La Tinka: Välj nummer och betta på lotto | theLotter Sverige

Betta på Perus Tinka online

Hur bettar man på resultatet i La Tinka?

Hur bettar man på resultatet i La Tinka?

La Tinka är ett populärt lotto i hemlandet Peru. Det har sju vinstgrupper: en jackpott och sex vinstnivåer till. Du behöver bara välja 6 nummer i intervallet 1-46 för att vara med och betta på utfallet. Om du har sparat dina turnummer kan du använda dem eller klicka på snabbvalsfunktionen och slumpa fram numren. Du kan delta med engångsspel, köpa en prenumeration eller ett flerdragningspaket så att du inte missar någon dragning. Tinkas har dragning på onsdagar och söndagar kl. 21.00 lokaltid motsvarande 14.00 svensk tid.

Hur vinner man på La Tinka Lotto?

Hur vinner man på La Tinka?

Om du matchar alla dina sex nummer mellan 1 och 46 blir jackpotten din. Det finns sex vinstgrupper till som du kan vinna från med delvisa nummermatchningar. Ett bonusnummer - en Boliyapa väljs slumpmässigt och med den har du chans att vinna större vinster jämfört med om du bara matchade huvudnummer. Med en garanterad startjackpott på 2 000 000 peruanska sol och inget jackpottak växer jackpotten i varje rollover fram tills det finns en jackpottvinnare. Kolla Tinkas dragningsresultat för att se om du har en vinnande spelrad!

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

Finns det fler lotterier från Sydamerika som jag kan betta på?

Hos theLotter Sverige hittar du ett rikt utbud av Sydamerikanska lotterier vars officiella dragningsresultat du kan betta på. Det brasilianska Mega Sena är ett populärt lotto i hemlandet och även spelare från hela världen har börjat förstå varför eftersom det erbjuder fina jackpottar till uppskattade odds. Om du gillar att spela lotto varje dag är mexikanska Chispazo ett alternativ. La Tinka har två dagliga dragningar. Ta en tid på lottolistan där du hittar fler lotterier från Brasilien, Chile, Colombia, Mexiko och Peru!