Betta på Filippinernas Lotto online

Hur spelar man Filippinernas Lotto?

Hur spelar man Filippinernas Lotto?

Spela Filippinernas Lotto genom att betta på slutresultatet. Fyll i dina lottorader med 6 nummer mellan 1 och 42! Om du inte är säker på vilka nummer du ska välja, använd vår snabbvalsfunktion och låt numren bli framslumpade. Du kan köpa deltaganden för en dragning, spela systemspel och för att inte missa dragningar kan du köpa ett flerdragningspaket eller en prenumeration.

Lottodragning äger rum på tisdagar, torsdagar och lördagar klockan 21.00 lokal Manilatid (13.00 Sverigetid).

Hur vinner man på Filippinernas Lotto?

Hur vinner man på Filippinernas Lotto?

Du vinner Filippinernas Lotto 6/42-jackpotten om du matchar de sex numren som dyker upp i dragningen. Om du inte vinner jackpotten kan du fortfarande vara en lottovinnare då det finns fasta vinster för matchningar med fem, fyra och tre nummer. Lotto erbjuder en startjackpott på 5 940 000 ₱ (cirka 1 miljon kr), men eftersom det inte finns någon jackpottgräns kan den växa och bli mycket större. År 2016 delades en jackpott på 111 998 556 ₱ (ca 1,9 miljoner kr) ut.

Kolla Filippinernas Lottoresultat och se om du har vunnit!

Finns det fler filippinska lotterier på theLotter Sverige?

Finns det fler filippinska lotterier på theLotter Sverige?

Du hittar många lotterier från Filippinerna på theLotter Sveriges webbplats. Utöver vanliga Lotto finns Mega Lotto vars största utdelade jackpott var på 225 miljoner ₱. Super Lotto har haft en rekordvinst på 310,6 miljoner ₱. Tungviktarna inom filippinska lotterier är Grand Lotto med ett rekord på 741,1 miljoner ₱, medan Ultra Lotto som har en startjackpott på 49,5 miljoner ₱ kom upp i fantastiska 1,18 miljarder ₱ (ca 205 miljoner kr) innan den vanns av en spelare. Samtliga lotterier har tre veckodragningar och fyra vinstnivåer.