Betta på Filippinernas Grand Lotto online

Hur spelar man Filippinernas Grand Lotto?

Hur spelar man Filippinernas Grand Lotto?

För att vara med och spela Filippinernas Grand Lotto ska du välja sex nummer mellan 1 och 55 och sedan betta med dem på det officiella resultatet. Numren kan du välja manuellt eller använda dina sparade turnummer. Om du inte kan bestämma dig kan du få en uppsättning slumpmässigt genererade nummer med Snabbvalsfunktionen. Ett systemspel ökar dina vinstchanser medan med ett flerdragningspaket och en prenumeration slipper du förnya dina lottobets inför varje dragning.

När har Grand Lotto dragning?

När har Grand Lotto dragning?

De spännande Grand Lottodragningarna äger rum varje måndag, onsdag och lördag klockan 21.00 lokal Manilatid och då är klockan tre på eftermiddagen i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige Filippinernas Grand Lottoresultatet här på webbplatsen så att du kan se om du har matchande nummer. Du kan även få vinnarnumren kostnadsfritt till ditt mail genom att anmäla dig för resultataviseringar på ditt spelkonto.

Vad för slags vinster har filippinska Grand Lotto?

Vad för slags vinster har filippinska Grand Lotto?

Grand Lotto 6/55 har fyra vinstgrupper. För att vinna jackpotten ska alla de sex valda numren mellan 1 och 55 matcha dragningens utfall. Grand Lottojackpotten börjar på 29 700 000 ₱ (cirka 5 miljoner kr.) och den växer tills någon vinner den. Jackpottrekordet är på 741 176 323 ₱ (ca 129 miljoner kr.) och vanns i november 2010. Om du inte vinner jackpotten har du fortfarande chans att kamma hem ett av spelets tre övriga vinster genom att matcha fem, fyra eller tre av de dragna numren.

Vad händer efter att man har vunnit?

Vad händer efter att man har vunnit?

Filippinernas Grand Lotto lever upp till sitt namn. Detta spännande filippinska lotto är känt för att dela ut några av regionens största jackpottar och nu kan även du i Sverige spela om toppvinsterna genom att lottobetta. Mindre vinster hamnar på ditt spelkonto och stora vinster som en jackpott betalas ut med hjälp av vinstförsäkringar som theLotter Sverige har tecknat. Alla vinster är kommissionsfria. Läs mer om hur vinster betalas ut!