Betta på Colombias Baloto lotto online

Hur man spelar Colombiaa Baloto online

Hur man bettar på Balotos utfall

Baloto är ett av de mest populära lotterierna i Sydamerika. Spela Colombia Baloto genom att välja fem nummer från ett gissningsintervall mellan 1 och 43 och ett tilläggsnummer från ett urval mellan 1 och 16. Du kan välja mellan flera spelformer: ett engångsspel eller en Baloto-prenumeration. Med ett flerdragningspaket spelar du i ett visst antal konsekutiva dragningar. Colombias Baloto-dragningarna äger rum två gånger i veckan, på onsdagar och lördagar.

Hur  man vinner på Colombias Baloto

Hur man vinner på Colombias Baloto

Om du matchar det colombianska Baloto lotteriets alla fem huvudnummer och tilläggsnumret är Baloto jackpottpriset ditt. Om du endast matchar några av numren kan du fortfarande vinna priser i lotteriets övriga priskategorier. Se senaste Baloto resultatet, som uppdateras på sajten strax efter varje dragning!

Vad händer om jag vinner på Colombias Baloto?

Vad händer om jag vinner på Colombias Baloto?

Vi är snabba med att mejla eller sms:a och gratulera dig till ditt pris efter dragningen. Du behöver inte vänta länge på att få ut dina priser. Ett mindre pris sätts in på ditt theLotter Sverige konto. En storvinst tar lite längre tid att processa innan den syns på ditt bankkonto. Vi tar inte ut någon provision på priset.