Polens Lotto - Spela om potten online | theLotter Sverige

Betta på Polens Lotto online

Hur bettar man på resultatet i Polens Lotto?

Hur bettar man på resultatet i Polens Lotto?

Du behöver inte resa till Polen för att spela på spännande och oddsvänliga polska Lottot. Spela istället tryggt och säkert online genom att betta på dess utfall. Du kan välja dina 6 nummer mellan 1 och 49 manuellt eller använd dina sparade turnummer. Om du inte vet vilka nummer du ska välja kan du låta ödet avgöra det och slumpa fram dem. Du kan köpa ett vanligt engångsspel eller för att garantera framtida deltaganden en Polen Lotto-prenumeration. Och för att öka på vinstchanserna kan du spela systemspel med fler nummer.

När är Polens Lottodragning?

När är Polens Lottodragning?

Polens Lotto har tre dragningar i veckan: tisdagar, torsdagar och lördagar kl. 21.50 (motsvarar samma tid i Sverige) och det betyder att du har tre chanser i veckan att vinna vinster, som består av en jackpott och mindre vinster. För att du ska kunna kontrollera dina lottospel publicerar vi på theLotter Sverige det officiella polska Lottots dragningsresultat på den här webbplatsen. Du kan även få det senaste resultatet skickat till dig om du fyller i dina kontaktuppgifter på ditt spelkonto.

Hur vinner man på Polens Lotto?

Hur vinner man på Polens Lotto?

Allt du behöver göra för att vinna i Polens Lotto är att matcha dina valda nummer med det officiella Lottots dragningsnummer. Med sex nummermatchingar vinner du jackpotten, som börjar på 2 miljoner zloty men som blir större om det inte finns någon jackpottvinnare. Den högsta utdelade jackpotten var på 57,8 miljoner zł (ca 130 miljoner kr) och delades ut våren 2016. Du kan även vinna om du har matchat 3 till 5 nummer då det finns tre vinstkategorier till.

theLotter Sverige erbjuder även Polens Mini Lotto som är ett populärt dagligt lotto på grund av sina vinstodds.