Ultra Lotto från Filippinerna på nätet | theLotter Sverige

Betta på Filippinernas Ultra Lotto 6/58 online

Hur bettar man på resultatet i Filippinernas Ultra Lotto?

Hur bettar man på resultatet i Filippinernas Ultra Lotto?

Spela Filippinernas Ultra Lotto 6/58 online genom att betta på det officiella utfallet! För att spela om vinsterna är det bara att välja sex nummer från mellan 1 och 58. Du kan välja dina nummer manuellt, använda dig av dina sparade nummer eller klicka på Snabbvalet och få en uppsättning slumpmässiga nummer. Du kan spela med engångsspel som gäller för en dragning eller systemspel med olika nummerkombinationer. Med prenumeration och flerdragningspaket missar du inga dragningar.

När är det dragning i Ultra Lotto?

När är det dragning i Ultra Lotto?

Filippinernas Ultra Lotto har tre dragningar i veckan vilket betyder att du har tre tillfällen i veckan att kamma hem en vinst. Dragningsdagarna är tisdag, fredag och söndag kl. 21.00 lokal Manilatid. Tidsskillnaden gör att klockan är då tre på eftermiddagen i Sverige. När den officiella dragningen är över hittar du det senaste utfallet i Ultra Lotto här. Du kan även gå in på ditt spelkonto och anmäla dig för kostnadsfria resultataviseringar och få numren skickade direkt till dig.

Hur vinner man på Filippinernas Ultra Lotto 6/58

Hur vinner man på Filippinernas Ultra Lotto 6/58?

Filippinernas Ultra Lotto 6/58 ger spelare chans att vinna från 4 vinstdivisioner däribland en jackpott som börjar på 49 500 000 ₱ (cirka 8,6 miljoner kr.) Jackpotten har ingen gräns utan växer tills någon vinner den. Det finns även tre mindre vinstnivåer med fastställda vinstsummor. För att vinna jackpotten i filippinska Ultra Lotto 6/58 måste du matcha alla sex numren som dyker upp i dragningen. Ultras rekordjackpott nådde 1,18 miljarder ₱ (cirka 205 miljoner kr.) i oktober 2018. Den vinsten är Filippinernas högsta utdelade jackpott.

Vad händer när jag vinner på Filippinernas Ultra Lotto?

Vad händer när jag vinner på Filippinernas Ultra Lotto?

När du vinner på Filippinernas Ultra Lotto 6/58 kommer theLotter Sverige att skicka ett automatiskt e-postmeddelande med alla detaljer om din vinst. Information om vinsten kommer även att finnas på ditt spelkonto. Alla vinster är provisionfria, men avdrag görs på en del vinster så att du hamnar i samma ekonomiska ställning som vinnarna i det officiella lottot hamnar i när de vinner i motsvarande nivå. Lottospelen är vinstförsäkrade så det är säkert att dina vinster betalas ut. Läs gärna mer om hur vinstutbetalningar går till!