Betta på Filippinernas Ultra Lotto 6/58 online

Hur bettar man på resultatet i Filippinernas Ultra Lotto?

Hur bettar man på resultatet i Filippinernas Ultra Lotto?

Spela Filippinernas Ultra Lotto 6/58 online genom att betta på det officiella dragningsresultatet! För att spela om priserna är det bara att välja sex nummer från intervallet 1-58. Du kan välja dina nummer manuellt, använda dig av dina sparade turnummer eller klicka på Snabbvalet och få en uppsättning slumpmässiga nummer. Du kan spela med standardspel som gäller för en dragning eller systemspel med olika nummerkombinationer. Med prenumeration och flerdragningspaket missar du inga dragningar.

När är det dragning i Ultra Lotto?

När är det dragning i Ultra Lotto?

Filippinernas Ultra Lotto har tre dragningar i veckan vilket betyder att du har tre tillfällen i veckan att kamma hem ett pris. Dragningarna äger rum på tisdagar, fredagar och söndagar kl. 21.00 lokal Manilatid. Tidsskillnaden gör att klockan är då tre på eftermiddagen i Sverige. När den officiella dragningen är över hittar du det senaste utfallet i Ultra Lotto här. Du kan även gå in på ditt spelkonto och anmäla dig för kostnadsfria resultataviseringar och få numren skickade direkt till ditt mail eller mobil.

Hur vinner man på Filippinernas Ultra Lotto 6/58

Hur vinner man på Filippinernas Ultra Lotto 6/58?

Filippinernas Ultra Lotto 6/58 ger spelare chans att vinna från 4 vinstdivisioner däribland en jackpott som börjar på 49 500 000 ₱ (cirka 8,6 miljoner kr.) Jackpotten har ingen gräns utan växer tills någon vinner den. Det finns även tre mindre prisnivåer med fastställda vinstsummor. För att vinna jackpotten i filippinska Ultra Lotto 6/58 måste du matcha alla sex numren som dyker upp i dragningen. Lotteriets rekordjackpott nådde 1,18 miljarder ₱ (cirka 205 miljoner kr.) i oktober 2018. Priset är också Filippinernas högsta utdelade jackpott.

Vad händer när jag vinner på Filippinernas Ultra Lotto?

Vad händer när jag vinner på Filippinernas Ultra Lotto?

När du vinner ett pris i Filippinernas Ultra Lotto 6/58 kommer theLotter Sverige att skicka ett automatiskt e-postmeddelande eller SMS med alla detaljer om din vinst. Information om priset kommer även att finnas på ditt spelkonto. Alla priser är provisionfria, men avdrag görs på en del vinster så att du hamnar i samma ekonomiska ställning som vinnarna i det officiella lotteriet hamnar i när de vinner i motsvarande nivå. Lotterispelen är vinstförsäkrade så det är säkert att dina priser betalas ut. Läs gärna mer om hur vinstutbetalningar går till!