Betta på Australiens Powerball online

Hur bettar man på Australien Powerballs utfall?

Hur bettar man på Australien Powerballs utfall?

Börja spela Australiens Powerball genom att betta på lotteriets dragningsresultat! Välj 7 huvudnummer i intervallet 1-35 och sedan tilläggsnumret Powerball mellan 1 och 20! Du vinner priser genom att matcha dina nummer med dragningens utfall. Du kan variera ditt spelande med tre olika speltyper: Standardspel, bolagsspel och systemspel. Du kan även välja att köpa dina bets som en prenumeration eller som ett flerdragningspaket med 5, 10, 15, 25 eller 52 dragningar och på så sätt slippa missa dragningar.

När är Australiens Powerballdragning?

När är Australiens Powerballdragning?

Australiens Powerball har dragning en gång i veckan, på torsdagar kl. 20.30 australisk lokal tid motsvarande klockan elva trettio på förmiddagen i Sverige. Efter dragningen publicerar theLotter Sverige dragningens utfall på resultatsidan.

När du jämför dina nummer med utfallet var noga med att du inte blandar huvudnummer med tilläggsnumret. De måste rättas var för för sig. Det betyder att ett huvudnummer inte kan ersättas av tilläggsnumret eller tvärtom.

Hur vinner man på Australiens Powerball lotteriet?

Hur vinner man på Australiens Powerball-lotteriet?

Om du matchar samtliga sju huvudnummer och Powerballnumret är du vinnare till en australisk Powerball-jackpott som startar på 5 miljoner AU$. Rekordjackpotten är på 150 miljoner AU$ och den vanns 19 september 2019. Om du inte har turen att vinna jackpotten har du fortfarande chansen att vinna ett pris från något av de åtta sekundära vinstgrupperna. För de priserna räcker det med partiella nummermatchningar.

I australiska lotteriguiden kan du läsa om hur Powerballs odds står sig mot andra australiska lotteriers vinstodds.

Vad händer om jag vinner på Australien Powerball från Sverige?

Vad händer om jag vinner på Australien Powerball från Sverige?

Om du har tillräckligt många matchande nummer för att vinna ett pris får du ett vinstmeddelande efter dragningen. Se till att inställningarna på ditt spelkonto är gjorda så att vi kan nå dig med beskedet! Eftersom du bettar på dragningsresultatet är det theLotter Sverige som betalar ut priserna. De mindre priserna sätts in på ditt theLotter Sverige konto medan en storvinst kommer in på ditt bankkonto. Alla priser, stora som små, är kommissionsfria.Läs mer om oss och hur hela processen går till!

Australiens Powerball vs USA:s Powerball

I australiska Powerball väljer du sju huvudnummer i intervallet 1-35 jämfört med fem nummer mellan 1 och 68 i amerikanska Powerball. Powerballnumret i australiska lotteriet väljs i intervallet 1 till 20 medan i den amerikanska versionen väljs Powerballnumret mellan 1-26. Nummerintervallet gör att Australiens Powerball har bättre odds på både jackpotten och de sekundära priserna. Men på grund av det större nummerurvalet, samt en estimerad startjackpott på 20 miljoner $ skapar US Powerball de största jackpottarna.

Finns det fler lotterier från Australien hos theLotter Sverige?

Australien har många sorters lotterier beroende på om du vill spela om massiva jackpottar eller om du vill spela på lotterier med bättre vinstchanser. Oz Lotto har en startjackpott på 2 miljoner AU$ och rekord på strax under 112 miljoner AU$. Saturday Lotto har en startjackpott på 5 miljoner AU$ och har delat ut ett förstapris på 47,9 miljoner AU$. De två andra AU lotterierna hos theLotter Sverige är Monday Lotto med en fast jackpott på 1 miljon AU$ till oddsen 8 145 060. Även Wednesday Lotto har ett fast förstapris på 1 miljon AU$ till samma vinstodds som Monday Lotto.

Nyheter från Australiens Powerball

Australiens Powerball har dragning varje torsdag och jackpotten är i kommande dragning.

År 2019 var ett tursamt år för de australiska Powerballspelarna då tre rekordstora förstapriser delades ut. Den första jackpotten på 107 miljoner AU$ vanns av en 40-årig mamma den 17 januari. Andra jackpotten på 110 miljoner AU$ delades ut 18 juli till tre spelare. Det största priset delades ut 19 september och då var priset på fantastiska 150 miljoner AU$ och delades också mellan tre jackpottvinnare.