Sajten för lottobetting online

Kan jag betta på lotto online?

Ja. Du kan spela om stora jackpottar genom att betta på utfallet av internationella lotterier. Upptäck hur lätt det är att betta online!

Hur betalas priserna ut?

Mindre priser utbetalas efter att resultatet har publicerats medan större priser och jackpottar betalas ut efter en verifieringsprocess.

Är det tryggt att betta på lotto på nätet?

Att lottobetta hos oss är säkert och tryggt. Vi värnar om din integritet och skyddar dina personuppgifter och kontotransaktioner.

Lägg lottobets på lotteriers dragningsresultat

Populära dragningar

Vi erbjuder ett stort utbud av amerikanska och europeiska lotterier inklusive EuroMillions och SuperEnalotto. Här finns även lottoresultat, information och nyheter om lotterier.

Bettingtjänst

Vi tillhandahåller lottobetting och hos oss kan spelare betta på officiella lotteriers resultat. Alla priserna motsvarar i storlek de priser som delas ut av de officiella lotterioperatörerna.

Rekordjackpottar

US Powerball jackpotten på 1,586 miljarder $ från januari 2016 är världsrekord medan den amerikanska rivalen Mega Millions delade ut en jackpott på 1,537 miljarder $ i oktober 2018.

Powerball kuponger

Vinnarna av 1,58 miljarder $ US Powerballjackpotten

Läs om tre vinnarpar som delade på Powerballs jackpottpris på 1,58 miljarder $ och hur ett av paren försvann spårlöst.

Läs mer

Röd bil

Vilka bilar köper lotterivinnare?

Tre nationella lotterier undersökte vilka lyxbilar lotterivinnare köpte efter sina storvinster. Men vänta, köpte alla en lyxbil?

Läs mer

australiska flaggan

Mega Millions - guiden är fylld med lottoinformation

MegaMillions lotteriet lämnar ingen oberörd. Jackpottarna är stora och rekordet på 1,53 miljarder $ vanns av en spelare.

Läs mer

Lotteriodds

Vilket lotteri har de bästa oddsen?

Lotterijackpottar är olika stora. Hur ser vinnaroddsen ut för lotterier med höga jackpottar och för de med lägre jackpottar?

Läs mer