Svenskar kan spela Powerball på nätet - theLotter Sverige

Betta på US Powerball online

Hur spelar man på Powerball i Sverige?

Hur spelar man på Powerball i Sverige?

Den amerikanska versionen av Powerball spelar du genom att välja 5 huvudnummer i intervallet 1-69 och 1 tilläggsnummer mellan 1 och 26. Med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna större vinster. Det speciella med att spela Powerball i Sverige är att du lottobettar på det officiella dragningsresultatet.

För att variera dina spel kan du välja mellan engångsspel, andelsspel och systemspel.

När är US Powerballs dragning?

När har Powerball dragning?

US Powerball har dragning på måndagar, onsdagar och lördagar. När dragningen är genomförd är det bara att jämföra dina valda nummer med dragningens resultat. theLotter Sverige publicerar Powerballs resultat strax efter att dragningen är över.

Tänk på att jämföra dina valda huvudnummer med dragningens första fem dragna nummer och tilläggsnumret med Powerballnumret.

Hur kan man vinna större Powerball-vinster?

Hur kan man vinna större Powerball-vinster?

Spela om större Powerball-vinster genom att lägga till den valbara funktionen Powerball Power Play, som multiplicerar icke jackpottvinster 2, 3, 4, 5 eller 10 gånger beroende på dragning och jackpottens storlek! Det är endast när den utannonserade jackpotten är under 150 miljoner $ som nummer 10 finns med i spelet. För att lägga till Power Play till dina lottospel är det bara att kryssa i Power Playrutan under den virtuella speltalongen.

Hur vinner man på Powerball?

Hur vinner man när man spelar på Powerball?

Du kan vinna från nio vinstnivåer varav jackpotten är den största vinsten. Startjackpotten är estimerad till 20 miljoner $ och fortsätter att växa tills det finns minst en spelare som matchar samtliga nummer. Om du har gissat rätt på några enstaka nummer kan du vinna från de övriga åtta vinstnivåerna. Mer om vinsterna hittar du i vår Powerballguide.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner?

Om du vinner kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige, förutsatt att du har gjort notisinställningarna på ditt spelkonto. Småvinster sätter vi in på ditt spelkonto och större vinster som en jackpott tar längre tid att processa innan den hamnar på ditt bankkonto. Alla vinster är 100 % kommissionsfria.

Ta del av vår amerikanska lottoguide för att se hur Powerball är i jämförelse med andra lotterier från USA!

theLotter Sveriges svenska US Powerball-vinnare

theLotter Sveriges svenska US Powerball-vinnare

Grattis till er alla som har vunnit efter att ha bettat på US Powerballs resultat! Här under listar vi de som har vunnit mer än 200 dollar under år 2023.

  • 28/3/2023 – G.H. från Gävle vann 252 $.

  • 15/1/2023 – M.D. från Uppsala vann 200 $.

Nyheter om Powerballs jackpottar

I Powerballs nästa dragning är jackpotten värd (efter avdrag ).

I dragningen 11 oktober 2023 gick Powerballs näst största jackpott genom tiderna till en spelare i Kalifornien. Vinsten var på 1,765 miljarder $ och om vinnaren tar ut vinsten i en engångssumma blir det 774,1 miljoner $.

Onsdagen 19 juli 2023 delade Powerball ut sin tredje största jackpott. En spelare i Kalifornien är nu vinnare till 1,08 miljarder $, värd 558,1 miljoner $ i en kontantsumma.

En spelare från staten Washington kunde hämta ut en jackpott värd 754,6 miljoner $ efter att ha prickat in de rätta numren i dragningen 6 februari 2023.

En spelare från Altadena i Kalifornien vann Powerballs otroliga jackpott på 2,04 miljarder $ tisdagen 8 november 2022. Dragningen skulle egentligen ha ägt rum på måndagskvällen, men på grund av tekniska problem kunde den genomföras först på tisdagsmorgonen.

Alla som spelar Powerball drömmer om den stora vinsten och de som får in alla de rätta numren blir ändå förvånade att just de lyckades med nummervalet. I vår artikel om de största vinnarna i Powerball kan du läsa om de som hade mest tur.