Spela Australiens Powerball från Sverige - theLotter Sverige

Betta på AU Powerball i Sverige

Hur spelar man australiska Powerball?

Hur spelar man australiska Powerball?

Börja spela Australiens Powerball genom att betta på det officiella utfallet! Välj 7 huvudnummer i intervallet 1-35 och sedan tilläggsnumret Powerball mellan 1 och 20! Du vinner genom att matcha dina nummer med dragningens nummer. Du kan variera ditt spelande med tre olika spelformer: engångsspel, andelsspel och systemspel. Du kan även köpa dina bets som en prenumeration eller som ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar och på så sätt slippa missa dragningar.

När är Australiens Powerballdragning?

När är AU Powerballs dragning?

Australiens Powerball har dragning en gång i veckan, på torsdagar klockan 20.30 australisk lokal tid motsvarande klockan 11.30 på förmiddagen i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige dragningens nummer på australiska Powerballs resultatsida.

När du jämför dina nummer var noga med att du inte blandar huvudnummer med tilläggsnumret. De måste rättas var för för sig. Det betyder att ett tilläggsnummer inte kan ersätta ett huvudnummer eller tvärtom.

Hur vinner man på Australiens Powerball?

Hur vinner man på Australiens Powerball?

Om du matchar samtliga sju huvudnummer och Powerballnumret är du vinnare till en australisk Powerball-jackpott som är på minst 5 miljoner AU$. Rekordjackpotten är på 150 miljoner AU$ och den vanns 19 september 2019. Om du inte har turen att vinna jackpotten har du fortfarande chans till någon av de övriga åtta vinsterna. För de vinsterna räcker det med några nummermatchningar.

I AU lottoguiden kan du läsa om hur Powerballs odds står sig mot andra australiska lotteriers vinstodds.

Vad händer om jag vinner i Australien Powerball från Sverige?

Vad händer om jag vinner i Australien Powerball från Sverige?

Om du har tillräckligt många matchande nummer för en vinst får du ett vinstmeddelande efter dragningen. Se till att inställningarna på ditt spelkonto är gjorda så att vi kan nå dig med beskedet! Eftersom du bettar på dragningsresultatet är det theLotter Sverige som betalar ut vinsterna. De mindre vinsterna sätter vi in på ditt theLotter Sverige konto medan en storvinst kommer in på ditt bankkonto. Alla vinster, stora som små, är kommissionsfria. Läs mer om oss och hur vinstutdelningsprocessen går till!

AU Powerball vs USA:s Powerball

I australiska Powerball väljer du sju huvudnummer i intervallet 1-35 jämfört med fem nummer mellan 1 och 68 i amerikanska Powerball. Powerballnumret i AU PB väljer du i intervallet 1 till 20 medan i den amerikanska versionen väljer du det mellan 1-26. Nummerintervallet gör att Australiens Powerball har bättre odds på både jackpotten och de övriga vinsterna. Men på grund av det större nummerurvalet och startjackpotten på 20 miljoner $ skapar US Powerball större jackpottar.

Finns det fler lotterier från Australien hos theLotter Sverige?

Australien har många sorters lotterier och du kan välja att betta om massiva jackpottar eller på lotterier med bättre vinstchanser. Att spela Oz Lotto är spännande då startjackpotten är på 2 miljoner AU$ och rekordet strax under 112 miljoner AU$. Saturday Lotto s.k. lördagslotto har en startjackpott på 5 miljoner AU$ och har delat ut en jackpott på 47,9 miljoner AU$. De två andra australiska lotterierna hos theLotter Sverige är Monday Lotto med en fast jackpott på 1 miljon AU$ till oddsen 8 145 060. Även Wednesday Lotto, som du kan spela online, har en fast jackpott på 1 miljon AU$ till samma vinstodds som Monday Lotto.

Nyheter om AU Powerballs jackpottar

Australiens Powerball har dragning varje torsdag och jackpotten är i kommande dragning.

En livsförändrande vinst! Den 24 februari 2022 fick en liten västaustralisk stad glädjande nyheter. 250 invånare i Kalgoorlie, som hade spelat AU Powerball tillsammans, vann den näst största australiska Powerball-jackpotten i historien. Jackpotten var värd hela 120 miljoner AU$ (ungefär 884 miljoner kr). Invånarna fick hälften av vinsten och den andra hälften gick til en en medelålders familjefar i New South Wales som också hade träffat rätt med sina nummer.