Saturday Lotto: spela australiskt online | theLotter Sverige

Betta på Australiens Saturday Lotto online

Hur bettar man på Saturday Lottos utfall?

Hur bettar man på Saturday Lottos utfall?

I Australiens Saturday Lotto ska du välja 6 nummer från ett urval på 1-45. Med dina valda nummer bettar du på dragningens resultat. För att få mer variation i dina spel kan du välja mellan tre speltyper: spel för en dragning, systemspel som ger bättre vinstchanser eftersom du spelar med fler nummer. Även bolagsspel som du spelar i grupp ger bättre vinstchanser. För att vara med i varje dragning kan du köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket, som gäller för ett visst antal konsekutiva dragningar.

När har Saturday Lotto dragning?

När har Saturday Lotto dragning?

Du har säkert gissat att Saturday Lotto har dragning på lördagar. Den spännande dragningen börjar kl. 20.30 australisk lokaltid och då är klockan 11.30 här i Sverige. Först dras de 6 huvudnumren som du behöver för att vinna jackpotten och därefter drar man de två bonusnumren med vars hjälp du kan vinna högre sekundära priser. Tänk på att när du rättar dina spelrader så kan du inte byta ut ett huvudnummer mot ett bonusnummer. Klicka för att se Saturday Lottos senaste resultat! På sidan kan du även se hur många nummer som behövs för att vinna i de olika prisklasserna.

Hur kan man vinna priser på Saturday Lotto?

Hur kan man vinna priser på Saturday Lotto?

Eftersom lotto är ett nummerspel behöver du matcha dina valda nummer med de nummer som dyker upp i det officiella lotteriets dragning. Saturday Lottos jackpott startar på 5 miljoner AU$ och oftast finns det flera förstaprisvinnare i varje dragning. Matcha dina 6 nummer med dragningens huvudnummer och du blir jackpottvinnare! Utöver jackpotten finns det 5 sekundära priskategorier. För att vinna andra och femte priset behöver du även matcha ett av bonusnumren tilsammans med några huvudnummer för att priset ska bli ditt.

Hur får jag ut priset om jag spelar på Saturday Lotto från Sverige?

Hur får jag ut priset om jag spelar på Saturday Lotto från Sverige?

När du spelar Saturday Lotto online från Sverige bettar du med dina valda nummer på dragningens resultat. theLotter Sverige betalar ut de priser du vinner, inte det officiella anordnande lotteriet. När du vinner får du automatiskt ett gratulationsmeddelande via mejl eller sms. Alla mindre priser sätter vi in på ditt spelkonto medan större priser sätts in på ditt bankkonto.

Läs gärna mer om hur lottobetting fungerar!

Saturday Lottos Super- och Megadragningar

Vid speciella australiska helger och tillfällen håller Saturday Lotto till spelarnas förtjusning Superdragningar med jackpottar på 20 miljoner AU$. En gång per år hålls även en Megadragning med en jackpott på 30 miljoner AU$. Den dragningen arrangeras runt jul- och nyårshelgen. Saturdays specialdragningar är populära på grund av vinstoddsen och det är inte ovanligt att det finns flera vinnare till jackpotten.

I vår australiska lotteriguide kan du läsa mer om dessa specialdragningar.

Har theLotter Sverige andra lotterier från Australien som jag kan betta på?

Har theLotter Sverige andra lotterier från Australien som jag kan betta på?

Australien har mycket att erbjuda vad det gäller lotterier och några av dem kan du spela på via lottobetting hos theLotter Sverige. Om du är ute efter att spela om de större jackpottarna är AU Powerball det lotteri som har delat ut flest gigantiska jackpottar. Powerballs rekord är på 150 miljoner AU$. Men även Oz Lotto som spelas på tisdagar är känt för sina förstapriser. Två av Oz rekordjackpottar har varit över 100 miljoner AU$. Både Monday Lotto och mitt i veckan lotteriet, Wednesday Lotto, har fasta jackpottar på 1 miljon AU$ till vinstoddsen 1 av 8 145 060.

Nyheter från Saturday Lotto

Nyheter från Australiens Saturday Lotto

Australiska Saturdays specialdragningar lockar till sig många spelare inte minst tack vare vinstoddsen som är generösa. Lotteriets Megadragning hade sin årliga dragning 2 januari 2021 och 19 tursamma spelare fick dela på den garanterade 30 miljoner AU$-jackpotten. Efter delningen av priset fick varje spelare ut drygt 1,57 miljoner AU$.

Även Superdragningarna som har en garanterad jackpott på 20 miljoner AU$ har lika tilltalande odds. 20 juni 2020 fick nämligen hela 27 spelare dela på förstapriset.