Spela om La Tinkas fina lottovinster - theLotter Sverige

Betta på Perus Tinka online

Hur spelar man La Tinka?

Hur spelar man La Tinka?

La Tinka är ett populärt lotto i hemlandet Peru. Det har sju vinstnivåer: en jackpott och ytterligare sex vinster. Spela Tinka genom att välja 6 nummer mellan 1 och 48 och betta på det officiella utfallet! Om du har sparat dina turnummer kan du använda dem eller klicka på snabbvalsfunktionen och slumpa fram dem. Du kan delta med engångsspel, köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket så att du inte missar någon dragning. Tinka har dragning på onsdagar och söndagar klockan 21.00 lokaltid motsvarande 14.00 svensk tid.

Hur vinner man på Tinka?

Hur vinner man på Tinka?

Om du matchar alla dina sex nummer så blir jackpotten din. Det finns sex vinstgrupper till som du kan vinna från med några rätta nummer. Ett bonusnummer, en Boliyapa, väljs också och med den har du chans att vinna större vinster jämfört med om du matchade endast huvudnummer. Med en garanterad startjackpott på 2 000 000 peruanska sol och inget övre tak växer jackpotten tills det finns en jackpottvinnare. Kolla La Tinkas resultat för att se om du har en vinnande spelrad!

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

På theLotter Sverige hittar du ett rikt utbud av Sydamerikanska lotterier vars officiella dragningsresultat du kan betta på. Det brasilianska Mega Sena är ett populärt lotto i hemlandet och även spelare från hela världen har börjat förstå varför eftersom det erbjuder fina jackpottar till uppskattade odds. Om du gillar att spela lotto varje dag är dagliga Chispazo ett alternativ. Ta en tid på lottolistan där du hittar fler lotterier från Brasilien, Colombia, Mexiko och Peru!