Betta på Australiens Saturday Lotto online

Hur spelar man Australiens Saturday Lotto?

Hur bettar man på Saturday Lottos utfall?

I Australiens Saturday Lotto väljer man 6 nummer från ett urval på 1-45. Varje lördag dras även två bonusnummer vilket ger lotteriet bland de bästa vinstoddsen i världen att vinna ett pris från något av de sex priskategorierna. Spela Saturday Lotto med dina sparade turnummer, välj numren manuellt eller använd en datorgenererad rad! Du kan spela engångsspel eller ett systemspel för att maximera dina vinster i alla sex priskategorierna och för att inte glömma en dragning kan du även göra en prenumeration.

Dragningarna i Australiens Saturday Lotto hålls varje lördag.

Hur vinner man på Australien Saturday Lotto?

Hur vinner man på Australien Saturday Lotto?

Australiska saturday Lottos jackpott startar på 5 miljoner AU$ och ett rekord på 47,9 miljoner AU$ noterades i april 2008. Matcha dina 6 nummer med dragningens nummer och du vinner en Saturday jackpott! Utöver jackpotten finns det 5 sekundära priskategorier. Du kan även välja att spela Saturday Lotto som systemspel med 8, 9, 10 eller 11 nummer. Du kan se de senaste Saturday Lotto resultaten här.

Vad händer om jag vinner på Australien Saturday Lotto?

Vad händer om jag vinner på Australien Saturday Lotto?

Du får automatiskt ett vinstmejl eller sms när du har vunnit ett pris och därför är det viktigt att alla inställningar är gjorda på ditt theLotter Sverige konto. Alla mindre priser förs direkt in på ditt konto när de betalats ut av lotterioperatören medan större priser kan ta lite längre tid att processa.

Super- och megadragningar i Australiens Saturday Lotto

Vid speciella australiska helger och tillställningar håller Australiens Saturday Lotto till spelarnas förtjusning specialdragningar med jackpottar på 20-30 miljoner AU$. En gång per år hålls en megadragning i Australiens Saturday Lotto och det är ofta i samband med jul- och nyårshelgerna. 2 januari 2021 är det dags för Megadragningen med en extra stor jackpott på 30 miljoner AU$.

En spännande superdragning som hölls 30 mars 2019 hade hela 9 jackpottvinnare. De delade 20 miljoner AU$ mellan sig och var och en fick ut 2 222 222 AU$.

Nyheter från Saturday Lotto

Nyheter från Saturday Lotto

Saturdays Superdragning hade en jackpott på 20 miljoner AU$ den 20 juni 2020. Hela 27 glada spelare fick dela på jackpotten och var och en fick ut 740 740 AU$. På grund av vinstoddsen är det inte sällsynt att det finns flera förstaprisvinnare.

Australiens lördagslotto (Saturday Lotto) arrangerade en Superdragning som årsavslutning 28 december 2019 och erbjöd en jackpott på 30 miljoner AU$. Elva lottokuponger hade de sex vinnande numren: 1, 13, 19, 31, 37, 39 och varje kupongägare fick ut 2 727 272 AU$. Enligt talesmän för lotteriet var priset det största Superdragningspriset i den första priskategorin under de senaste fem åren.

Vill du spela australiska lotterier? Kolla in vår guide om de bästa australiska lotterierna!