Betta på Filippinernas Ultra Lotto online

Hur spelar man på Filippinernas Ultra Lotto?

Hur spelar man på Filippinernas Ultra Lotto?

Spela Filippinernas Ultra Lotto 6/58 online genom att betta på det officiella utfallet! För att spela om vinsterna är det bara att välja sex nummer mellan 1 och 58. Du kan välja dina nummer manuellt eller klicka på Snabbvalet och få en uppsättning slumpmässiga nummer. Välj mellan engångsspel och systemspel för att variera ditt spelande! Med prenumeration och flerdragningspaket missar du inga dragningar.

När är det dragning i Ultra Lotto?

När är det dragning i Ultra Lotto?

Filippinernas Ultra Lotto har tre dragningar i veckan vilket betyder att du har tre tillfällen i veckan att kamma hem en vinst. Dragningsdagarna är tisdag, fredag och söndag klockan 21.00 lokal Manilatid. Tidsskillnaden gör att klockan är då tre på eftermiddagen i Sverige. När den officiella dragningen är över hittar du Filippinernas Ultra Lottoresultatet här. Du kan även gå in på ditt spelkonto och anmäla dig för kostnadsfria resultataviseringar och få numren direkt till din inkorg.

Hur vinner man på Filippinernas Ultra Lotto?

Hur vinner man på Filippinernas Ultra Lotto?

Filippinernas Ultra Lotto ger spelare chans att vinna från fyra vinstnivåer inklusive en jackpott som börjar på 49 500 000 ₱ (cirka 8,6 miljoner kr.) och växer tills någon vinner den. De tre övriga vinstgrupperna har fasta vinstsummor. För att vinna jackpotten i filippinska Ultra Lotto 6/58 måste du matcha alla sex numren som dyker upp i dragningen. Ultras rekordjackpott nådde 1,18 miljarder ₱ (cirka 205 miljoner kr) i oktober 2018. Den vinsten är Filippinernas högsta utdelade jackpott.

Vad händer när jag vinner på filippinska Ultra Lotto?

Vad händer när jag vinner på filippinska Ultra Lotto?

När du vinner på Filippinernas Ultra Lotto skickar theLotter Sverige ett e-postmeddelande med alla detaljer om din vinst. Information om vinsten kommer även att finnas på ditt spelkonto. Alla vinster är provisionfria, men avdrag görs på en del vinster så att du hamnar i samma ekonomiska ställning som vinnarna i det officiella lottot hamnar i när de vinner i motsvarande nivå. Läs gärna mer om hur vinstutbetalningarna går till!