Colombia Baloto online: spela om vinster | theLotter Sverige

Betta på Colombias Baloto lotto online

Hur bettar jag på numren i Colombias Baloto?

Hur bettar jag på numren i Colombias Baloto?

Colombias Baloto är ett av de populäraste lotterierna i Sydamerika. Spela Baloto genom att betta på att dina fem valda nummer från gissningsintervallet 1-43 och ett tilläggsnummer från urvalet 1-16 matchar Balotos officiella dragningsresultat! Du kan välja mellan att spela standardspel eller systemspel. Du kan även lägga till en prenumeration eller ett flerdragningspaket med flera dragningar och då deltar du i flera efterföljande dragningar. Du kan slumpa fram dina nummer, välja numren manuellt eller använda dina försparade nummer.

När är Balotos dragning?

När är Balotos dragning?

Baloto Lotto har dragning två gånger i veckan. Den första dragningen är på onsdagar och den andra på lördagar och båda dragningarna börjar kl. 23.00. Dragningstiderna motsvarar torsdagar och söndagar klockan 6.00 i Sverige. Dragningens vinnarnummer kan du se på theLotter Sveriges Balotos resultatsida. Du kan även registrera dig för gratis aviseringar så att du kan kontrollera dina nummer när utfallet är offentligt. theLotter Sverige håller också koll på dina lottospel och om du vinner får du vinsten insatt kommissionsfritt på ditt konto.

Hur vinner man på Baloto?

Hur vinner man på Baloto?

Baloto har 9 vinstgrupper och för att vinna jackpotten behöver du matcha de fem huvudnumren och tilläggsnumret Súper Balota. Jackpotten börjar på 2 miljarder colombianska pesos, men fortsätter att växa tills någon matchar alla numren. Den största jackpotten som delats ut var på 117 miljarder pesos (ca 268 miljoner kr). Även med partiella nummermatchningar går det att vinna då finns åtta vinstklasser till. För att vinna en del av vinsterna behöver du även matcha tilläggsnumret. I den lägsta vinstgruppen behöver du endast få rätt på tilläggsnumret för att få en pengavinst.

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

Fler lotterier från Sydamerika

Lotterier från Sydamerika har mycket att erbjuda sina spelare. Colombias grannland Brasilien har Mega Sena-lotto vars jackpottar kan växa till hundratals miljoner kr och detta tack vare att det inte finns någon gräns för jackpotten. Mexikos Chispazo är också ett populärt lotto då spelare inte behöver vänta länge på dragning eftersom det har två dagliga dragningar. Ta gärna en titt på lottolistan där hittar du många sydamerikanska lotterier vars officiella dragningsresultat du kan betta på!