La Tinka: Välj nummer och betta på lotto | theLotter Sverige

Betta på Perus Tinka Lotto online

Hur bettar man på resultatet i La Tinka?

Hur bettar man på resultatet i La Tinka?

La Tinka är ett populärt lotteri i hemlandet Peru. Lotteriet har sju priskategorier: en jackpott och sex sekundära vinstgrupper. Du behöver bara välja 6 nummer i intervallet 1-46 för att vara med och spela. Om du har sparat dina turnummer kan du använda dem eller klicka på snabbvalsfunktionen och slumpa fram numren. Du kan delta med engångsspel, köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket så att du inte missar någon dragning. Tinkas dragningar sker på onsdagar och söndagar kl. 21.00 lokaltid motsvarande kl. 14.00 svensk tid.

Hur vinner man priser på La Tinka Lotto?

Hur vinner man priser på La Tinka?

Om du matchar alla dina sex nummer mellan 1 och 46 blir jackpotten din. Det finns även sex sekundära prisgrupper som du kan vinna från med delvisa nummermatchningar. Ett bonusnummer - en Boliyapa väljs slumpmässigt och med den har du chans att vinna större priser jämfört med om du bara matchade huvudnummer. Med en garanterad startjackpott på 2 000 000 peruanska sol och inget jackpottak växer priset för varje rollover fram tills det finns en jackpottvinnare. Kolla Tinkas dragningsresultat för att se om du har en vinnande spelrad!

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

Hos theLotter Sverige hittar du ett rikt utbud av Sydamerikanska lotterier vars officiella dragningsresultat du kan betta på. Det brasilianska Mega Sena är ett populärt lotteri i hemlandet och även spelare från hela världen har börjat förstå varför eftersom lotteriet erbjuder fina jackpottar till uppskattade odds. Om du gillar att spela lotto varje dag är mexikanska Chispazo ett alternativ. Det lotteriet har två dagliga dragningar. Ta en tid på lotterilistan där du hittar fler lotterier från Brasilien, Chile, Colombia, Mexiko och Peru.