Betta på US Powerball online

Hur bettar man på US Powerball från Sverige?

Hur bettar man på US Powerball från Sverige?

Det amerikanska Powerball-lotteriet spelar du genom att välja 5 huvudnummer i intervallet 1-69 och 1 tilläggsnummer, Powerball, mellan 1-26. Med hjälp av tilläggsnumret har du chans att vinna högre priser. Det speciella med att spela Powerball från Sverige är att du lottobettar på det officiella lotteriets dragningsresultat.

För att variera dina spel kan du köpa standardspel som gäller för en dragning, bolagsspel som spelas i grupp eller systemspel, som spelas med fler nummer.

När är US Powerballs dragning?

När är US Powerballs dragning?

US Powerball har tre dragningar i veckan; på måndagar, onsdagar och lördagar. När dragningen är genomförd är det bara att jämföra dina valda nummer med dragningens resultat. theLotter Sverige publicerar Powerball resultatet strax efter att dragningen är genomförd så att du kan kontrollera om du har nummermatchningar.

Se till att du inte blandar huvudnummer med tilläggsnummer när du rättar dina lottorader! Det är viktigt att du jämför dina valda huvudnummer med dragningens första fem dragna nummer och tilläggsnumret med Powerballnumret.

Hur kan man vinna större priser?

Hur kan man vinna större priser?

US Powerball erbjuder en valfri funktion, Power Play, som du kan lägga till mot en extra avgift i dina spel. Power Play multiplicerar dina sekundära priser 2, 3, 4, 5 eller 10 gånger beroende på dragning och jackpottens storlek. Om den utannonserade jackpotten är under 150 miljoner $ läggs nummer 10 till urvalet.

För att lägga till Power Play till dina lottospel är det bara att kryssa i Power Playrutan, som är under den virtuella speltalongen.

Hur vinner man på Powerball-lotteriet?

Hur vinner man när man spelar på US Powerball?

Du kan vinna priser från nio vinstkategorier varav jackpotten är det största. Startjackpotten är estimerad 20 miljoner $ och fortsätter att växa tills det finns minst en spelare som matchar samtliga nummer. Powerball-lotteriets jackpottrekord är 1,58 miljarder $ som delades ut 2016.

De övriga åtta vinstkategorierna är sekundära priser. För att vinna det lägsta priset behöver du endast matcha tilläggsnumret. Mer information om priserna hittar du i vår Powerball guide.

Vad händer om jag vinner ett pris?

Vad händer om jag vinner ett pris?

Om du vinner ett pris kommer du att få ett vinstmeddelande från theLotter Sverige, förutsatt att du har gjort notisinställningarna på ditt spelkonto. Småvinster sätts in på ditt spelkonto och större priser som en jackpott tar längre tid att processa. Oavsett storlek på priset är det 100 % kommissionsfritt.

Ta del av vår amerikanska lotteriguide för att se hur Powerball-lotteriet är i jämförelse med andra lotterier från USA!

Nyheter från US Powerball

US Powerball har dragning på måndagar, onsdagar och lördagar.

Från Powerball-lotteriet har man meddelat att från och med augusti 2021 kommer man att öka antalet dragningar från två i veckan till tre. Den första nya dragningen kommer att äga rum måndagen 23 augusti 2021. De nya dragningsdagarna kommer att bli varje måndag, onsdag och lördag. Den allt snabbare växande jackpotten kommer säkert att uppskattas av Powerballs jackpottvinnare.