Betta på Australiens Weekday Windfall

Hur spelar man Weekday Windfall online?

Hur spelar man Weekday Windfall online?

Du kan spela Weekday Windfall online oavsett var du befinner dig i världen. Allt du behöver göra är välja sex nummer mellan 1 och 45 och sedan betta på att de stämmer med dragningens nummer. Du kan välja dina lottonummer manuellt eller klicka på Snabbvalet och få en uppsättning slumpmässigt genererade nummer. Efter att du har bekräftat din beställning kommer dina bets att synas på ditt spelkonto.

När är det dragning i Weekday Windfall?

När är det dragning i Weekday Windfall?

En Weekday Windfall-dragning äger rum varje måndag, onsdag och fredag klockan 20:30 australisk lokal tid. Då är klockan 12.30 här i Sverige. Efter den spännande dragningen dröjer det inte länge tills du kan se de vinnande numren online. Även theLotter Sverige publicerar Weekday Windfalls dragningsresultat så att du kan rätta dina lottorader.

Tycker du om lotterier från Down Under? Kolla in vilka andra populära lotterier i Australien vi har på vår webbplats!

Hur vinner man på Weekday Windfall?

Hur vinner man när man bettar på Weekday Windfall?

Det finns allt som allt sex vinstkategorier. Weekday Windfalljackpotten, som är värd 1 miljon AU$, vinner du om dina sex valda nummer kommer upp i dragningen. Om fler än sex personer vinner en jackpott kommer vinstpotten på 6 miljoner AU$ att delas mellan dem. För att vinna en av de övriga vinsterna behöver du gissa rätt på på några huvudnummer och i vissa fall även ett eller två tilläggsnummer. Se det senaste Australia Weekday Windfall-resultatet för att ta reda på du har vunnit!

Hur får jag ut min australiska Weekday Windfallvinst online?

Hur får jag ut min Weekday Windfallvinst online?

När du vinner online på theLotter.se får du ett e-postmeddelande med information om din vinst. Vinsten överförs sedan till ditt spelkonto. Om du vinner jackpotten på 1 miljon AU$ kan överföringen ta något längre tid. En av de största fördelarna med att vinna en australisk lottovinst är att den betalas ut avdragsfritt.

För att veta mer om Weekday Windfall och andra australiska lottospel, kolla in den officiella australiska lottowebbplatsen.