Spela Polens Lotto online i Sverige - theLotter Sverige

Betta på Polens Lotto online

Hur spelar man Polens Lotto?

Hur spelar man Polens Lotto?

Du behöver inte resa till Polen för att spela på spännande och oddsvänliga polska Lotto. Spela istället tryggt och säkert online genom att betta på dess utfall. Du kan välja dina 6 nummer mellan 1 och 49 manuellt eller använd dina sparade turnummer. Om du inte vet vilka nummer du ska välja kan du låta ödet avgöra det och slumpa fram dem. Köp ett engångsspel eller för att garantera framtida deltaganden en Polen Lotto-prenumeration! Och för att öka på vinstchanserna kan du spela systemspel med fler nummer.

När är Polens Lottodragning?

När är Polens Lottodragning?

Polens Lotto har dragning på tisdagar, torsdagar och lördagar klockan 21.50 (motsvarar samma tid i Sverige) och det betyder att du har tre chanser i veckan att vinna en jackpott och mindre vinster. För att du ska kunna kontrollera dina lottospel publicerar vi på theLotter Sverige Polens officiella Lottoresultat på den här webbplatsen. Du kan även få det senaste resultatet skickat till dig om du fyller i dina kontaktuppgifter på ditt spelkonto.

Hur vinner man på Polens Lotto?

Hur vinner man på Polens Lotto?

Allt du behöver göra för att vinna i Polens Lotto är att matcha dina nummer med det officiella Lottots dragningsnummer. Med sex nummermatchingar vinner du jackpotten, som börjar på 2 miljoner zloty men som kan bli större. Den högsta utdelade jackpotten var på 57,8 miljoner zł (ca 130 miljoner kr) och delades ut våren 2016. Du kan även vinna med 3-5 korrekta nummer eftersom det finns ytterligare tre vinstkategorier.

theLotter Sverige erbjuder även dagliga polska Mini Lotto som är populärt på grund av sina vinstodds.