Betta på Colombias Baloto lotto online

Hur bettar jag på numren i Colombias Baloto?

Hur bettar jag på numren i Colombias Baloto?

Colombias Baloto är ett av de populäraste lotterierna i Sydamerika. Spela Baloto genom att betta på att dina fem valda nummer från gissningsintervallet 1-43 och ett tilläggsnummer från urvalet 1-16 matchar Balotos officiella dragningsresultat! Du kan välja mellan att spela standardspel eller systemspel. Du kan även lägga till en prenumeration eller ett flerdragningspaket med flera dragningar och då deltar du i flera efterföljande dragningar. Du kan slumpa fram dina nummer, välja numren manuellt eller använda dina försparade nummer.

När är Baloto Lottos dragning?

När är Baloto Lottos dragning?

Baloto Lotto har dragning två gånger varje vecka. Den första dragningen är på onsdagar och den andra på lördagar och båda dragningarna börjar kl. 23.00. Dragningstiderna motsvarar torsdagar och söndagar klockan 6.00 i Sverige. Dragningens vinnarnummer kan du se på theLotter Sveriges Balotos resultatsida. Du kan även registrera dig för gratis aviseringar så att du kan kontrollera dina nummer när utfallet är offentligt. theLotter Sverige håller också koll på dina lottospel och om du vinner får du priset insatt kommissionsfritt på ditt konto.

Hur vinner man priser på Baloto?

Hur vinner man priser på Baloto?

Baloto har 9 vinstgrupper och för att vinna jackpotten behöver du matcha de fem huvudnumren och tilläggsnumret Súper Balota. Jackpotten börjar på 2 miljarder colombianska pesos, men fortsätter att växa tills någon matchar alla numren. Den största jackpotten som delats ut var på 117 miljarder pesos (ca 268 miljoner kr). Även med partiella nummermatchningar går det att vinna då lotteriet har 8 sekundära vinstklasser. För att vinna en del av priserna behöver du även matcha tilläggsnumret. I den lägsta vinstgruppen behöver du endast få rätt på tilläggsnumret för att få ett pris.