre på eftermidagen i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige Grand Lottoresultatet här på webbplatsen så att du kan börja se om du har matchande nummer. Du kan även få vinnarnumren kostnadsfritt till ditt mail eller mobil genom att anmäla dig för resultataviseringar på ditt spelkonto.

Vad för slags priser har Grand Lotto?

Vad för slags priser har Grand Lotto?

Grand Lotto 6/55 erbjuder spelare chans att vinna från fyra prisgrupper. För att vinna lotteriets jackpott ska alla de sex valda numren mellan 1 och 55 matcha dragningens utfall. Grand Lottojackpotten börjar på 29 700 000 ₱ (cirka 5 miljoner kr.) och priset växer tills någon vinner det. Lotteriets jackpottrekord är på 741 176 323 ₱ (ca 129 miljoner kr.) och vanns i november 2010. Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att kamma hem ett av spelets tre andra priser genom att matcha 5, 4 eller 3 av de dragna numren.

Vad händer efter att man har vunnit ett pris?

Vad händer efter att man har vunnit ett pris?

Filippinernas Grand Lotto lever upp till sitt namn. Detta spännande filippinska lotteri är känt för att dela ut några av regionens största jackpottpriser och nu kan även du i Sverige spela om topp-priserna via lotteribetting. Om du vinner ett pris kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige. Mindre priser sätter vi in på ditt spelkonto och stora priser som en jackpott betalar vi ut med hjälp av vinstförsäkringar som theLotter Sverige vi har tecknat. Alla vinster är kommissionsfria. Läs mer om hur priser betalas ut!